GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,265 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Website redelijk duidelijk
Helpful Report
Posted 9 hours ago
Goede website duidelijk en eenvoudig bruikbaar.
Helpful Report
Posted 10 hours ago
Alles naar wens verlopen
Helpful Report
Posted 11 hours ago
ik ben in de veronderstelling dat ik het label ook bij een agentschap kan laten printen, maar die mogelijkheid heb ik niet voorbij zien komen.
Helpful Report
Posted 1 day ago
Werkt heel fijn!
Helpful Report
Posted 1 day ago
Het is makkelijk en snel.
Helpful Report
Posted 2 days ago
Werkt prima
Helpful Report
Posted 3 days ago
Gemak duidelijkheid en helemaal goed van a naar B en op tijd.
Helpful Report
Posted 3 days ago
Is perfect verlopen.
Helpful Report
Posted 4 days ago
lekker duidelijk
Helpful Report
Posted 4 days ago
Alles verliep zoals beloofd, tegen een goede prijs.
Helpful Report
Posted 4 days ago
Goed verzorgd
Helpful Report
Posted 4 days ago
Bij PostNl, accepteerde men dit pakket van 140 x 10 x 10 cm en 1.6 kg niet. Bij DHL kon het alleen "per expresse" en moest ik € 240 betalen. Het label dat ik op jullie site heb uitgedraaid werd door PostNl ook niet geaccepteerd. Na jullie advies om het te proberen bij de Gamma, ging allers van een leien dakje. Geweldig, ook de berichtgeving naar mij was uiterst correct, evenals de prijs!
Helpful Report
Posted 5 days ago
werkt goed
Helpful Report
Posted 6 days ago
Makkelijk verzenden
Helpful Report
Posted 6 days ago
Net pakket via post nl verstuurd naar Zelfde adres in Oostenrijk , deed er 8 dagen over. Bij jullie maar 4 !!
Helpful Report
Posted 6 days ago
Het is een duidelijk site en het is zo geregeld met het aanmelden van je pakket
Helpful Report
Posted 6 days ago
Internet explorer: vreemde reactie in keuze menu van welk land het verzonden wordt en naar welk land. ondanks dit een aflopende browser is werk ik er nog wel eens mee en ondervond dit. Betaling: Helaas kon ik niet meer betalen met paypal. de hoofdreden waarvoor ik goedkooppakket gebruik. ergens is er een keer met een oud account ingelogd waar een problem mee is. een ander account waar normaal geld op staat word nu ook geblokkeerd. ik betaal daar in vele winkels en bv UPS mee voor buiten Europa pakketten. hopen dat het een kker wordt verholpen.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Eenvoudig thuis te regelen.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Ik heb een klacht bij jullie neergelegd die naar mijn mening tot nu toe niet goed behandeld is en verder besproken is met DHL
Helpful Report
Posted 1 week ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,265 reviews