GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,364 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

About GoedkoopPakket: Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website
Are you a business owner?
See Business Solutions

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"Geen vijf omdat ik het onhandig vind dat het huisnummer in een apart vakje moet maar dat is geen verplicht vak."
Posted 1 hour ago
Visit Website
"Tevreden"
Posted 16 hours ago
"Netjes volgende dag geleverd"
Posted 16 hours ago
"Inloggen en dan pakketversturen is niet helemaal. Werkt volgrns mij niet."
Posted 21 hours ago
"Lage prijs en snelle reactie bij fouten"
Posted 1 day ago
"Zo klaar met bestelling"
Posted 2 days ago
"Overzichtelijk en hebt snel de informatie die je nodig hebt."
Posted 3 days ago
"Is even wennen omdat de site van DHL anders ingedeeld was en veel automatisch ging, zoals bij het intypen van de postcode gelijk het adres kwam en je dus alleen het huisnummer behoefde in te vullen. Verder is alles prima en overzichtelijk."
Posted 4 days ago
"was makkelijk te doen."
Posted 5 days ago
"Overzichtelijk. De korting was op het moment van bestellen echter minder dan toen ik vooraf keek. Hierdoor heb ik te weinig verzendkosten doorberekend naar de klant."
Posted 5 days ago
"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
Posted 5 days ago
"Ik heb pas een pakketje bij jullie verzonden, wel twee aangemaakt, vandaar. Bij de eerste ging het fout, doordat de klant niet t juiste land aangegeven had. Hierdoor kreeg ik de kriebels, wat voor site ben ik beland....na dit lange verhaal, werd ik er uiteindelijk super snel op de mail geteageerd en was het gelijk duidelijk. Dat de fout niet bij jullie zat. Dit was een aangename ervaring. Ik ben een klein bedrijf, maar hoop in de toekomst veel meer gebruik te kunnen maken , van jullie service. Vr. Groetjes ons 3 Joke Linssen, UMH Creaties"
Posted 6 days ago
"Goed op de hoogte gehouden"
Posted 1 week ago
"Wordt goed op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevind"
Posted 1 week ago
"Duidelijk, snel en makkelijk"
Posted 1 week ago
"Soms is het moeilijk om het goed te doen maar dan bij problemen wordt het altijd snel opgelost en of verholpen"
Posted 1 week ago
"Makkelijk je pakketje versturen. Gelijk een label dus alleen nog maar afgeven. Ideaal. Ga dit zeker vaker doen."
Posted 1 week ago
"Goede service"
Posted 1 week ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,364 reviews

Start Your Free Trial Today

Send 400 review invitations for FREE!

Activate Your Account

Book your activation call by clicking the button below. Or call us now on 0116 350 0610 . Book a Call

Alice, Customer Support