GoedkoopPakket Reviews

4.53 Rating 5,399 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
In oktober 2 pakketten verstuurd. Eentje is correct aangekomen, het tweede niet. Blijkbaar is het pakket beschadigd geraakt bij verhandeling door de transporteur.
Na veel mails en beloftes dat ik mijn inhoud terug ga krijgen, heb ik tot op vandaag nog niks ontvangen.
Ik zal nooit meer via deze weg een pakket verzenden. Het is schandalig dat na al die tijd dit nog niet opgelost is. Heel klantonvriendelijk!!!
Posted 2 years ago
Beste Tamara,

We begrijpen uw onvrede en vinden het ook erg vervelend voor u. Zoals we al aangegeven hebben in vorige correspondentie heeft u er voor gekozen om uw zendingen onverzekerd te versturen. Uit coulance hebben wij er toch alles aangedaan om een claim te starten bij de vervoerder. Dit proces duur gewoon erg lang. Helaas zijn wij ook afhankelijk van de informatie die we krijgen vanuit de vervoerder.
Posted 2 years ago
Wel betaald, geen zegel gekregen
Posted 2 years ago
Ik heb betaald, maar ik kan inmiddels 5 min later mijn pakkerzegel nog niet printen.
Posted 2 years ago
Mijn packet niet bezorgd via jullie bedrijf de reden is de p racket is boven de Standard maat voor internationale bezorging.
Posted 2 years ago
Zonet een Label Aangekocht maar nooit ontvangen, ik wacht al 20 minuten.

Wanneer zie ik mijn label ? ( €14.47 mogen neerleggen )
Posted 2 years ago
Pakketje 2 weken geleden verzonden maar is geweigerd ivm verkeerd adres. Pakket is zoek en ik kan geen contact meer krijgen met jullie of PostNL...
Posted 2 years ago
Beste Ilona,

We hebben meerdere malen met u contact gehad en hebben er alles aangedaan om u te helpen en dat zijn we nog steeds aan het doen. Echter is het lastig voor ons als onze klanten iets versturen naar een verkeerd adres.

Wanneer het pakket naar 14dagen niet is opgepikt hij het huidige pakketpunt wordt het retour gestuurd. Dit is standaard policy van de vervoerders.
Posted 2 years ago
Slechte service!! Omdat ik perongeluk het verkeerde adres heb ingevuld met het verzoek de opdracht te annuleren en mijn geld terugstoten. Tot op heden niets vernomen om het op te lossen.
Posted 2 years ago
Goedenavond Desiree,

Wanneer je een zending wilt annuleren of wijzigen is dat uiteraard geen probleem. Onze klantenservice komt doorgaans binnen 24 uur met een reactie op dergelijke verzoeken. Ik zal aan mijn collega’s doorgeven dat ze je ticket prioriteit geven en er z.s.m op terug komen. Je kunt dit weekend een reactie van ze verwachten. Fijne avond!
Posted 2 years ago
u maakt het onmogelijk om uit te schrijven
Posted 2 years ago
Goedemorgen,

In uw account kunt u zich gewoon uitschrijven, mocht u staan ingeschreven. Daarnaast mailen we u na het aanmaken van een order enkel de gegevens van uw zending zoals track and trace, factuurgegevens en uw pakketzegel. Daarnaast vragen we u enkel om een beoordeling te schrijven voor eventuele feedback. Verder sturen we u geen mailtjes naar onze klanten.
Posted 2 years ago
Ik heb gisteren een pakketzegel aangemaakt en ik heb deze betaald, maar nooit ontvangen.
Dus geld kwijt en geen pakletzegel!!!
Posted 2 years ago
Beste Sara,

Dit is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses. Kunt u ons even een bericht sturen dan kunnen we het voor uw goedmaken.
Posted 2 years ago
Hoe kan de prijs meer zijn via jullie site?
Met bpost en verzekering is het nog altijd maar 6,5€!
Posted 2 years ago
Ik verstuur een sidetable van 120x25x75cm, en jullie meten 180cm lang , dus een nieuwe rolmaat kopen, of langs Hans Anders voor een nieuwe bril.
Ook was de Sidetable flink beschadigd, ondanks dat hij was ingepakt met noppenfolie, en kunststof hoekbeschermers was er compleet een hoek afgebroken.
Eerste en laatste keer dat ik iets verzend met jullie.
Posted 2 years ago
Mijn beloofde €1,00 verzend tegoed was nergens te vinden heb voor de tweede zending weer het volledige bedrag moeten betalen en is even duur als bij Post NL
Dan kan ik beter rechtstreeks via Post NL verzenden.
Posted 2 years ago
Ik had gekozen voor KIALA eigenlijk , daar de ontvanger hiernaar vroeg , via de link daarvan ben ik telkens naar uw web doorgestuurd , na betaling en trachten af te leveren , zegde men , neen dit kan niet verstuurd worden , dit is geen kiala punt , heb alles moeten extra terug opmaken , nu officieel direct via B post , nogmaals 6 euro betaald , nu is het pakje pas weg . dus ben mijn geld kwijt van eerste aanvraag pakje
Posted 2 years ago
geen pakket kunnen verzenden zwaar bedrog!
Posted 2 years ago
Pakket inhoud is gebarsten bij ontvanger aangekomen .
Posted 2 years ago
Ging allemaal prima tot vandaag.
2 zendingen aangemeld en betaald, maar na betaling geen verzendlabel en ook in account geschiedenis niets terug te vinden.
Posted 2 years ago
Beste Gerard,

Dank voor je feedback. We hadden zondagmiddag last van een korte storing waardoor de pakketzegels niet goed werden aangemaakt. Deze storing was in de avond opgelost. Als het goed is heeft u gisteravond alsnog de pakketzegels ontvangen. We hebben het probleem inmiddels opgelost waardoor dit niet nog een keer voor zou moeten komen.

Excuses voor het ongemak en succes met de zendingen..!
Posted 2 years ago
Pakket is niet aangekomen
Posted 2 years ago
Ik heb een platenspeler verzonden en de stofkap was stuk bij aankomst
Was goed verpakt. Naar mijn mogelijkheden. Ik geloof dat ze met die pakjes gooien
Ik moet een nieuwe stofkap verzenden aan 99 euro
Het zal natuurlijk niemands fout zijn ?
Posted 2 years ago
Beste,

Dit is natuurlijk ontzettend vervelend! Wanneer uw pakket verzekerd is kunnen we voor u een claim indienen zodat we de schade kunnen vergoeden.

Het opstarten van een claim kan als volgt:
Log in op uw account en ga naar de sectie 'Zendingen'. Daar ziet u een overzicht van al uw zendingen. Klik op de zending die beschadigd is aangekomen en maak daar een melding aan.

Dan gaan we proberen het voor u in orde te maken..!
Posted 2 years ago
Omdat ik door uw website doorverbonden ben naar een onveilige site. Bpost werd zonder mijn medeweten door verbonden naar voordeelpakket.be en nadien naar voordeelpakket.nl. Ondertussen heb ik wel € 5,50 betaald en kan ik nog steeds niet mijn verzend etiket afdrukken ! Dit is wel de eerste keer. Wil dit in de toekomst niet meer meemaken. Mvg Pierre van Laken
Posted 2 years ago
Beste,

Dank voor uw beoordeling. Echter zijn dit geen websites/domeinen van ons, dus ik weet niet of we u kunnen helpen met dit probleem.

Indien u bij ons een bestelling heeft geplaatst, neemt u dan a.u.b. even contact op via ons contactformulier op de website, dan gaan we kijken naar een oplossing.
Posted 2 years ago
Etiketten voor oversized verzending worden niet geaccepteerd door post.nl. goedkooppakket.nl stuurt me van kastje naar de muur. Oplichters.
Posted 2 years ago
Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Echter hebben we van u nooit een vraag of melding gehad van dit probleem, dan hadden we u direct kunnen helpen. Wat we vaak merken is dat klanten die een XL pakket willen inleveren bij een PostNL pakketpunt, dit vaak beter kunnen doen bij een bouwmarkt of postkantoor. Deze pakketpunten hebben meer ruimte om een groot pakket tijdelijk te kunnen opslaan. Officieel moet ieder pakketpunt deze xl pakketten aannemen. Helaas gebeurd dit niet in alle kleinere pakketpunten zoals een Bruna.
Posted 2 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.53 based on 5,399 reviews