GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,798 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"Omslachtige invuloefeningen: Adresgegevens worden niet ingevuld aan de hand van de postcode en huisnummer Vult automatisch eerdere gegevens in dus je moet heel goed opletten dat niet te accepteren Prijs kan bij andere verzenders lager Betalen met creditcard of Paypall is kosten verhogend terwijl dat juist zo handig is! Dat laatste was voor mij een afbraak moment"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Visit Website
"Het pakket is geannuleerd door jullie omdat ik in belgie woon maar ik had het pakket afgegeven bij een ophaalpunt in Nederland en zie dan geen problemen. Het niet terugstorten van het geld op mijn rekening maar als tegoed houden vind ik geen goede oplossing."
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Dit heeft te maken met het retour adres. Wanneer u in België woont kunt u geen pakket versturen van Nederland naar Nederland maar van Belgie naar Nederland. We hebben uw zending dus geannuleerd en het bedrag teruggestort, zodat u de juiste zending kon aanmaken.
Posted 3 weeks ago
"Jullie horen geld terug te storten als het pakket niet verzonden kan worden. Schande en nog eens schande."
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
"ik kan wel een recensie geven maar ik heb nog niet vernomen van jullie of het pakket aangekomen is....."
Helpful Report
Posted 1 month ago
"I bought a shipment ōn 7th august tòdày Is 20 and still realtà in Germany, final destination: Italy. I have never recieved amy assistance about this shipment"
Helpful Report
Posted 1 month ago
"Opgegeven korting van GoedkoopPakketis geen korting, maar zelfde prijs als PostNL"
Helpful Report
Posted 2 months ago
Beste Gerhard,

Helaas kunnen we niet op alle routes goedkoper zijn, maar prijzen voor zwaardere zendingen en zendingen naar het buitenland bespaar je wel degelijk flink op. Maar goed een review van 1 ster op basis van prijs vinden we wel bijzonder.
Posted 2 months ago
"Ik wilde een fiets versturen. De maximale maat van 1,70 blijkt een kindermaat te zijn, je kunt dus nauwelijks op deze wijze fietsen verzenden, pure misleiding deze site, je zou moeten aangeven dat alleen kinderfietsen zo verstuurt kunnen worden"
Helpful Report
Posted 2 months ago
Goedemiddag,

Bedankt voor uw review. Wanneer u uw fiets op een juiste wijze verpakt is het mogelijk.
Posted 2 months ago
"Traject van verzending geeft niet het juiste beeld door."
Helpful Report
Posted 3 months ago
Beste Martin,

Vervelend dat u niet een juist beeld heeft gekregen omtrent uw zending. Wanneer u als klant een zending aanmaakt ontvangt u alle track and trace gegevens die wij doorkrijgen van de vervoerder. Wij hebben hier geen invloed op helaas.
Posted 3 months ago
"JVGL0612398800002382 - 4201zn - 25 juni om 11.12 is deze bij DA ingeleverd en aangemeld. Nu is het Zaterdag 29-06-2019 om 19.53 uur. En is het pakket nog steeds niet bij mijn klant afgeleverd. Dit is geen beste zaak."
Helpful Report
Posted 3 months ago
Goedemiddag,

We zien dat deze zending helaas vertraagd is. We begrijpen uw onvrede maar wij kunnen hier helaas niets aan doen. We hebben de vervoerder om een update gevraagd.

Groeten

GoedkoopPakket
Posted 3 months ago
"Website is ok en overzichtelijk de afhandeling niet naar wens. Ik had 4 euro tegoed gekregen welke bij het afrekenen niet is verrekend. Tegoed is wel weg ????"
Helpful Report
Posted 3 months ago
Beste Simone,

We hebben een klantenservice waar u dit soort problemen neer kunt leggen zodat we dit direct kunt oplossen. Hopelijk neemt u contact met ons op zodat we u kunnen helpen.

GoedkoopPakket
Posted 3 months ago
"Omdat het verzendlabel niet kwam en ik niemand kon bereiken. Het heeft een halve dag geduurd."
Helpful Report
Posted 4 months ago
Bedankt voor uw review. We zagen dat we uw adres moesten inkorten. Dit was een handmatige actie, vandaar dat het wat langer duurde. Onze excuses voor het ongemak.
Posted 4 months ago
"Na het betalen voor twee pakjes merk ik dat er tweede pagina was waar ik mijn briefpakje ook kon versturen tegen 4€ ipv 10€ wat ik heb moeten betalen en 6€ ipv 10€ voor een klein pakje van 500g zou makelijker zijn als u een pagina had waar alles op staat en niet een voor pakjes beginnend van 0 tot zoveel kilo en een andere pagina waar je ook briefpakje en kleine pakjes voor een goedkopere prijs."
Helpful Report
Posted 6 months ago
Beste Albert,
We hebben vandaag van u twee keer dezelfde review ontvangen van 1 ster, omdat u onze prijs te hoog vindt. We werken hard om onze klanttevredenheid hoog te houden balen van deze reactie.
Wanneer u ontevreden bent met onze dienstverlening of spijt hebt van uw aankoop kunt u ons altijd benaderen via onze klantenservice.
Posted 6 months ago
"Omdat ik twee klikken verder van jullie maar de helft zou moeten betalen was een envelop en een doosje op een pagina kan je enkel voor 10€ verzenden en op de andere pagina kon ik het voor 4 € de anvelop en voor 6€ het doosje verzenden. Maak een pagina voor alles en geen twee voor de zelfde service"
Helpful Report
Posted 6 months ago
Beste Albert,

Okee, dus op basis van prijs krijgen we 1 ster..We bieden ook enkel tarieven aan voor pakket zenden en geen enveloppen.

Onze excuses voor de verwarring.

Nog een prettige dag.
Posted 6 months ago
"Omdat mijn pakket nooit aangekomen is."
Helpful Report
Posted 6 months ago
Dat is zeer vervelend. Wanneer u contact met onze klantenservice opneemt kunnen we u verder helpen met het starten van een onderzoek bij de vervoerder. We horen graag van u.
Posted 6 months ago
"5 sterren. Gemakkelijke vergelijkings site. Betaling, uitprinten label en via de bekende vervoerders laten versturen. Mijn paket heb ik maandag aangeboden via postnl en dinsdag al over. De verzendprijs was beduidend lager dan de originele postnl site. Leuk dat je ook verzend tegoed kunt opbouwen voor een volgende opdracht. Gewoon zeer tevreden."
Helpful Report
Posted 7 months ago
"Mijn verjaardagspakket is zoek/in elk geval niet aangekomen binnen de termijn die u aangeeft op uw website! Wat een drama. Wie kan me vertellen waar het pakket nu is????"
Helpful Report
Posted 7 months ago
Beste Silvia,

We hebben zojuist met u contact opgenomen. Uw zending is inmiddels in het Oostenrijk. We verwachten dus snel een uitlevering. Verder is de bezorgingstermijn geen belofte maar een indicatie van uit de vervoerder.
Posted 7 months ago
"Pakket verstuurd naar Londen. Via PostNL via Hermes verwerkt. Pakket geleverd op een plek waar dit niet mocht (zichtbaar op de foto) en in de publieke ruimte. Pakket verdwenen. Goedkoop pakket weigert te helpen, omdat ik geen in- en verkoopfactuur heb. Natuurlijk een vreemd verhaal. Het kan toch niet zijn dat het bij alle pakketverzendingen gaat om verzendingen van producten van verkoper naar koper?"
Helpful Report
Posted 7 months ago
Beste Ernst,

Ik geloof niet dat we u geweigerd hebben om u te helpen. Dit zouden we nooit doen. Maar we hebben wel een factuur nodig om in te dienen bij de verzekering. Anders kan de verzekering geen waarde inschatting geven over de verloren goederen. Dit zijn een van de verzekeringsvoorwaarde. Dat zijn overigens voor alle verzekeringen een voorwaarde. Dit lijkt me niets nieuws.
Posted 7 months ago
"Pakket is via post.nl naar Hermes gegaan in Duitsland. Na 5 dagen is het erg nog steeds niet. En Hermes kan, of wil, niet zeggen waar het pakket is en waneer het geleverd wordt. Gaat om pakket met waarde. Flink balen en ik moet dit verhaal uitleggen aan de koper. Dit was eens maar nooit, helaas."
Helpful Report
Posted 7 months ago
Beste Jan Jansen,

Vervelend dat uw zending vertraging heeft opgelopen. Wanneer onze klanten tegen dit soort problemen aanlopen kunnen ze ons altijd inschakelen, zodat wij dit probleem kunnen proberen op te lossen. We horen nu dus ook voor het eerst van dit probleem en zullen direct een onderzoek starten bij de vervoerder en met u contact opnemen.
Posted 7 months ago
"Zoals reeds aan klantenservice aangegeven is deze klantonvriendelijk je kan een gemaakt label niet zelf meer aanpassen als hier een foutje in staat."
Helpful Report
Posted 8 months ago
Beste Ramon

Dank voor je feedback, daar hebben we zeker wat aan. Het achteraf kunnen wijzigen van de adresgegevens is inderdaad een interessante optie, maar heeft wel wat consequenties voor de technische flow die wij nu hanteren. Het is zeker iets dat op onze to-do lijst staat. Voor nu, proberen we voor de betaling al zoveel mogelijk te zorgen dat de adressen goed worden doorgegeven.

Wanneer het onverhoopt toch mis gaat en een adres fout is ingegeven, krijgen wij een melding en lossen we het probleem doorgaans binnen 1 uur op.
Posted 8 months ago
"In oktober 2 pakketten verstuurd. Eentje is correct aangekomen, het tweede niet. Blijkbaar is het pakket beschadigd geraakt bij verhandeling door de transporteur. Na veel mails en beloftes dat ik mijn inhoud terug ga krijgen, heb ik tot op vandaag nog niks ontvangen. Ik zal nooit meer via deze weg een pakket verzenden. Het is schandalig dat na al die tijd dit nog niet opgelost is. Heel klantonvriendelijk!!!"
Helpful Report
Posted 8 months ago
Beste Tamara,

We begrijpen uw onvrede en vinden het ook erg vervelend voor u. Zoals we al aangegeven hebben in vorige correspondentie heeft u er voor gekozen om uw zendingen onverzekerd te versturen. Uit coulance hebben wij er toch alles aangedaan om een claim te starten bij de vervoerder. Dit proces duur gewoon erg lang. Helaas zijn wij ook afhankelijk van de informatie die we krijgen vanuit de vervoerder.
Posted 8 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,798 reviews