GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,798 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"Het te verzenden pakket is aangekomen in het sorteercentrum en toen weer teruggestuurd naar de afzender. De ontvanger zit nog steeds te wachten op z'n pakket. Foutje? D"
Helpful Report
Posted 3 days ago
Visit Website
"Omdat ik 'm niet verder bekeken heb dan noodzakelijk"
Helpful Report
Posted 3 days ago
"Via de website komt er vaak een melding bij het aankruisen van een XL-formaat. De bestelling gaat dan door zonder de extra aangevinkte optie. Na meerdere keren wordt de optie pas geaccepteerd. Dit nu een aantal keren gehad"
Helpful Report
Posted 5 days ago
"Er is mij niets bijzonders opgevallen, behalve dat het lastig is om het adres goed op een stickervel te kopiëren (half A-4tje)"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Alleen keus uit post.nl en DHL. Zouden iet meer aanbieders kunnen zijn."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Op de site staat voor 14 uur afgegeven levering binnen 24 uur. Dit is niet gelukt."
Helpful Report
Posted 1 month ago
"blijft altijd zoeken naar de beste optie"
Helpful Report
Posted 1 month ago
"Niets bijzonders"
Helpful Report
Posted 1 month ago
"ik kon niet gelijk de postzegel printen"
Helpful Report
Posted 1 month ago
"Jullie heten goedkoop pakket, maar versturen via post nl is goedkoper.."
Helpful Report
Posted 1 month ago
"goed te gebruiken met duidelijk stappenplan"
Helpful Report
Posted 1 month ago
"goed en snel bezorgd"
Helpful Report
Posted 2 months ago
"Ik vond het eerst wat verwarrend of het wel van DHL was. Ik moest even zoeken."
Helpful Report
Posted 2 months ago
"Goede prijs qualiteitsverhouding"
Helpful Report
Posted 2 months ago
"2de pakket dat ik verstuur en u bent met 4.15 Eur al meteen 25 Cent duurder dan post.NL vwb brievenvbuspakket. Ik hou niet zo van die variabele prijzen want ik vraag mensen nooit meer dan de postnl tarieven voor de verzending van 2de hands spullen."
Helpful Report
Posted 2 months ago
"De formulierfunctie - automatisch aanvullen - werkt niet optimaal..."
Helpful Report
Posted 2 months ago
"Het pakketje is verstuurd omdat de postcode en hetot adres niet overeen kwamen. We konden dat ook niet meer aanpassen bij DHL omdat wij het via jullie geregeld hedden"
Helpful Report
Posted 2 months ago
"werkt ok"
Helpful Report
Posted 3 months ago
"gewoon goed"
Helpful Report
Posted 4 months ago
"Post.nl afleverpunt heeft moeite met het xl pakket , Niet iedere auto neemt het mee .het pakket blijft dan een paar dagen staan !onbegrijpelijk."
Helpful Report
Posted 4 months ago
Bedankt voor uw review. Het kan inderdaad soms voorkomen dat pakketten te groot zijn. Wij randen daarom ook altijd aan om XL pakketten af te geven bij een groter pakketpunt zoals een Gamma of Karwei. Onze excuses voor dit ongemak.
Posted 4 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,798 reviews