Goedkooppakket Reviews

4.50 Rating 1,698 Reviews
91% of reviewers recommend Goedkooppakket

About Goedkooppakket: Verstuur pakketten met korting binnen Nederland & Europa.

Visit Website
Are you a business owner?
See Business Solutions

How would you rate Goedkooppakket ?

Your Rating
Tell us how Company made you happy
Minimum 10 characters
What's your name ?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine

BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"ging perfekt."
Helpful Report
Posted 1 hour ago
Visit Website
"Handig thuis alles maken, en dan alleen afgeven"
Helpful Report
Posted 1 day ago
"Alles is vlot gegaan. Ik vind de verzendkost naar het VK wel heel duur in vergelijking met naar andere landen. Zeker als je maar een heel klein pakket moet verzenden. Voor een groot en zwaar pakket ok."
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Alles verliep volgens plan"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Voor de 1 euro korting de volgende keer"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Eenvoudig proces, traceerbare verzending. En natuurlijk goedkoop!"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Heel gemakkelijk te organiseren. Goede website. Hele snelle afhandeling op het postkantoor. Geweldig"
Helpful Report
Posted 3 days ago
"Snel en correct verzonden"
Helpful Report
Posted 3 days ago
"alles is goed vlot verlopen"
Helpful Report
Posted 3 days ago
"Alles perfect verlopen, thuis de bon afgeprint, op het postkantoor konden ze deze scannen en alles was in orde"
Helpful Report
Posted 3 days ago
"alles ok"
Helpful Report
Posted 3 days ago
"Snel geleverd en gemakkelijke website"
Helpful Report
Posted 4 days ago
Jacqueline R
Verified Reviewer
"lekker goedkoop en makkelijk"
Helpful Report
Posted 5 days ago
"alles vlot verlopen aan voordelig tarief."
Helpful Report
Posted 6 days ago
"Goede en duidelijk website. Eerlijke prijzen en gewoon via Post NL!"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Goed en vlot aan onthaal. Afdrukken ticket was makkelijk"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"PAKKET VRIJDAG BINNEN GEDAAN EN MAANDAG AL OP BESTEMMING .PRIMA SERVICE NOEM IK DAT . BEDANKT"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Bestelling van ticket is zeer vlot verlopen en Bpost vlot ontvangen"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"geen problemen en snel"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"goedkoper dan postnl en makkelijk om een extra groot pakket te versturen"
Helpful Report
Posted 1 week ago
Goedkooppakket is rated 4.50 based on 1,698 reviews
Cookies help us improve user experience. They are also used for statistics, quality assurance, social media and for marketing. By using our website you consent to all cookies in accordance with our User Privacy Policy and Business User Privacy Policy.
Close This