GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,350 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

About GoedkoopPakket: Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website
Are you a business owner?
See Business Solutions

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"Er staat niet veel op uw website en ik heb er ook nog niet veel 'geneusd'."
Posted 3 days ago
Visit Website
"Super makelijk en geen gezeur aan de balie"
Posted 4 days ago
"Als je de bestelling doorloopt, en de site bezoekt enz enz kom je er pas te laat achter dat de afgiftepunten of niet bestaan of niet te vinden zijn of in een ander dorp zich bevind ??? duidelijkheid !!!! dit heeft mij wel een uur gekost en vele kilometers om uiteindelijk ht paketje af te kunnen geven. Dan helaas 75 cent meer betalen en hier 300 mtr verderop afgeven bij een Postn. punt."
Posted 2 weeks ago
Beste Edwin,

Bedankt voor uw feedback. We proberen onze klanten via onze pakketpunt finder -> https://www.goedkooppakket.nl/help/pakketpunten/ ze te helpen met het vinden van pakketpunten bij hun in de buurt. Vervolgens kunnen ze kijken welke vervoerder ze kiezen op basis van prijs of gemak. Het is echter wel aan onze klanten om dit zelf vooraf te bepalen wat ze belangrijker vinden :)

Met vriendelijke groet,

GoedkoopPakket
Posted 2 weeks ago
"makkelijk en duidelijk"
Posted 4 weeks ago
"Fijn dat je kunt vergelijken. Dat is pluspunt. Maar .... ik heb iets verzonden via DHL maar kon via jullie niet kiezen voor een bezorging bij een DHL-punt. Kon alleen kiezen voor bezorging aan huis bij de geadresseerde. Mijn geadresseerde vind dat superonhandig omdat zij weinig thuis is."
Posted 2 months ago
"Niet echt goedkoop"
Posted 2 months ago
"Ik heb nog maar 1 ervaring met de site"
Posted 2 months ago
"De bestelling verliep prima"
Posted 2 months ago
"Het is erg vervelend dat er geen telefoonnummers is vermeld om te bellen als er problemen zijn. Heb uiteindelijk via een zoektocht op Google een telefoonnummer gevonden."
Posted 3 months ago
Beste Johan,

Gezien onze bedrijfsvoering hebben we gekozen om enkel via de mail klantenservice aan te bieden. We proberen hier zo direct mogelijk onze klanten mee te helpen. We reageren minimaal binnen een dag en vaak al binnen het uur.

Hopelijk bent u als nog geholpen.
Posted 3 months ago
"Er moeten erg veel velden ingevuld worden, en jammer dat het adres niet bij de postcode automatisch opgezocht wordt. verder is de site duidelijk, en het vooraf betalen handig. Jammer alleen dat er geen andere koppelingen zijn dan zelf invullen."
Posted 3 months ago
"Het was de eerste keer dat ik iets naar het buitenland stuurde en ik begreep goed hoe het moest"
Posted 3 months ago
"Mijn pakketje kwam gebroken aan"
Posted 3 months ago
"direct overzichtelijk van de kosten voor het versturen van de pakket en bij welke distributeur."
Posted 3 months ago
"Uitprinten gaf wat problemen en is standaard wat klein formaat vind ik"
Posted 3 months ago
"Versturen gaat makkelijk maar pakket naar Oostenrijk heeft er langer over gedaan dan aangegeven. 6 werkdagen ipv 3-4"
Posted 3 months ago
"Goed tevreden. Alleen geen SMS gekregen bij aflevering."
Posted 3 months ago
"kreeg de streepjescode niet goed geprint. zou handiger zijn als afmetingen en prijzen vantevoren afgebeeld stonden."
Posted 3 months ago
"De kaart met locaties van afleverpunten was niet actueel"
Posted 3 months ago
"Verliep prima maar moest wel wat zoeken naar de juiste informatie..de lay-out kan iets duidelijker."
Posted 4 months ago
"Prima service. Maar niet alle aanbieders voor zendingen naar buitenland, zoals DHL en GPD zitten erbij, ook niet voor hun normale prijzen. Het aantal aanbieders is nog beperkt en de prijzen zijn niet altijd duidelijk lager."
Posted 4 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,350 reviews

Start Your Free Trial Today

Send 400 review invitations for FREE!

Activate Your Account

Book your activation call by clicking the button below. Or call us now on 0116 350 0610 . Book a Call

Alice, Customer Support