GoedkoopPakket Reviews

4.54 Rating 5,835 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
De inhoud van het pakket was kapot bij aankomst. Ik heb een mail hierover gestuurd en die wordt maar niet beantwoord.
Posted 1 year ago
De inhoud van het pakket was kapot bij aankomst. Ik heb een mail hierover gestuurd en die wordt maar niet beantwoord.
Posted 1 year ago
Er kwam geen ticket en uren later stond er nog steeds : Wij controleren uw pakket. Na mijn klacht bericht gekregen het geld terug te krijgen, maar dat is nog onderweg.
Posted 1 year ago
omdat ik het verzendlabel niet kan afdrukken en mijn geld niet terug krijg en geen reactie op mijn bericht , dus ik heb helemaal niets kunnen versturen en wil niet meer met jullie samenwerken , ik wou via b post een verzendlabel maken en kwam op jullie site uit , dit is al de tweede keer dat ik problemen heb met jullie , vorige keer mijn pakket twee maanden kwijt geweest en nu dit , hoe kom ik op jullie site als ik b post in geef?????
Posted 1 year ago
We kregen hem niet uit gedraaid als nog moest ik hem anders gaan verzenden dit doen we geen 2 x geld kwijt dus niet goed koper dus we doen het noooooit meer
Posted 1 year ago
veel duurder dan Post.nl
Posted 1 year ago
Ik kreeg mijn zegel niet na betaling. En ook het verzendtegoed werkt niet, dus geen goede score wat dat betreft
Posted 1 year ago
Goede dag,

We zien dat u bij uw eerste zending een fout in uw email adres had gemaakt waardoor we uw pakketzegel niet konden toesturen. Dit hebben we herstelt, door het bedrag in het juiste account teruggestort. Vervolgens heeft u een nieuwe zending aangemaakt. Ik weet niet zo goed wat wij hierin beter hadden kunnen doen. Verder hebben we in dit gehele proces contact met u gehad.
Posted 1 year ago
altijd al tevreden geweest tot er plots regelmatigheden gebeuren. pakketverzending word geweigerd maar er word wel telkens geld van de rekening gehaald. zo hebben we van de 1e persoon 3 keer voor hetzelfde moeten betalen, voor de 2 de persoon 2keer. Na 1 week willen we opnieuw verzenden en dan gaat er zezlfs geen geld van de rekening en kunnen we niets meer verzenden. We zenden berichte nen mails maar geen enkele reactie in een hele week. Waar we vroeger heel tevreden waren van jullie diensten , trekt het geheel nu op geen bal !!
Posted 1 year ago
Goede avond,

Erg vervelend dat u zojuist een zeer belastende review plaatst, die ook nog eens onjuist is. Terwijl wij in de avond nog voor u aan het uitzoeken zijn wat er aan de hand is en vervolgens u toelichten wat er is gebeurd. Namelijk een storing via onze payment provider Mollie.nl. Mocht u echt iets betaald hebben wat wij niet hebben kunnen leveren dan ontvangt u dit direct terug, geen probleem! Graag ontvangen we deze afschriften en kunnen we dit controleren met onze bank gegevens.
Posted 1 year ago
Alles ingevuld, betaald en vervolgens kon het pakket door Postnl niet verzonden worden. Postnl weigerde het pakket te verzenden. In een mail aan de orde gesteld en na 4 dagen geen enkele reactie ontvangen. Inmiddels noodgedwongen pakket met een andere transporteur verzonden. Het zou gepast zijn het betaalde bedrag terug te storten.
Posted 1 year ago
Omslachtige invuloefeningen:
Adresgegevens worden niet ingevuld aan de hand van de postcode en huisnummer
Vult automatisch eerdere gegevens in dus je moet heel goed opletten dat niet te accepteren

Prijs kan bij andere verzenders lager

Betalen met creditcard of Paypall is kosten verhogend terwijl dat juist zo handig is! Dat laatste was voor mij een afbraak moment
Posted 1 year ago
Het pakket is geannuleerd door jullie omdat ik in belgie woon maar ik had het pakket afgegeven bij een ophaalpunt in Nederland en zie dan geen problemen. Het niet terugstorten van het geld op mijn rekening maar als tegoed houden vind ik geen goede oplossing.
Posted 1 year ago
Dit heeft te maken met het retour adres. Wanneer u in België woont kunt u geen pakket versturen van Nederland naar Nederland maar van Belgie naar Nederland. We hebben uw zending dus geannuleerd en het bedrag teruggestort, zodat u de juiste zending kon aanmaken.
Posted 1 year ago
Jullie horen geld terug te storten als het pakket niet verzonden kan worden. Schande en nog eens schande.
Posted 1 year ago
ik kan wel een recensie geven maar ik heb nog niet vernomen van jullie of het pakket aangekomen is.....
Posted 1 year ago
I bought a shipment ōn 7th august tòdày Is 20 and still realtà in Germany, final destination: Italy. I have never recieved amy assistance about this shipment
Posted 1 year ago
Opgegeven korting van GoedkoopPakketis geen korting, maar zelfde prijs als PostNL
Posted 1 year ago
Beste Gerhard,

Helaas kunnen we niet op alle routes goedkoper zijn, maar prijzen voor zwaardere zendingen en zendingen naar het buitenland bespaar je wel degelijk flink op. Maar goed een review van 1 ster op basis van prijs vinden we wel bijzonder.
Posted 1 year ago
Ik wilde een fiets versturen. De maximale maat van 1,70 blijkt een kindermaat te zijn, je kunt dus nauwelijks op deze wijze fietsen verzenden, pure misleiding deze site, je zou moeten aangeven dat alleen kinderfietsen zo verstuurt kunnen worden
Posted 1 year ago
Goedemiddag,

Bedankt voor uw review. Wanneer u uw fiets op een juiste wijze verpakt is het mogelijk.
Posted 1 year ago
Traject van verzending geeft niet het juiste beeld door.
Posted 1 year ago
Beste Martin,

Vervelend dat u niet een juist beeld heeft gekregen omtrent uw zending. Wanneer u als klant een zending aanmaakt ontvangt u alle track and trace gegevens die wij doorkrijgen van de vervoerder. Wij hebben hier geen invloed op helaas.
Posted 1 year ago
JVGL0612398800002382 - 4201zn - 25 juni om 11.12 is deze bij DA ingeleverd en aangemeld. Nu is het Zaterdag 29-06-2019 om 19.53 uur. En is het pakket nog steeds niet bij mijn klant afgeleverd. Dit is geen beste zaak.
Posted 1 year ago
Goedemiddag,

We zien dat deze zending helaas vertraagd is. We begrijpen uw onvrede maar wij kunnen hier helaas niets aan doen. We hebben de vervoerder om een update gevraagd.

Groeten

GoedkoopPakket
Posted 1 year ago
Website is ok en overzichtelijk de afhandeling niet naar wens. Ik had 4 euro tegoed gekregen welke bij het afrekenen niet is verrekend. Tegoed is wel weg ????
Posted 1 year ago
Beste Simone,

We hebben een klantenservice waar u dit soort problemen neer kunt leggen zodat we dit direct kunt oplossen. Hopelijk neemt u contact met ons op zodat we u kunnen helpen.

GoedkoopPakket
Posted 1 year ago
Omdat het verzendlabel niet kwam en ik niemand kon bereiken. Het heeft een halve dag geduurd.
Posted 1 year ago
Bedankt voor uw review. We zagen dat we uw adres moesten inkorten. Dit was een handmatige actie, vandaar dat het wat langer duurde. Onze excuses voor het ongemak.
Posted 1 year ago
GoedkoopPakket is rated 4.54 based on 5,835 reviews