GoedkoopPakket Reviews

4.54 Rating 5,946 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Het versturen van pakketten ( buiten Nederland ) met afwijkende maten is een probleem, echter niet Goedkooppakket.nl De berichtgeving tot aan de aflevering is goed.
Posted 1 day ago
Alles geweldig gegaan , pakket naar België in 1 dag
Posted 1 day ago
Alles vlot, soepel en voordelig.
Posted 1 day ago
Goede prijs.
Posted 1 day ago
We zijn heel tevreden over de goede en snelle service.
Posted 1 day ago
Duidelijk
Posted 1 day ago
Het selecteren van de landen kan wat makkelijker/sneller door bijvoorbeeld de gebruiker de standaard landen te laten instellen.
Posted 2 days ago
meestal snel en eenvoudig verzendlabel aan te maken
Posted 2 days ago
Het verzenden liep op rolletjes
Posted 4 days ago
Info prima te vinden
Posted 4 days ago
Duidelijke website en daardoor verzending eenvoudig te regelen
Posted 4 days ago
snel bezorgd en gemeld dat pakketje is bezorgd
Posted 4 days ago
Goedkopere verzending dan bij het postkantoor laten frankeren. verzending is snel verlopen en ik ben goed op de hoogte gehouden wat betreft het afgeleverde pakket.
Posted 5 days ago
Omdat op tijd geleverd
Posted 5 days ago
Site werkt simpel je krijgt de juiste info om je pakket snel te kunnen versturen
Posted 6 days ago
Kan alles regelen, is duidelijk
Posted 6 days ago
Totaal geen problemen . Website werkt goed en is duidelijk en makelijk .
Posted 6 days ago
Omdat het snel en gemakkelijk gaat en het is goedkoper dan het pakket bij het postkantoor afgeven.
Posted 6 days ago
Het pakket is vandaag bezorgd. Enige opmerking is dat het wel langer heeft geduurd dan ik gewend ben, maar dat kan waarschijnlijk te maken hebben met de Corona omstandigheden.??
Posted 1 week ago
Verzenden ging netjes geen problemen gehad enige is dat het verzenden vrij lang duurde. Voor de rest perfect.
Posted 1 week ago
GoedkoopPakket is rated 4.54 based on 5,946 reviews