GoedkoopPakket Reviews

4.51 Rating 4,776 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Verschrikkelijke arrogante en nutteloze klantendienst (die meestal pas tegen 21u30 reageert).
Zodra er iets misloopt kan je niet terecht bij de koerier (bvb PostNL) en ondernemen zij zelf 0,0.
Ook niet als zij een fout maakten. Ze lachen je gewoon uit.
Koop je label rechtstreeks, ik merk nu dat dit soms zelfs goedkoper is en dan kan je tenminste terugvallen op de wel werkende klantenservice van de koerierdiensten.
Posted 3 days ago
Zodra er iets mis loopt kan je niemand contacteren en kan niemand je helpen.
Er is zogezegd een klantendienst, maar die sturen gewoon standaardmailtjes en nemen niet eens de moeite om de klacht te lezen. Enorm frustrerende service!
Posted 4 days ago
Kon geen pakket verturen wel betaald
Krijg nooit reactie.
En al tig keer contact gezocht.
Pure oplichterij
Posted 1 week ago
er word geen oplossing gegeven voor een verloren niet afgeleverd pakket. het is pingpong tussen goedkooppakket en postnl.

een pakket van 2000 euro "zomaar" weg... en als klant word je niet geholpen en sta je in de kou

het is een paar euro goedkoper maar dit is het niet waard!
Posted 1 month ago
Goedemiddag,

Dank voor uw review. We snappen u volkomen. Het is erg vervelend wanneer een zending verloren is. Weet dat wij altijd ons best doen om u zo goed mogelijk hierbij te helpen. Helaas duurt het soms wat langer voordat wij een bericht ontvangen vanuit de vervoerder. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor nu een fijne middag gewenst!
Posted 1 week ago
Na 1 week nog geen pakketje ik kan jullie niet bellen en
Mail krijg ik geen antwoord
Posted 2 months ago
I am waiting for 3 weeks now on my packet,
Thats far away from fast
There was a promise from 3 to 5 days , a little deelay ok.
But 3 weeks,...
My holiday is almost over and now i have a problem to get it back.
Very worse , no stars was a better option but not possible
Posted 2 months ago
Klantvriendelijke site
Posted 2 months ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 2 months ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 2 months ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 2 months ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 2 months ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 2 months ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 2 months ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 2 months ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 2 months ago
Correct, op tyd, zeer tevreden
Posted 2 months ago
Na betaling zeer lang zeer lang heel lang wachten.
Na lang wachten nog geen label ontvangen
Posted 2 months ago
Werkt eenvoudig, iets goedkoper dan aan de balie van de pakketdienst.
Posted 3 months ago
Pakket is niet geleverd bij de uiteindelijke bestemming maar retour geleverd?? Ook is het pakket incompleet retour geleverd. Zeer slecht!
Posted 3 months ago
Zojuist ontving ik het bericht "Het pakket met Track&Trace-code [3S.. etc..] die u via Goedkooppakket.nl heeft verzonden is zojuist geleverd door de vervoerder." Dit is een pakket dat ik heb verzonden en dat bij mij retour is afgeleverd omdat het adres fout of incompleet zou zijn. Ik heb daar niet eerder van uw organisatie bericht van ontvangen. Dat ontstemt mij zeer. Vooral ook omdat ik dus ook omdat ik in uw berichtgeving niets heb gehoord van een zogenaamd foutieve adressering. Naast de slordige taalfout (het pakket DAT u heeft verzonden), ben ik nog veel ontstemder over het feit dat de ontvanger tevergeefs is thuisgebleven op haar verjaardag om het cadeau in ontvangst te kunnen nemen, en dat dat gewoon weer bij mij, de verzender thuis is afgeleverd omdat het adres incompleet zou zijn. Nu woont zij al 40 (VEERTIG!) jaar op dat adres, alleen staat de achternaam van haar partner bij de deurbel. Moet ik de post dan aan haar partner richten in de hoop dat hij het wel begrijpt en aan haar doorgeeft? Zeer teleurstellend dat ik hiervoor ook nog verzendkosten heb moeten betalen.
Posted 3 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.51 based on 4,776 reviews