GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,571 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Opzich ging alles wel eenvoudig, maar heb geen bevestiging gehad of het pakket is aangekomen. Ik heb nu maar contract gezocht met het bedrijf zelf maar had vanuit jullie wel een bevestiging mogen komen
Posted 2 weeks ago
Het regelen van de verzending ging prima vanuit Nederland. Vervolgens blijken echter alle zaken die deze pakket service verzorgen gesloten te zijn zodat mijn pakket door de leverancier nergens afgegeven kan wissen. Dus waarschijnlijk €25 kwijt en pakketten kunnen niet bezorgd worden. Was netjes geweest als dit vooraf duidelijk was.
Posted 1 month ago
Het pakket is bij de Bruna afgeleverd.
De ontvanger wist van niks.
Posted 1 month ago
Alles ging heel goed maar ik had het 3 dagen op voorhand gekocht online en afgeprint en toen we naar 1 van de 3 postpunten in schilde gingen was de qr code onleesbaar en hebben we een nieuwe gekocht, de andere 2 heb ik maar afgezet met de wagen
Posted 1 month ago
Ik kan pas deze beantwoorden zodra het pakket is aangekomen . tot nu toe heb ik nog geen bericht ontvangen
Posted 1 month ago
Goedemorgen,

Wegens corona crisis hebben veel zendingen vertraging opgelopen. We kunnen altijd een onderzoek starten of een status update vragen.

Fijne dag.
Posted 1 month ago
Het tarief van DHL lijkt gelijk, maar de dienstverlening is niet dezelfde. Geen navraag mogelijk, geen track & trace, tenzij met bijbetaling. Te ver uitgeklede dienstverlening. Helaas geen blijvertje voor ons.
Posted 5 months ago
De zending v 15-10 is nog niet in Italië
afgeleverd.
3SYZXG1737439
Posted 7 months ago
de bon kan niet geprint worden op het afleverpunt.. dat is echt een probleem want ik heb geen printer. Ben een dag bezig geweest om een printer te vinden. printen is echt gedateerd.
Posted 7 months ago
Ik had de verkeerde postcode in gevuld. En het pakket komt nu terug naar mij. Duur 10 dagen.
Waarom geeft de site niet aan dat de postcode niet overeenkomt met het adres?
Waarom duurt het 10 dagen om een pakket terug te sturen?
Posted 9 months ago
ik heb een korting gekregen, gebruikt maar geen korting gekregen .
jammer
Posted 10 months ago
Beste Maaike,

We hebben even uw zendingen bekeken, maar we zien dat u 3 zendingen heeft aangemaakt via DHL van 5,75. Op deze zendingen ontvangt u geen verzendtegoed. Mocht u een andere zending hebben aangemaakt via een ander account waar wel verzendtegoed op zat, neem dan even contact met ons op, dan zetten we dit natuurlijk direct recht.

Nog een prettige dag.

GoedkoopPakket.
Posted 10 months ago
Het pakket werd bij de afzender bezorgd, terwijl het volgens track en tracé al in het buitenland was op weg naar bestemming. Aardige bezorgen brengt het nu weer naar het distributiecentrum. (Staat het afzendadres niet veel te dicht bij het bezorgadres op het label ???)
Posted 1 year ago
Heb afgelopen vrijdag via jullie site verkozen voor DHL, thuis de verzendsticker uitgeprint, dat ging super snel, maar het pakketje is nu nog niet bij de ontvanger. Grrr.
Posted 1 year ago
Ging matig.
Verzend label wilde niet geprint worden.

Betaling etc ging makkelijk :)
Posted 1 year ago
Ik had een verkeerd adres op de label, en het terugstorten moest via de “paarse krokodillen” manier.Eerst formulier uitprinten , ik kon niet in het formulier typen, opnieuw inscannen, betaalbewijs foto maken inscannen enz enz.Dit zou toch in deze digitale wereld eenvoudiger moeten.Daar komt bij dat ik gelukkig op mijn werk beschikt over scanners en copierapparaten, want anders waren het nog meer paarse krokodillen.
Posted 1 year ago
Beste Debbie,

Dank voor je review..! Ik vermoed dat je op een andere plek om een terugstorting hebt gevraagd. Want bij ons kan dat met één druk op de knop via je account. Wij hebben zelf geen scan- en kopieerapparaat op kantoor en verwachten dat ook niet van onze klanten :) als je even in wilt loggen op je account en op 'Probleem melden' klikt bij de zending waar het om gaat, komt de melding bij ons binnen en pakken we die op.
Posted 1 year ago
De website is goed alleen de bezorging is gewoon slecht mijn pakketje is een week onderweg geweest en uit eindelijk heb ik hem gewoon weer retour ontvang maar waarom het pakketje niet geleverd is op het aangeven adres weet ik niet dus moet ik het pakketje opnieuwverzenden en kost me dit dus weer verzendkosten.
Posted 1 year ago
Beste,

Dank voor uw review, en vervelend dat het pakket retour is gekomen. Wanneer het pakket buiten uw schuld om retour is gekomen kunt u contact met ons opnemen, wij gaan dan zorgen dat u op onze kosten een nieuw pakketzegel ontvangt. Daarna zullen wij zelf kijken of we dit kunnen verhalen op de vervoerder, maar daar heeft u geen omkijken naar.

Is het pakket retour gekomen doordat het adres bijvoorbeeld niet goed is opgegeven? Dan kunnen we helaas niets voor u betekenen, want dan is risico voor de verzender van het pakket.
Bij twijfel kunt u altijd even contact met ons opnemen zodat wij naar een passende oplossing kunnen kijken.
Posted 1 year ago
Na betaling ontvang ik geen verzendlabel.
Posted 1 year ago
Lockers steeds volzet !
Posted 1 year ago
Ontiegelijke trage bezorging! 7 dagen nu en nog niet bezorgd! Tracking wordt slecht bij gehouden!
Posted 1 year ago
het duurde wel even voor wij de pdf vonden om af te drukken. We dachten eerst dat we ons geld kwijt waren
Posted 1 year ago
Beste Joke,

Bedankt voor uw feedback. Echter kunnen we uw verhaal niet helemaal plaatsen. Na uw bestelling heeft u direct de mogelijkheid om uw pakketzegel te downloaden via de site. Daarnaast krijgt u een email gestuurd met een link naar uw pakketzegel.
Posted 1 year ago
Ik kon mijn pakje niet afleveren bij een afleverpunt dat bij jullie staat geregistreerd
Posted 1 year ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,571 reviews