GoedkoopPakket Reviews

4.51 Rating 4,780 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
omdat het goed is, maar mis de optie om de pakbon\label te scannen in het 'postkantoor'
Posted 4 months ago
Over het algemeen goed, echter zou ik graag wat uitbreiding zien in de adressering (aanvullende informatie zoals gebouw/etage/etc.) en graag een aanvulling in de verzekerde waarde met aangetekend verzenden (€300 is voor mij vaak niet voldoende).
(Eigenlijk had ik graag een account op sendcloud, echter is dit doordat ik geen KVK nummer heb helaas niet mogelijk.))
Posted 4 months ago
duidelijk
Posted 4 months ago
Net geen 5 omdat ik de keuze van alleen een barcode downloaden mis. Het adres schrijf ik vooraf al op het pakket. Dus dat extra downloaden en opplakken is overbodig. Verder heel tevreden. En lekker snel geleverd
Posted 4 months ago
prima website.
Posted 4 months ago
ik krijg altijd antwoord op vragen of klachten
Posted 4 months ago
Prima service.

1x pakket verkeerd afgeleverd maar toch terug gekregen
Posted 4 months ago
voldoet aan verwachting, wel duur
Posted 4 months ago
Zeer gemakkelijk en wat goedkoper.
Posted 4 months ago
GEMAKKELIJK EN SNEL AFGEHANDELD
Posted 4 months ago
Handig om zelf thuis klaar te maken,niks wachten bij loket.
Posted 4 months ago
site is gebruikersvriendelijk, dat is erg fijn!
Posted 4 months ago
Duidelijk, goedkoop en snel!
Posted 4 months ago
SNEL GELEVERD EN NIET DUUR
Posted 4 months ago
Goede verzending en goed tarief.
Posted 4 months ago
Super tevreden. Soms is het nog wel eens lastig als je ingelogd bent en er toch geen adressenbestand tevoorschijn komt.
Ook is het lastig zoeken op de inlogpagina naar je verzonden pakketten. Nu vind ik ze door op het verzendtegoed te klikken. Dat zou handiger kunnen.
Meeste kinderziektes zijn er inmiddels uitgehaald.
Dit nog even oplossen en het zijn 5 sterren.

Als er een keer iets mis gaat krijg je supersnel antwoord over het algemeen.
Posted 5 months ago
Goede, duidelijke website. Makkelijk en goedkoper om internationaal een pakket te verzenden!
Posted 5 months ago
Heel handig dat ik snel zie welke vervoerder het voordeligst uitpakt!
Posted 5 months ago
Het zou qua overzicht makkelijker zijn als alle gegevens op 1 pagina staan.
Posted 5 months ago
Handig, makkelijk en iets voordeliger
Posted 5 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.51 based on 4,780 reviews