GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,296 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
pakket netjes aangekomen in Frankrijk
Helpful Report
Posted 9 hours ago
Pakket werd perfect ontvangen met het verkregen label.
Helpful Report
Posted 14 hours ago
Het werkt heel gemakkelijk, vanuit thuis kun je alles regelen en het is inderdaad niet duur. top
Helpful Report
Posted 2 days ago
100% tevreden. Levering pakket volgende dag.
Helpful Report
Posted 3 days ago
goedkoop en alles verliep goed
Helpful Report
Posted 3 days ago
goedkoop en alles verliep goed
Helpful Report
Posted 3 days ago
Vlotte werking op de site en snelle afhandeling. Duidelijk en eenvoudig. En inderdaad... goedkoper dan via PostNl zelf.
Helpful Report
Posted 5 days ago
Simpel en snel
Helpful Report
Posted 5 days ago
Service werkt prima, procedure helder en eenvoudig
Helpful Report
Posted 5 days ago
nette service als er wat is en redelijke prijzen en het gewicht tot 30 kg het liefst had ik tot 100 breed gezien dan heb ik nog meer verzendingen
Helpful Report
Posted 5 days ago
Hoi Richard,

Bedankt voor uw review. We bieden ook vervoerders aan die 100 x 50 x 50 zendingen doen of zelfs 170 x70 x 52 cm. Wellicht is dit een optie?
Posted 2 days ago
ik ben heel tevreden
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
Was zo geregeld.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Het werkt allemaal makkelijk en de site is duidelijk en overzichtelijk.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Ik ben zeer ontevreden aangezien mijn pakket nog steeds niet is aangekomen bij de ontvanger. Zie barcode 3syzxg1343588 via PostNL De ontvanger was gewoon thuis en er is nooit aangebeld on het pakket te ontvangen. Gaarne actie!!!!!!!!!! Riekus Klok 0683949574
Helpful Report
Posted 1 month ago
Het is eenvoudig om de tarieven van verzendingen op te vragen. Na betaling is adreslabel eenvoudig te printen en bovendien erg inzichtelijk waar het dichtstbijzijnde afleverpunt is.
Helpful Report
Posted 1 month ago
het pakket naar Duitsland ging heel snel. met 2 dagen had de ontvanger het pakje al binnen.
Helpful Report
Posted 1 month ago
werkt perfect, snel en goedkoper!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Werkt heel fijn!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Het is makkelijk en snel.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Gemak duidelijkheid en helemaal goed van a naar B en op tijd.
Helpful Report
Posted 1 month ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,296 reviews