GoedkoopPakket Reviews

4.54 Rating 5,849 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Zeer ontevreden eerste keer met jullie verstuurd nooit meer Pakket zag er niet uit bij aankomst. Inhoud totaal vernield.
Posted 2 weeks ago
Pakket afgegeven op pakketpunt en niet op woonadres, waar ik voor betaald heb. Geen briefje oid bij klant achter gelaten, pakket na 6 dagen retour gekregen, omdat wij niet konden zien dat het op pakketpunt lag. Maar dit lag meer aan DPD dan aan goedkooppakket, communicatie is redelijk, alleen op klacht nooit een reactie gehad.
Posted 2 weeks ago
Pakket heeft er 10 dagen over gedaan om in Duitsland geleverd te worden. Oo eerste klacht geen reactie. Tweede klacht is serieus genomen
Posted 4 weeks ago
• Pakket verstuurd, respectievelijk op website vermeld 2-3 dagen levertijd (mogelijk iets langer door corona)
• Ruim 2 weken te laat (afstand Amsterdam Essen - 2-3 uur rijden)
• Inhoud pakket compleet vernield (zeer waarschijnlijk opengemaakt)
• DHL / Goedkooppakket.nl: aansprakelijkheid ligt bij verzender
• We vergoeding noch de vertraging, noch de schade (want het is een kunstwerk)
• Geen overweging om ook maar een helpende hand uit te steken
Posted 1 month ago
Verschikkelijke tent. In het verleden meerdere malen probleemloos mee verstuurd, maar na de laatste zending een hoop gezeik. Komen bij mij om geld te innen voor een zending die te zwaar was, maar niet is geleverd. Maar ze willen nog wel even extra geld ontvangen hiervoor. En omdat het de eerste keer is, zijn ze zo 'lief' om de helft te betalen, tuurlijk..... Is gewoon een ordinaire poging om wat extra geld binnen te halen. Meerdere malen gemaild, (ze hebben nergens een telefoonnummer, zegt al genoeg denk ik), maar ze blijven mailtjes sturen. Snap ook niet dat mensen deze service gebruiken, gezien het prijstechnisch vrijwel hetzelfde is als via de vervoerder direct. Enige reden om het te doen zou zijn dat zij dan als tussenpartij optreden bij problemen met de zending, maar dat is dus niet waar, want ze komen linea recta door naar jou als klant. Voortaan verstuur ik gewoon lekker via de transporteurs zelf, scheelt een hoop gedoe.
Posted 1 month ago
Twee pakketten verzonden met Goedkoop Pakket van NL naar Portugal. Helaas werd het teruggestuurd omdat het adres niet geldig zou zijn. Echter was er met het adres niks mis, en erkende Goedkoop Pakket dit waarna er van één pakket de verzendkosten terug werden betaald. Van het andere pakket nog steeds niets, ondanks vele mailtjes aan het bedrijf dat nergens meer op reageert... Het gaat om tientallen euro's, en ik vind het onvoorstelbaar dat ze eerst erkennen dat ze slechte service hebben geleverd, dat ze het geld zullen terug betalen, maar vervolgens maanden (nu al ruim 5 maanden) niks meer laten horen noch terug betalen. Nooit weer zal iets via hen laten versturen! Wát een slechte service! En je kunt ze ook niet bellen, uitsluitend mailen... (Waar ze dus gewoon niet op reageren...)
Posted 1 month ago
Het was een servies en duidelijk aangegeven dat het breekbaar was botervloot en mok stuk ik had het goed ingepakt ,zo jammer dit
Posted 2 months ago
Pakket is volgens mij Nederland niet uit geweest volgens T & T, Ik heb 37,90 betaald voor dit pakket naar Italie, hoe gaam we dit oplossen, mijn klant in Italiris niet blij, en ik ook niet. 0620558338,
Posted 2 months ago
Omdat we een pakket hebben verstuurd met verzekering, deze geheeld DOORMIDDEN is aangekomen, en we omdat er kerst en oud en nieuw tussen zat werkelijk 1 dag te laat waren met dit aangeven. Daardoor de gehele waarde van het pakket, laat staan de verzekerde waarde nu kwijt! En bedankt... Maar niet heus.
Posted 3 months ago
Eigenlijk is dit al 1 ster teveel. Mijn pakket is retour gekomen met als reden dat het onbestelbaar zou zijn omdat er een fout in het adres zou zitten. Ik heb u fotos gestuurd via de mail die ik zojuist van u heb ontvangen als bewijs dat het adres prima in orde is.

De klant is benadeeld door het wekenlange wachten (v.a.28 november) en ik ben benadeeld, al is het maar door de vele uren die ik met dit grapje achter mijn PC heb gezeten tijdens de feestdagen!

Ik verwacht een VOLLEDIGE refund van de portokosten + gratis verzekering van de volgende zending t.w.v. 70 euro. Graag hoor ik van u.
Posted 3 months ago
Wel betaald, geen label om uit te printen. Bij openen printweergave krijg ik een leeg papier. Voel me opgelicht. Onbetrouwbaar.
Posted 3 months ago
Vreselijk slechte service.
Mijn pakket is nooit aangekomen. Goedkooppakket wijst naar DPD en DPD zegt alleen maar met een tussenpersoon zaken te doen en niet direct bij goedkooppakket.nl
Wees gewaarschuwd, koop je pakketzegel meteen bij DPD of bij een andere postpakket service, maar dus niet via goedkooppakket.
Ik ben al sinds eind november bezig om een klacht af te handelen en wordt door hen steeds maar van het kastje naar de muur gestuurd.
Ze hebben geen telefoonnummer, alleen een mail adres. En het antwoord laat soms dagen op zich wachten.
Voor mij nooit meer goedkooppakket.nl
Posted 4 months ago
Ik heb mijn pakket dat ik aangeboden had voor de Azoren, na ruim een maand terug ontvangen. Het pakket is niet verder dan Lissabon gekomen. Het bleek dat pakketten niet naar de Azoren werden doorgestuurd, maar het is wel geaccepteerd door uw bedrijf voor verzending.
Ik heb hierover herhaaldelijk contact gehad met goedkooppakket en de betaalde porto, €29,45, zou op mijn rekening worden teruggestort. Tot nog toe heb ik niets ontvangen.
Het pakket dat ik verstuurde op 2 november was een Sinterklaaspakket. Nu zit ik zelf met al die spullen die voor mijn kinderen en kleinkinderen bestemd waren. Inclusief Sinterklaassnoep.
Ik verwacht toch wel dat tenminste de betaalde porto zo spoedig mogelijk op miin rekening staat.
NL48 RABO 0127685820, t.n.v. J. Spruit.
Posted 4 months ago
was primageregeld, en ook nog goed prijs...
Posted 4 months ago
Pakket is retour gestuurd zonder opgaaf van redenen. Een week onderweg geweest en weer terug bij de afzender. Dit was mijn laatste transport bij Postnl
Posted 4 months ago
I've tried to send a package from the Netherlands to Germany which had the following dimentions (HxWxL): 10x14x125cm
I've tried to send a package from the Netherlands to Germany which had the following dimensions (HxWxL): 10x14x125cm. I've paid for the shipping on goedkooppakket.nl and also paid an extra fee for an XL package which would allow me to seng items longer than 100 cm. However, the two PostNL offices where I brought this package (including a PostNL Business Point) did not accept it saying that the maximal allowed length is 100cm! I then asked GoedkoopPakket to return me the money that I paid them for the shipping, as I decided to use another carrier directly without any mediators. However, GoedkoopPakket refused to return me the money and instead proposed to put the amount I paid on my shipping credit, claiming that I could use it in the future for sending other packages. I do not really need to send other packages since I eventually send the package using another carrier. GoedkoopPakket also stopped replying to my emails. I believe since GoedkoopPakket did not provide me with the expected service I have full rights for getting back the money I paid for service which was not eventually provided. Moreover, I am not willing to use any of GoedkoopPakket services in the future. I strongly believe that GoedkoopPakket is the one responsible for letting PostNL employees aware of the rules for sending larger packages if they work in cooperation with PostNL, and it is definitely not my responsibility. Also support stuff was demonstratively speaking Dutch to me. I do not mind, but it sounds silly from the perspective of the customer support quality in a country where even hobos speak English to me.
Posted 4 months ago
Pakket heeft 1.5 week rondgezworven en zojuist retour afzender gekomen
Posted 5 months ago
Heeft er nog iemand problemen met het printen van het verzendlabel? Als ik op de downloadlink druk komt er een lege pagina!
Heb maar besloten dat dit niet werkt, zeker niet als je haast hebt.
Bellen kan niet en wacht al eventjes op antwoord de mailtjes die gestuurd zijn. Nou maar hopen dat ik de i-deal betaling nog kan terughalen ....
Posted 5 months ago
Goedemiddag,

Dank voor uw review. Vervelend dat het niet gelukt is, zou u het ordernummer naar info@goedkooppakket.nl kunnen versturen, dan pakken wij dit meteen op! Alvast bedankt en onze excuses voor het ongemak..!
Posted 5 months ago
Pakket is 5 weken onderweg geweest om compleet beschadigd terug aan mijn deur te staan, klachtmail met foto's gestuurd…niks reactie?? Zogezegd werken ze enkel met mailverkeer...geen telefoon, maar op mail reageren ze gewoonweg niet???
Posted 5 months ago
Goedemiddag,

Dank voor uw review. We vinden dit erg vervelend om te horen! Wij hebben u vanochtend hierover een mail verstuurd, zodat we dit verder kunnen bespreken en afhandelen. Onze excuses voor het ongemak!
Posted 5 months ago
Jammer genoeg blijkt dat een pakket van 150x50x10cm via goedkooppakket.nl weggegooid geld is. Ondanks dat deze service provider gebruik maakt van het logo van PostNL en dat zij garanderen dat een XL toeslag het pakket verstuurd kan worden. Ook een PostNL Business Point neemt een pakket van deze afmeting niet aan. Heb daarop gebeld met PostNL en mij werd bevestigd dat zij geen pakketten aannemen van deze lengte, gewicht was 4,8 kg, het betrof een kiteboard. Contact gezocht met de service desk van goedkooppakket.nl GEEN reactie
Posted 5 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.54 based on 5,849 reviews