GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,350 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

About GoedkoopPakket: Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website
Are you a business owner?
See Business Solutions

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"Omdat het verzendlabel niet kwam en ik niemand kon bereiken. Het heeft een halve dag geduurd."
Posted 10 hours ago
Visit Website
"Na het betalen voor twee pakjes merk ik dat er tweede pagina was waar ik mijn briefpakje ook kon versturen tegen 4€ ipv 10€ wat ik heb moeten betalen en 6€ ipv 10€ voor een klein pakje van 500g zou makelijker zijn als u een pagina had waar alles op staat en niet een voor pakjes beginnend van 0 tot zoveel kilo en een andere pagina waar je ook briefpakje en kleine pakjes voor een goedkopere prijs."
Posted 1 month ago
Beste Albert,
We hebben vandaag van u twee keer dezelfde review ontvangen van 1 ster, omdat u onze prijs te hoog vindt. We werken hard om onze klanttevredenheid hoog te houden balen van deze reactie.
Wanneer u ontevreden bent met onze dienstverlening of spijt hebt van uw aankoop kunt u ons altijd benaderen via onze klantenservice.
Posted 1 month ago
"Omdat ik twee klikken verder van jullie maar de helft zou moeten betalen was een envelop en een doosje op een pagina kan je enkel voor 10€ verzenden en op de andere pagina kon ik het voor 4 € de anvelop en voor 6€ het doosje verzenden. Maak een pagina voor alles en geen twee voor de zelfde service"
Posted 1 month ago
Beste Albert,

Okee, dus op basis van prijs krijgen we 1 ster..We bieden ook enkel tarieven aan voor pakket zenden en geen enveloppen.

Onze excuses voor de verwarring.

Nog een prettige dag.
Posted 1 month ago
"Omdat mijn pakket nooit aangekomen is."
Posted 1 month ago
Dat is zeer vervelend. Wanneer u contact met onze klantenservice opneemt kunnen we u verder helpen met het starten van een onderzoek bij de vervoerder. We horen graag van u.
Posted 1 month ago
"5 sterren. Gemakkelijke vergelijkings site. Betaling, uitprinten label en via de bekende vervoerders laten versturen. Mijn paket heb ik maandag aangeboden via postnl en dinsdag al over. De verzendprijs was beduidend lager dan de originele postnl site. Leuk dat je ook verzend tegoed kunt opbouwen voor een volgende opdracht. Gewoon zeer tevreden."
Posted 2 months ago
"Mijn verjaardagspakket is zoek/in elk geval niet aangekomen binnen de termijn die u aangeeft op uw website! Wat een drama. Wie kan me vertellen waar het pakket nu is????"
Posted 2 months ago
Beste Silvia,

We hebben zojuist met u contact opgenomen. Uw zending is inmiddels in het Oostenrijk. We verwachten dus snel een uitlevering. Verder is de bezorgingstermijn geen belofte maar een indicatie van uit de vervoerder.
Posted 2 months ago
"Pakket verstuurd naar Londen. Via PostNL via Hermes verwerkt. Pakket geleverd op een plek waar dit niet mocht (zichtbaar op de foto) en in de publieke ruimte. Pakket verdwenen. Goedkoop pakket weigert te helpen, omdat ik geen in- en verkoopfactuur heb. Natuurlijk een vreemd verhaal. Het kan toch niet zijn dat het bij alle pakketverzendingen gaat om verzendingen van producten van verkoper naar koper?"
Posted 2 months ago
Beste Ernst,

Ik geloof niet dat we u geweigerd hebben om u te helpen. Dit zouden we nooit doen. Maar we hebben wel een factuur nodig om in te dienen bij de verzekering. Anders kan de verzekering geen waarde inschatting geven over de verloren goederen. Dit zijn een van de verzekeringsvoorwaarde. Dat zijn overigens voor alle verzekeringen een voorwaarde. Dit lijkt me niets nieuws.
Posted 2 months ago
"Pakket is via post.nl naar Hermes gegaan in Duitsland. Na 5 dagen is het erg nog steeds niet. En Hermes kan, of wil, niet zeggen waar het pakket is en waneer het geleverd wordt. Gaat om pakket met waarde. Flink balen en ik moet dit verhaal uitleggen aan de koper. Dit was eens maar nooit, helaas."
Posted 2 months ago
Beste Jan Jansen,

Vervelend dat uw zending vertraging heeft opgelopen. Wanneer onze klanten tegen dit soort problemen aanlopen kunnen ze ons altijd inschakelen, zodat wij dit probleem kunnen proberen op te lossen. We horen nu dus ook voor het eerst van dit probleem en zullen direct een onderzoek starten bij de vervoerder en met u contact opnemen.
Posted 2 months ago
"Zoals reeds aan klantenservice aangegeven is deze klantonvriendelijk je kan een gemaakt label niet zelf meer aanpassen als hier een foutje in staat."
Posted 3 months ago
Beste Ramon

Dank voor je feedback, daar hebben we zeker wat aan. Het achteraf kunnen wijzigen van de adresgegevens is inderdaad een interessante optie, maar heeft wel wat consequenties voor de technische flow die wij nu hanteren. Het is zeker iets dat op onze to-do lijst staat. Voor nu, proberen we voor de betaling al zoveel mogelijk te zorgen dat de adressen goed worden doorgegeven.

Wanneer het onverhoopt toch mis gaat en een adres fout is ingegeven, krijgen wij een melding en lossen we het probleem doorgaans binnen 1 uur op.
Posted 3 months ago
"In oktober 2 pakketten verstuurd. Eentje is correct aangekomen, het tweede niet. Blijkbaar is het pakket beschadigd geraakt bij verhandeling door de transporteur. Na veel mails en beloftes dat ik mijn inhoud terug ga krijgen, heb ik tot op vandaag nog niks ontvangen. Ik zal nooit meer via deze weg een pakket verzenden. Het is schandalig dat na al die tijd dit nog niet opgelost is. Heel klantonvriendelijk!!!"
Posted 4 months ago
Beste Tamara,

We begrijpen uw onvrede en vinden het ook erg vervelend voor u. Zoals we al aangegeven hebben in vorige correspondentie heeft u er voor gekozen om uw zendingen onverzekerd te versturen. Uit coulance hebben wij er toch alles aangedaan om een claim te starten bij de vervoerder. Dit proces duur gewoon erg lang. Helaas zijn wij ook afhankelijk van de informatie die we krijgen vanuit de vervoerder.
Posted 4 months ago
"Wel betaald, geen zegel gekregen"
Posted 4 months ago
"Ik heb betaald, maar ik kan inmiddels 5 min later mijn pakkerzegel nog niet printen."
Posted 4 months ago
"Mijn packet niet bezorgd via jullie bedrijf de reden is de p racket is boven de Standard maat voor internationale bezorging."
Posted 4 months ago
"Zonet een Label Aangekocht maar nooit ontvangen, ik wacht al 20 minuten. Wanneer zie ik mijn label ? ( €14.47 mogen neerleggen )"
Posted 5 months ago
"Pakketje 2 weken geleden verzonden maar is geweigerd ivm verkeerd adres. Pakket is zoek en ik kan geen contact meer krijgen met jullie of PostNL..."
Posted 6 months ago
Beste Ilona,

We hebben meerdere malen met u contact gehad en hebben er alles aangedaan om u te helpen en dat zijn we nog steeds aan het doen. Echter is het lastig voor ons als onze klanten iets versturen naar een verkeerd adres.

Wanneer het pakket naar 14dagen niet is opgepikt hij het huidige pakketpunt wordt het retour gestuurd. Dit is standaard policy van de vervoerders.
Posted 6 months ago
"Slechte service!! Omdat ik perongeluk het verkeerde adres heb ingevuld met het verzoek de opdracht te annuleren en mijn geld terugstoten. Tot op heden niets vernomen om het op te lossen."
Posted 6 months ago
Goedenavond Desiree,

Wanneer je een zending wilt annuleren of wijzigen is dat uiteraard geen probleem. Onze klantenservice komt doorgaans binnen 24 uur met een reactie op dergelijke verzoeken. Ik zal aan mijn collega’s doorgeven dat ze je ticket prioriteit geven en er z.s.m op terug komen. Je kunt dit weekend een reactie van ze verwachten. Fijne avond!
Posted 6 months ago
"u maakt het onmogelijk om uit te schrijven"
Posted 6 months ago
Goedemorgen,

In uw account kunt u zich gewoon uitschrijven, mocht u staan ingeschreven. Daarnaast mailen we u na het aanmaken van een order enkel de gegevens van uw zending zoals track and trace, factuurgegevens en uw pakketzegel. Daarnaast vragen we u enkel om een beoordeling te schrijven voor eventuele feedback. Verder sturen we u geen mailtjes naar onze klanten.
Posted 6 months ago
"Ik heb gisteren een pakketzegel aangemaakt en ik heb deze betaald, maar nooit ontvangen. Dus geld kwijt en geen pakletzegel!!!"
Posted 7 months ago
Beste Sara,

Dit is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses. Kunt u ons even een bericht sturen dan kunnen we het voor uw goedmaken.
Posted 7 months ago
"Hoe kan de prijs meer zijn via jullie site? Met bpost en verzekering is het nog altijd maar 6,5€!"
Posted 7 months ago
"Ik verstuur een sidetable van 120x25x75cm, en jullie meten 180cm lang , dus een nieuwe rolmaat kopen, of langs Hans Anders voor een nieuwe bril. Ook was de Sidetable flink beschadigd, ondanks dat hij was ingepakt met noppenfolie, en kunststof hoekbeschermers was er compleet een hoek afgebroken. Eerste en laatste keer dat ik iets verzend met jullie."
Posted 7 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,350 reviews

Start Your Free Trial Today

Send 400 review invitations for FREE!

Activate Your Account

Book your activation call by clicking the button below. Or call us now on 0116 350 0610 . Book a Call

Alice, Customer Support