GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,766 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Etiketten voor oversized verzending worden niet geaccepteerd door post.nl. goedkooppakket.nl stuurt me van kastje naar de muur. Oplichters.
Posted 2 years ago
Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Echter hebben we van u nooit een vraag of melding gehad van dit probleem, dan hadden we u direct kunnen helpen. Wat we vaak merken is dat klanten die een XL pakket willen inleveren bij een PostNL pakketpunt, dit vaak beter kunnen doen bij een bouwmarkt of postkantoor. Deze pakketpunten hebben meer ruimte om een groot pakket tijdelijk te kunnen opslaan. Officieel moet ieder pakketpunt deze xl pakketten aannemen. Helaas gebeurd dit niet in alle kleinere pakketpunten zoals een Bruna.
Posted 2 years ago
Via computer gaf men een korting van € 0,50. Deze korting heb ik niet gekregen. Ik diende € 6 te betalen ipv € 5,50.
Posted 2 years ago
Beste Jan,

Voor het ongemak hebben we uw 0,50 terugbetaald. Even voor de uitleg. De reden dat u op 6 euro uitkwam is dat u een extra toelage betaald voor het gebruik van PayPal. Wanneer u Bancontact gebruikte of een andere betaalmethode hoeft u hier geen toelage voor te betalen.

Met vriendelijke groet,

Marijn
GoedkoopPakket
Posted 2 years ago
code voor de korting verschijnt niet voor verzending binnen België, bij de doorgekregen link wel, maar dat is voor Nederland! Niet gelukt de korting te krijgen, geen zin om een 3de keer te mailen, trouwens tijdverlies en uiteindelijk gewoon langs Bpost verzendticket afgedrukt, zonder poespas
Posted 2 years ago
Beste,

Dank voor je beoordeling. Je kunt de ontvangen code op de volgende pagina invullen:
Nederland: www.goedkooppakket.nl/review-korting
Belgie: www.goedkooppakket.be/review-korting

Succes en mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag.
Posted 2 years ago
elke dag weer opnieuw beloofd het wordt de volgende dag bezorgd.... Tot drie maal toe, maar geen bezorging
Posted 2 years ago
Beste,

Onze excuses voor het ongemak. Helaas heeft PostNL storing gehad vandaag waardoor uw pakket vertraagd is.
Posted 2 years ago
Overall many problems with the package.
Posted 2 years ago
trekt op niks... van begin tot eind...
Posted 2 years ago
Jammer dat je een negatieve beoordeling hebt achtergelaten. We doen ons best om feedback mee te nemen en zo onze website te verbeteren. In dit geval bent u ontevreden omdat uw pakket niet op uw adres is geleverd, terwijl deze afwijkt van het adres dat de verzender heeft opgegeven.

In dat geval kunnen wij er helaas ook niets aan doen. De vervoerder is verplicht het pakket aan te bieden op het opgegeven adres, wanneer dat adres niet correct is komt het pakket retour. Ondanks dat dat in dit geval vervelend uit pakt is het ook wel weer begrijpelijk dat de vervoerder op deze manier werkt. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek om kosteloos een nieuw pakketzegel van ons te ontvangen zodat de verzender het pakket nogmaals kan versturen, maar dan naar het juiste adres. Als u daar interesse in heeft kunt u contact met ons opnemen.
Posted 2 years ago
Ik heb drie dezelfde pakketten op maandag verstuurd. 1 pakket is dinsdag afgeleverd. De overige 2 zijn vandaag (vrijdag) nog steeds niet afgeleverd! Dit vind ik heel slecht.
Posted 2 years ago
Vanmorgen 3 grote pakketten aangemaakt in de optie pakket XL. deze moet naar duitsland maar wordt geweigerd bij het Tnt punt. op de site alles normaal verlopen en de extra kosten betaald GRrrrr pakketten totaal a 100€
Heeft iemand een idee waar of hoe je ze zijn te bereiken????
Telefonisch?? op mail wordt niet gereageerd
Posted 2 years ago
Beste Ad,

Vervelend dat het pakket door het postkantoor in eerste instantie niet werd aangenomen. Zoals telefonisch besproken is het probleem inmiddels opgelost. Helaas zijn niet alle postkantoren altijd op de hoogte van het feit dat grote pakketten verzonden mogen worden. Gelukkig blijft het bij uitzonderingen. Nog een prettige dag..!
Posted 2 years ago
Pakket opgestuurd begin februari, na zogezegd foutief adres (wat helemaal niet waar is) ging dit pakket terugkomen. We zijn ondertussen juni en ik heb nog steeds geen pakket gezien. Mensen aan het lijntje houden en zelfs geen tegemoetkoming krijgen, pure oplichterij! Dit was de laatste keer dat ik met dit bedrijf een pakket heb verstuurd!
Posted 2 years ago
Beste klant,

De situatie is bij ons wel bekend en vinden het erg vervelend voor u als klant. Zoals reeds gecommuniceerd naar u zijn we bezig met een claim richting de vervoerder.We hopen zo snel mogelijk op goed nieuws en zijn u niet vergeten.
Posted 2 years ago
pakjes niet werden niet aanvaard door Bpost . Code niet leesbaar voor Bpost computer . Bedrog ?????? bank verwittigd om betaling te blokkeren
Posted 2 years ago
Beste,

Wat vreemd dat het pakketzegel niet herkend werd door bPost. We hebben hier verder geen andere meldingen van gehad. Wellicht dat de barcode niet goed scanbaar was. We zullen bPost vragen wat de oorzaak is, en je geld terugstorten op je rekening.

Excuses voor het ongemak..!
Posted 2 years ago
Ik had me vergist en verstuurde mijn pakket via deze website i.p.v. Post NL. Het was "in de aanbieding" van 6,95 naar 6,75. Maar via Post NL is een pakket maar 6,50 als je zelf het verzendlabel print.
Posted 2 years ago
Korte samenvatting: buitenlandse zendingen komen niet aan, als het misloopt hoef je geen hulp te verwachten.

Meer dan twee (!) maanden geleden verstuurde ik een pakket met bPost via goedkooppakket. Volgens de tracking info ligt het pakket intussen al twee maanden in een Zweeds sorteercentrum vast. Ik heb al ontelbaar vaak contact proberen opnemen met goedkooppakket zodat zij dit kunnen uitklaren. Eénmaal kreeg ik antwoord, een drietal weken geleden. Ik kreeg een standaardmailtje over problemen in hun Brussels centrum, terwijl mijn pakketje toch echt wel in Zweden ligt. Ik heb dit al een paar keer aangekaart, maar ik krijg geen enkele reactie meer. Omdat ik van goedkooppakket geen enkele hulp krijg probeerde ik dit zelf op te lossen, maar omdat het label van goedkooppakket komt, kan Bpost enkel iets voor me doen als de vraag van de mensen van goedkooppakket komt.

Weet dus waar je aan begint!
Posted 2 years ago
Beste Pauwel,

Dank voor je bericht. Deze zending is inderdaad al lang onderweg en is helaas een uitzondering op alle andere zendingen die wel goed gaan. We zijn met bPost in gesprek, maar meer concrete informatie blijven ze ons ook schuldig, waardoor we jou ook niet verder kunnen informeren.

We hopen je natuurlijk snel van meer informatie te kunnen voorzien. Mocht het pakket definitief vermist zijn of niet retourneerbaar zijn dan zullen we natuurlijk in overleg met jou naar een andere passende oplossing zoeken.
Posted 2 years ago
Beste, graag zou ik willen weten waarom mijn pakketje, dat ik op donderdagnamiddag afgegeven heb in het postkantoor, nog niet geleverd is op de bestemming (we zijn nu reeds maandagnamiddag, 16.45u).
Alvast bedankt voor je reactie

Ps. Barcode van bpost: 323211588559926913871030
Posted 2 years ago
Na betaling wou ik nog een correctie doen en vignet opslaan . Dit ging niet, vignet weg en 5,50 euro weg. Eerste en laatste keer dat ik goedkooppakket gebruik.
Posted 2 years ago
Beste,

Dank voor je feedback. Nadat je het verzendlabel hebt ontvangen kun je inderdaad zelf geen wijzigingen meer doorvoeren. Wel kun je contact met ons opnemen en aangeven welke wijziging je wilt doen, dan kunnen wij de wijziging voor je doorzetten.

Dus neem gerust contact met ons op daarvoor.
Posted 2 years ago
Uitprinten van label lukte niet. ij 2de betaling kwam er zelfs geen mail.
Ik wacht nu op de restitutie van mijn geld. Op de mail wordt wel redelijk snel op gereageerd. Nu nog wachten of het terugbetalen net zo snel gaat.
Posted 2 years ago
Uitprinten van label lukte niet. ij 2de betaling kwam er zelfs geen mail.
Ik wacht nu op de restitutie van mijn geld. Op de mail wordt wel redelijk snel op gereageerd. Nu nog wachten of het terugbetalen net zo snel gaat.
Posted 2 years ago
een 10 tal pakketten verzonden waarvan op vandaag 3 pakketten zijn verdwenen.
ZEER ABNORMAAL! Gebrekkige communicatie met goedkooppakket en zéér traag.
Enkel bereikbaar via mail....
Posted 2 years ago
Pakket werd niet aangenomen door post.nl medewerker, ondanks dat dit aan de maximale afmetingen voldeed. Reden is dat er geen doos omheen zat. In de voorwaarden heb ik niet kunnen terugvinden dat dit nodig is.
Het pakket bevat 3 buizen, die in beschermfolie verpakt zijn en tegen elkaar getaped zijn.
Posted 2 years ago
Het kan zijn dat PostNL dergelijke pakketten weigert omdat het niet is toegestaan om 'uitstekende delen' te hebben bij een pakket. In dit geval kan men de buiten opvatten als uitstekende delen.

Vervelend dat het pakket niet verzonden kon worden natuurlijk. We hebben het bedrag inmiddels teruggestort op je rekening.
Posted 2 years ago
Het pakket werd later geleverd dan afgesproken.
Posted 2 years ago
snel en zonder problemen
Posted 2 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,766 reviews