GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,350 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

About GoedkoopPakket: Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website
Are you a business owner?
See Business Solutions

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"Het pakket werd bij de afzender bezorgd, terwijl het volgens track en tracé al in het buitenland was op weg naar bestemming. Aardige bezorgen brengt het nu weer naar het distributiecentrum. (Staat het afzendadres niet veel te dicht bij het bezorgadres op het label ???)"
Posted 2 months ago
Visit Website
"Heb afgelopen vrijdag via jullie site verkozen voor DHL, thuis de verzendsticker uitgeprint, dat ging super snel, maar het pakketje is nu nog niet bij de ontvanger. Grrr."
Posted 3 months ago
"Ging matig. Verzend label wilde niet geprint worden. Betaling etc ging makkelijk :)"
Posted 5 months ago
"Ik had een verkeerd adres op de label, en het terugstorten moest via de “paarse krokodillen” manier.Eerst formulier uitprinten , ik kon niet in het formulier typen, opnieuw inscannen, betaalbewijs foto maken inscannen enz enz.Dit zou toch in deze digitale wereld eenvoudiger moeten.Daar komt bij dat ik gelukkig op mijn werk beschikt over scanners en copierapparaten, want anders waren het nog meer paarse krokodillen."
Posted 5 months ago
Beste Debbie,

Dank voor je review..! Ik vermoed dat je op een andere plek om een terugstorting hebt gevraagd. Want bij ons kan dat met één druk op de knop via je account. Wij hebben zelf geen scan- en kopieerapparaat op kantoor en verwachten dat ook niet van onze klanten :) als je even in wilt loggen op je account en op 'Probleem melden' klikt bij de zending waar het om gaat, komt de melding bij ons binnen en pakken we die op.
Posted 5 months ago
"De website is goed alleen de bezorging is gewoon slecht mijn pakketje is een week onderweg geweest en uit eindelijk heb ik hem gewoon weer retour ontvang maar waarom het pakketje niet geleverd is op het aangeven adres weet ik niet dus moet ik het pakketje opnieuwverzenden en kost me dit dus weer verzendkosten."
Posted 6 months ago
Beste,

Dank voor uw review, en vervelend dat het pakket retour is gekomen. Wanneer het pakket buiten uw schuld om retour is gekomen kunt u contact met ons opnemen, wij gaan dan zorgen dat u op onze kosten een nieuw pakketzegel ontvangt. Daarna zullen wij zelf kijken of we dit kunnen verhalen op de vervoerder, maar daar heeft u geen omkijken naar.

Is het pakket retour gekomen doordat het adres bijvoorbeeld niet goed is opgegeven? Dan kunnen we helaas niets voor u betekenen, want dan is risico voor de verzender van het pakket.
Bij twijfel kunt u altijd even contact met ons opnemen zodat wij naar een passende oplossing kunnen kijken.
Posted 6 months ago
"Na betaling ontvang ik geen verzendlabel."
Posted 7 months ago
"Lockers steeds volzet !"
Posted 7 months ago
"Ontiegelijke trage bezorging! 7 dagen nu en nog niet bezorgd! Tracking wordt slecht bij gehouden!"
Posted 7 months ago
"het duurde wel even voor wij de pdf vonden om af te drukken. We dachten eerst dat we ons geld kwijt waren"
Posted 7 months ago
Beste Joke,

Bedankt voor uw feedback. Echter kunnen we uw verhaal niet helemaal plaatsen. Na uw bestelling heeft u direct de mogelijkheid om uw pakketzegel te downloaden via de site. Daarnaast krijgt u een email gestuurd met een link naar uw pakketzegel.
Posted 7 months ago
"Ik kon mijn pakje niet afleveren bij een afleverpunt dat bij jullie staat geregistreerd"
Posted 7 months ago
"Ben tevreden met de toegankelijkheid van de website alleen heeft de ontvanger van het pakketje geen bericht gekregen via haar mail dat het pakketje bij het dhlservicepunt is gearriveerd. Zij is er nu nog mee bezig om haar pakketje te krijgen..."
Posted 8 months ago
Beste,

Dank voor uw feedback. De ontvanger heeft van ons een email gekregen met daarin een link naar de Track Trace pagina. De ontvanger krijgt inderdaad geen specifieke email van de vervoerder wanneer het pakket opgehaald kan worden. Dit is door de ontvanger wel ten alle tijden in te zien op de Track Trace pagina van de vervoerder.

Uw suggestie om meer communicatie per email te doen nemen we wel mee, dat kan een goede toevoeging zijn aan onze dienstverlening.

Bedankt en een prettige dag.
Posted 8 months ago
"Helaas is mijn pakket niet binnen 24 uur aangekomen. Hiermee wordt geadverteerd op de website terwijl op het tweede scherm de levertijd al als 'verwachte levertijd' aangegeven. https://www.dhl-tracknet.nl/cgi-bin-al/UFA100/NL/?type=U&zoekVeld=JVGL0593131600267841"
Posted 8 months ago
Dank voor uw beoordeling..! De levertijd is inderdaad een indicatie. In de praktijk zien we dat meer dan 90% van de pakketten op tijd wordt geleverd, maar in sommige gevallen kan het net wat langer duren. In uw geval zie ik dat de ontvanger van het pakket niet thuis was, waardoor het pakket bij een postkantoor is geleverd zodat het afgehaald kon worden.
Posted 8 months ago
"De website gaat wel maar het systeem vind ik niks. Van de week een pakket verzonden naar Belgie, daar betaalde ik voor jullie verandering € 24,50 verzendkosten voor. Nu moest ik € 27,50 verzendkosten betalen en krijg ik zgn. € 3,-- korting op de volgende zending. De volgende zending was maar € 6,95 en ik kreeg op die zending maar € 0,45 korting. Dus eigenlijk ben ik nu duurder uit dus dit vind ik een systeem van niks."
Posted 8 months ago
Bedankt voor uw feedback. Voor terugkeerde klanten zoals u blijven we op deze manier nog steeds stukken goedkoper. U had de mogelijkheid om uw verzendtegoed van 3 euro te gebruiken voor uw zending van 6,95. Zie onderstaande link om te zien hoe u uw opgebouwde verzendtegoed kunt gebruiken. Mocht u toch nog vragen hebben neem dan even contact op met ons.

http://support.goedkooppakket.nl/knowledge_base/topics/hoe-kan-ik-betalen-met-mijn-verzendtegoed
Posted 8 months ago
"Heb 50 cent meer betaald dan bij bpost zelf, dus goedkoop ???????"
Posted 11 months ago
"Veel duurder dan (ex)kiala."
Posted 1 year ago
"pakje weg gebracht depot niet open.depot zou om 9.00 open gaan was in middels alk 9.15. was niet de eerste keer"
Posted 1 year ago
Hallo,

Vervelend natuurlijk. We hebben zelf geen invloed op de openingstijden van postkantoren, maar wie weet een interessante optie om toe te voegen; recensies over postkantoren. Hopelijk is het postkantoor de volgende keer weer netjes op tijd open in ieder geval :)
Posted 1 year ago
"Duurde een paar dagen voordat de rekening in orde was en nu is het pakket niet aangekomen en is blijkbaar op terugweg omdat het adres of iets ervan niet juist was"
Posted 1 year ago
"Pakket na 2 weken nog steeds niet aangekomen in Slowakije. Staat nog steeds op in transit"
Posted 1 year ago
"nog steeds belachelijk duur om iets van 1kg en 120cm te versturen wat in theorie in een 100x50x50 doos past. Jullie kunnen veel beter. 120x5x5cm ofzo. past er normaal diagonal in, maar heb geen zin daar een doos voor te maken. geen reactie op de site binnen een tot 2 uur, waar aangegeven wordt dat meestal binnen 10 minute een reactive kan worden verwacht. (is geen probleem, maar schakel de chatfunctie dan uit)"
Posted 1 year ago
Ik snap niet precies wat u bedoelt, maar een pakket met een lengte van 120cm zal inderdaad gewoon als groot pakket verzonden moeten worden. Dat het in theorie in een andere doos zou passen, is niet na te gaan voor ieder afzonderlijk pakket. Dan zou het dus echt in een andere doos verzonden moeten worden.
Posted 1 year ago
"Ik vind het vrij omslachtig voor een gewone burger. Ik ga naar de post om geholpen te worden en ik word naar huis gestuurd om alles zelf te doen. Niet iedereen bezit een printer. Ik ben geen bedrijf. Achteraf moet ik het pakket dan nog wel terug naar het kantoor brengen. waar is dan de dienstverlening ???"
Posted 1 year ago
Dank voor je feedback! Het is uiteraard niet verplicht om gebruik te maken van onze website. Het verzenden van een pakket kan nog steeds ook direct via het postkantoor. Echter is het via onze website goedkoper, en vinden klanten het vaak juist makkelijk om het pakket al van tevoren klaar te kunnen maken.

Daarna hoeft het dan alleen nog maar afgegeven te worden op het postkantoor. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het pakket naar het postkantoor te brengen en daar het normale tarief te betalen. De keuze is aan jou!
Posted 1 year ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,350 reviews

Start Your Free Trial Today

Send 400 review invitations for FREE!

Activate Your Account

Book your activation call by clicking the button below. Or call us now on 0116 350 0610 . Book a Call

Alice, Customer Support