GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,797 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

About GoedkoopPakket: Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website
Are you a business owner?
See Business Solutions

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"Makkelijk te bedienen"
Helpful Report
Posted 17 hours ago
Visit Website
"Goedkopere verzendkosten"
Helpful Report
Posted 18 hours ago
"Erg makkelijk en snel met de telefoon te bedienen."
Helpful Report
Posted 21 hours ago
"Een heel overzichtelijke website. Je weet precies welke handelingen je moet verrichten om een pakket te versturen."
Helpful Report
Posted 23 hours ago
"Alles is duidelijk, overzichtelijk en makkelijk. Top."
Helpful Report
Posted 1 day ago
"Helemaal netjes de dag erop bezorgd"
Helpful Report
Posted 1 day ago
"Makkelijk en snel, en verzenden met korting, prima dus!"
Helpful Report
Posted 1 day ago
"label print kan duidelijker of vua mail versturen"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Makkelijk te bewerken"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Super, simpel, snel"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Het te verzenden pakket is aangekomen in het sorteercentrum en toen weer teruggestuurd naar de afzender. De ontvanger zit nog steeds te wachten op z'n pakket. Foutje? D"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Express levering."
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Omdat ik 'm niet verder bekeken heb dan noodzakelijk"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Op een andere link van TPG-Post kreeg ik een foutmelding door het adresnummer terwijl dit volledig correct was. Op jullie site geen enkel probleem en het pakket keurig bezorgd! Bedankt!"
Helpful Report
Posted 3 days ago
"Ging goed maar niet echt makkelijk"
Helpful Report
Posted 3 days ago
"ik zocht naar de mogelijk tot het verzenden van 2 extra grote pakketten naar Italië. Bij m'n gebruikelijke verzendpartners ( Postnl, DHL, DPD) kwam ik daar niet verder mee.na Google ingezet te hebben kwam ik bij jullie siteuit. Hier bleek een extra groot pakket wél te verzenden, nota ben via PostNL. Jullie site is dus duidelijker dan die van Postnl."
Helpful Report
Posted 3 days ago
"mooi overzichtelijk én duidelijk"
Helpful Report
Posted 3 days ago
"Snelle levering"
Helpful Report
Posted 3 days ago
"Goede site"
Helpful Report
Posted 3 days ago
"Op een andere site van TPG Post kreeg ik een foutmelding van het ingevoerde adres terwijl dit wel degelijk correct was. Op jullie site geen problemen!"
Helpful Report
Posted 3 days ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,797 reviews