GoedkoopPakket Reviews

4.54 Rating 5,949 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Pakket snel geleverd maar wel beschadigd.
Posted 1 week ago
Pakket kwam slecht bin ontvanger aan
Posted 1 week ago
Na eerdere pakketten die naar Zweden zijn verstuurd die ook beschadigd waren ,nog een poging gedaan en speciaal twee kunststof boxen gekocht om extra bescherming te bieden.Helaas bleek dit ook niet afdoende de boxen waren zelfs stuk. En de inhoud deels ook. Jammer dat er zo met spullen van een ander wordt omgegaan waar ook nog goed voor moet worden betaald. Voor ons is het klaar.
Posted 3 weeks ago
Steeds minder bestemmingen om naar te kunnen sturen. Ook spaar je amper tot geen saldo meer op wat wel zo was in het verleden. Soms mis ik extra adres regels om in te kunnen voeren . Denk dan aan flat etages ofzo. Deze functie heb ik wel op de site van post nl.
Posted 2 months ago
Heb geen bewijs van afgifte ontvangen, hetgeen wel beloofd was door de ontvanger van het pakket.
Posted 3 months ago
Il pacco non è arrivato
Posted 4 months ago
Als ik zoek op pskket en supermarkt jumbo kom ik uit bij jullie website. Echter jumbo doet geen zaken met jullie. Dus foutieve informatie.
Posted 4 months ago
Pakket is afgegeven bij een ander huisnummer. Helaas is het briefje niet leesbaar en nu moet mijn ontvanger op zoek naar haar pakket. Hoop echt dat ze hem vind ????????
Posted 5 months ago
duidelijke heldere communicatie
Posted 5 months ago
deze zending is gelukkig goed gegaan, de vorige 2 niet
Posted 5 months ago
Afleveradressen niet duidelijk onderscheid welke gelden voor Poen.nl en DHL
Posted 5 months ago
Ik vind het warriger dan het vorige systeem, ik kreeg ook niet via de mail de track & tracecode door
Posted 5 months ago
snel en betrouwbaar
Posted 6 months ago
Bij aanschaf wordt niet aangegeven dat het pakket afgehaald moet worden op een afhaalpunt
Posted 6 months ago
Goedemiddag Rianne, Dank voor je review. Vervelend dat hier verwarring over is ontstaan. Op onze homepage hebben wij in drie stappen aangegeven hoe het aanmaken van een pakketzegel werkt. Bij de derde stap wordt uitgelegd dat het pakket ingeleverd kan worden bij een pakketpunt. > https://www.goedkooppakket.nl/ Hopelijk kom je er zo uit! Succes met de verzending!
Posted 6 months ago
het is helemaal niet goedkoper en je bent bij postnl zelf goedkoper uit.
Posted 8 months ago
Seems you have strong connections with Post.nl. While shipping a parcel with DHL to the UK costs 10 euro, you only suggest Post.nl as possible shipping company for this parcel. They charge 14,75 euro, almost 50 percent more expensive!
Posted 9 months ago
Gisteren aangeleverd en vandaag bezorgd. Top!
Posted 10 months ago
Omdat ik de score niet kan veranderen, ik had anders ook wel 5 sterren gegeven
Posted 10 months ago
Omdat dat het vlug is geleverd zonder problemen
Posted 10 months ago
snel, overzichtelijk, duidelijk en prima prijs/kwaliteit
Posted 10 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.54 based on 5,949 reviews