GoedkoopPakket Reviews

4.54 Rating 6,150 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Makkelijk en veel inleverpunten
Posted 1 week ago
Ik krijg vaak een foutmelding
Posted 3 weeks ago
Het selecteren van de landen kan wat makkelijker/sneller door bijvoorbeeld de gebruiker de standaard landen te laten instellen.
Posted 2 months ago
Het pakket is vandaag bezorgd. Enige opmerking is dat het wel langer heeft geduurd dan ik gewend ben, maar dat kan waarschijnlijk te maken hebben met de Corona omstandigheden.??
Posted 2 months ago
3 is te weinig 4 is teveel
Posted 3 months ago
Dat eerst niet helemaal goed ging nog een keer geprobeerd toen lukte het wel
Posted 3 months ago
Over de verzending ben ik tevreden. Het verzendtegoed kan ik niet ontvangen. Ik kan geen pakket aanbieden als ik ben ingelogd. Ik krijg dan een fout melding, hetgeen ik reeds heb aangegeven, maar is niets aan veranderd. Jammer
Posted 4 months ago
Door mijn eigen schuld één cijfer verkeerd gedaan in postcode, daardoor pakje bijna 3 weken onderweg in NL. Dankzij het speuren door DPD pakje alsnog geleverd. Zou beter zijn om een postcodecheck in te bouwen in jullie programma. Dat gebeurt ook als je een pakje laat frankeren bij Post.nl punt.
Posted 5 months ago
Omdat het wat langer duurde dan gepland
Posted 5 months ago
Omdat het wat langer duurde dan gepland
Posted 5 months ago
Ervaar toch wel wat problemen en vind het vreemd dat je op de smartphone de labels niet kunt verwijderen. Dat kan alleen op de laptop of computer.
Posted 5 months ago
iedere keer opnieuw je eigen adres invullen niet zo handig. ik krijg vandaag een mail dat pakket zojuist bezorgd is, terwijl de ontvanger me dat gisteren al meldde
Posted 7 months ago
Goede service en goede hulp bij problemen. Soms zijn er erg weinig opties, waardoor een pakket van ca. 0,5 kg als een 5 kg pakket 'betaald moet worden'. Ook enkele landen niet aanwezig. Goede ervaringen, maar niet bruikbaar voor al onze EU zendingen.
Posted 7 months ago
Was afgeleverd binnen 1 dag
Posted 8 months ago
Retourzending redelijk snel terug bij vouchervandaag.nl, maar wel duur vindt ik, vouchervandaag. nl vraagt 5.95 voor verzending naar België vanuit Nederland en ik moet 10.50 betalen om terug te zenden van België naar Nederland ???
Posted 8 months ago
Normale website
Posted 8 months ago
Website werkt prima. Was mij niet duidelijk dat ik niet rechtstreeks bij post nl was
Posted 8 months ago
Als je iets moet opzoeken en weer terug komt op pagina dan moet je alles weer invullen, erg irritant. Ik heb het een aantal keren opnieuw moeten doen ( ivm afleveradres
Posted 8 months ago
Simpelweg omdat wanneer er vragen zijn, ik het altijd fijner vind om persoonlijk met iemand te spreken.
Posted 8 months ago
Simpelweg omdat wanneer er vragen zijn, ik het altijd fijner vind om persoonlijk met iemand te spreken.
Posted 8 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.54 based on 6,150 reviews