GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,798 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"werkt helemaal super. gemakkelijk gegevens invullen plus email en je ontvanger krijgt automatisch de tracking link! helaas alleen de zwaardere paketten voor een aantal landen. ook als het niet goedkoper is mag het erop voor mijn gemak. nu moet ik switchen naar een andere site voor een paar centen verschil.."
2 Helpful Report
Posted 1 year ago
Visit Website
"Pakketje 2 weken geleden verzonden maar is geweigerd ivm verkeerd adres. Pakket is zoek en ik kan geen contact meer krijgen met jullie of PostNL..."
1 Helpful Report
Posted 11 months ago
Beste Ilona,

We hebben meerdere malen met u contact gehad en hebben er alles aangedaan om u te helpen en dat zijn we nog steeds aan het doen. Echter is het lastig voor ons als onze klanten iets versturen naar een verkeerd adres.

Wanneer het pakket naar 14dagen niet is opgepikt hij het huidige pakketpunt wordt het retour gestuurd. Dit is standaard policy van de vervoerders.
Posted 10 months ago
"Nog nooit zo vlot iets verstuurd! Vroeger KIALA ging ook perfect, maar sinds die door UPS zijn overgenomen, hebben we het zelfs eens gepresteerd van een pakketje in ons eigen verzendpunt te laten terugkomen, niemand in de keten die zich vragen stelde, met de gewone post al dingen "nooit aangekomen", maar dit was supermakkelijk en betrouwbaar!"
1 Helpful Report
Posted 1 year ago
"Bij pakketten tot 10 kg is het tarief op www.postnl.nl 6,50 euro en niet 6,95 euro zoals goedkooppakket beweert. Daarmee is er dus ook geen sprake van 0,25 korting, maar van 0,20 extra kosten. Bedrijf kan beter duurpakket worden genoemd. Bedrog."
1 Helpful Report
Posted 1 year ago
"alles vlot en goed verlopen"
1 Helpful Report
Posted 1 year ago
"In september een pakket opgestuurd naar Frankrijk. Nooit aangekomen. We wachten og steeds op antwoord waar ons pakket is."
1 Helpful Report
Posted 1 year ago
"IK KAN DE ZENDING ZELF NIET VOLGEN"
1 Helpful Report
Posted 1 year ago
Hallo,

Ja hoor het volgen van een pakket is gewoon mogelijk. Na uw bestelling krijgt u een email met daarin een link om een pakket te volgen. Ook kunt u altijd inloggen op uw account op onze website, daar staat voor iedere zending een link om een zending te volgen.
Posted 1 year ago
"het is té ingewikkeld om in te vullen en is duurder dan kialadienst maar sommige klanten verkiezen deze keuze maar dan heb ik het moeilijker dan anders het zou makkelijker moeten zijn ."
1 Helpful Report
Posted 1 year ago
"Ik heb een pakket verstuurd naar Duitsland, het was er verassend snel en nog goedkoop ook!"
1 Helpful Report
Posted 2 years ago
"Komt regelmatg goed van pas met familie die in Zweden woont. Service is in principe precies hetzelfde als PostNL, maar dan betere prijs."
1 Helpful Report
Posted 2 years ago
"Werkte makkelijk en snel"
Helpful Report
Posted 5 months ago
"Verliep snel en overzichtelijk."
Helpful Report
Posted 11 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,798 reviews