GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,167 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

About GoedkoopPakket: Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website
Are you a business owner?
See Business Solutions

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"Snel, duidelijk en inderdaad goedkoop."
Posted 2 hours ago
Visit Website
"Werkt zoals ik verwacht."
Posted 6 hours ago
"website is duidelijk."
Posted 10 hours ago
"Ze verzenden snel Het gaat makkelijk pakket klaarmaken"
Posted 15 hours ago
"Alles is vlot en succesvol verlopen."
Posted 1 day ago
"Het is makkelijk en fijne prijzen."
Posted 1 day ago
"Het ging prima, geen problemen verder gehad"
Posted 1 day ago
"Overzichtelijk en duidelijk"
Posted 1 day ago
"alles verliep prima én gemakkelijk én goedkoop"
Posted 2 days ago
"Gemakkelijk en snel"
Posted 2 days ago
"Heel erg bedankt voor de snelle levering."
Posted 2 days ago
"Makkelijk, en goedkoper als bij de gebruikelijke opstbalie"
Posted 3 days ago
"Makkelijk, en goedkoper als bij de gebruikelijke opstbalie"
Posted 3 days ago
"Fijn dat je kunt vergelijken. Dat is pluspunt. Maar .... ik heb iets verzonden via DHL maar kon via jullie niet kiezen voor een bezorging bij een DHL-punt. Kon alleen kiezen voor bezorging aan huis bij de geadresseerde. Mijn geadresseerde vind dat superonhandig omdat zij weinig thuis is."
Posted 4 days ago
"Goedkoop, duidelijk en overzichtelijk!"
Posted 4 days ago
"Het was heel eenvoudig om de verzendkosten te regelen en je kan het allemaal achter je eigen PC regelen. Top!"
Posted 4 days ago
"makkelijk en snel, allee het afdrukken van de 3 code's op d eprinter ging niet makkelijk"
Posted 4 days ago
"De site is duidelijk en biedt goed inzicht in de verzendmogelijkheden en -kosten! Prima geregeld en makkelijk om een verzend+code etiket te printen. Goed geregeld!"
Posted 4 days ago
"Heel duidelijk, snel in te vullen en snelle service"
Posted 5 days ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,167 reviews

Start Your Free Trial Today

Send 400 review invitations for FREE!

Activate Your Account

Book your activation call by clicking the button below. Or call us now on 0116 350 0610 . Book a Call

Alice, Customer Support