GoedkoopPakket Reviews

4.54 Rating 5,865 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
omdat het goed is, alleen jammer dat het pakket niet aangekomen is
Posted 3 years ago
Ja
Posted 3 years ago
Waardeloos, ik heb 09-02-2018 een pakket naar Slovenie verzonden, en het is nog steeds niet afgeleverd, ik heb dit gemeld aan Chris, en er is nog niets gebeurd. vandaag
23-02 heb ik de reactie van de geadresseerde weer doorgetuurd naar Chris, ik hoop dat er nu iets gebeurd!!!
Met verbolgen groet,
W.v.Ravenzwaaij
Posted 3 years ago
Beste,

Ik zie inderdaad dat de vervoerder het pakket nog niet heeft kunnen afleveren. Het kan zijn dat het pakket door de douane gecontroleerd moet worden (steekproef).

We hebben de status van de zending opgevraagd bij de vervoerder, wanneer we meer horen laten we dit weten.
Posted 3 years ago
Belabberd. Na 1 keer het pakket aangeboden te hebben op het adres in Spanje, zonder achterlating van een bericht, is het pakket na anderhalve maand weer terug in Nederland. Erg jammer van het geld en de moeite en de verrassing van het pakket.
Posted 3 years ago
Mijn pakje is nog steeds niet geleverd na 3 afleverpogingen, terwijl het adres klopt en de afzender aanwezig is daar ik er al contact mee heb gehad.
Posted 3 years ago
Ik kan de verzendlabels niet uitprinten door een fout. Hij geeft aan dat de bestanden leeg zijn. Ik zou graag mijn 11 euro terug willen (2pakketjes). Heb ze nu alsnog tegen een hoger bedrag moeten verzenden.

Alvast bedankt.
Posted 3 years ago
Beste,

Ik zie dat de bestelling vanaf onze Belgische website is gemaakt terwijl uw adres in Nederland ligt. Ik neem even contact met u op om dit op te lossen.
Posted 3 years ago
Slecht heb jullie Sl een mail gestuurd
Posted 3 years ago
Pakje verzonden op 5/1/2018 en op 10/01/2018 is het pas in "Brussel X Parcel Sorter". Kan het niet wat sneller? Bij andere koerierdiensten is dat na 2à3 dagen ter plaatsen.
Helemaal niet tevreden!!!
Posted 3 years ago
geen contact,chatprogramma wordt niet gereageerd mail niet,verzendbon niet te downloaden en dus ook niet uit te printen
Posted 3 years ago
Bedrag afgeschreven van rekening en verzendlabel wordt niet geprint. Klanten service beantwoordt geen mail. Slecht!
Posted 3 years ago
Wij hadden gisteren ongeveer 10-15 minuten een storing waardoor bestellingen niet goed binnen kwamen. Helaas was deze storing nog actief toen u de bestelling plaatste. Ik heb uw gegevens nagekeken en de zending nu alsnog aangemaakt en per email aan u verzonden. Excuses voor de opgelopen vertraging!
Posted 3 years ago
In september een pakket opgestuurd naar Frankrijk. Nooit aangekomen. We wachten og steeds op antwoord waar ons pakket is.
Posted 3 years ago
Het pakket werd dinsdag 26/12 verstuurd.
Vandaag 30/12 nog steeds niet geleverd
Posted 3 years ago
Heb het pakket op woensdag 20/12/17 verstuurd en is noch altijd niet aangekomen
Posted 3 years ago
Beste,

Ik heb u zojuist ook een reactie per email gegeven, het pakket is vandaag op het adres in Duitsland aangekomen. I.v.m. de kerstdagen en het weekend duurde het wat langer dan gebruikelijk, maar alsnog is het pakket binnen enkele werkdagen geleverd.

Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
Posted 3 years ago
Pakket is nog niet bezorgd, wel bericht dat het bij de buren bezorgd zou zijn echter dat is niet het geval. Post.nl gebeld en pakket ligt in het sorteerdepot ( hopelijk)
Wellicht kunnen jullie hier niets aan doen en ligt het aan de bezorger van post.nl
Op zich is het wel gemakkelijk dat je thuis de portokosten kan betalen en de adressering printen
Posted 3 years ago
Het pakket is nog steeds niet aangekomen en op mijn mail naar klantenservice wordt niet gereageerd.WAARDELOOS!!!!!!!!!!!!
Posted 3 years ago
Excuses voor onze late reactie, het zijn de drukste tijden van het jaar, waardoor een reactie helaas wat langer op zich heeft laten wachten. Ik neem even per email contact met u op om u te informeren over de status van de zending.
Posted 3 years ago
IK KAN DE ZENDING ZELF NIET VOLGEN
Posted 3 years ago
Hallo,

Ja hoor het volgen van een pakket is gewoon mogelijk. Na uw bestelling krijgt u een email met daarin een link om een pakket te volgen. Ook kunt u altijd inloggen op uw account op onze website, daar staat voor iedere zending een link om een zending te volgen.
Posted 3 years ago
Pakket met pv nummer van politie moet worden teruggezonden geen reactie van pakketdienst over het item!!!
Posted 3 years ago
Dank voor je feedback, en vervelend dat een pakket retour komt. Ik kan echter geen bericht van u terugvinden binnen onze klantenservice waardoor we niet op de hoogte zijn van dit probleem. Neem gerust even contact op via info@goedkooppakket.be, dan kijken we wat het probleem is.
Posted 3 years ago
Pakketje komt gewoon niet toe, men blijft dat verkeerd aanbieden, bestemmeling weet van niks.
Je ontdekt dit zeer laat, immers enkel via de history details kan je zien dat het al aangeboden is.
Als men het pakket niet direct kan leveren zou men minstens toch verwachten dat de verzender hier effectief van op de hoogte gebracht wordt zodat hij contact kan opnemen met de bestemmeling.
Posted 3 years ago
Beste,

Wij voorzien in een goedkoop pakketzegel, de levering zelf geschied door bPost/PostNL en is identiek aan de bezorging via een postkantoor. Helaas hebben we hier geen invloed op, maar we kijken natuurlijk graag even met u mee om te zorgen voor een spoedige bezorging.

Ik zie dat uw pakket is aangeboden, maar de ontvanger was niet thuis. Men zal dan een tweede afleverpoging doen. In de meeste gevallen kan de ontvanger het pakket anders ophalen bij een postkantoor in de buurt. Hier ontvangt men dan bericht van door een brief in de brievenbus.
Posted 3 years ago
het is té ingewikkeld om in te vullen en is duurder dan kialadienst maar sommige klanten verkiezen deze keuze maar dan heb ik het moeilijker dan anders het zou makkelijker moeten zijn .
Posted 3 years ago
Zeer ontevreden
Pakket is nog steeds niet aangekomen!
Is nu ruim een week onderweg
Posted 3 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.54 based on 5,865 reviews