GoedkoopPakket Reviews

4.51 Rating 4,774 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Fijne website. Handig om hier een account te hebben!
Posted 4 weeks ago
Pakketten versturen via de site werkt heel handig en duidelijk, labels zijn veel langer geldig dat die van post NL en ook zeer belangrijk: wat een goede klantenservice! Je krijgt binnen een paar uur reactie en antwoorden zijn meteen zeer deskundig en klantgericht. Echt boven verwachting goed.
Posted 1 month ago
Had probleem met de site, via de mail info@... gemaild en vrijwel direct opgelost. Werkt erg praktisch ook met meerdere collega's op 1 inlog. Goed overzicht in wat we versturen!
Posted 1 month ago
Meerdere pakketen al verstuurd voornamelijk groot spul de XL functie toegepast werkt perfect en is meestal in 24 uur op de bestemming wat erg prettig is, verzending door heel Europa werkt ook goed enige wat ik jammer vind is dat Sind 2020 de maten van de XL-pakketten zijn gereduceerd net als het verzekerde bedrag van €500,00 naar €300,00 dat vind ik wat jammer, zal gerust een goei reden voor zijn maar het was ook prettig geweest als je eventueel de verzekerde waarde iets zou kunnen verhogen, misschien nog een extra optie.
Voor de rest geen enkel probleem met dit bedrijf het werkt zoals dat het hoort en doet wat het zegt en dat is voor mij het belangrijkste, dus keep on going Team goedkooppakket
met vrindelijke groet Sandertz
Posted 1 month ago
alles gaat perfect naar alle landen van Europa.
Posted 2 months ago
Prima service!
Posted 2 months ago
Makkelijk mee te werken en korte tijdsduur tussen invoeren en uitprinten .

Het werk altijd en is duidelijk in de handelingen wat te doen met invullen.
Ga zo door een tevreden klant .
Posted 2 months ago
Prettig thuis af te handelen
Snelle levering
Posted 2 months ago
Duidelijk, snel en niet duur. Werkt gewoon perfect.
Posted 2 months ago
handige site en snel geleverd!
Posted 2 months ago
Ik geef 5 sterren omdat de stappen online heel duidelijk zijn, en er een goed inleverpunt voor het pakketje in de buurt is. Pakket is ook supersnel bezorgd. Top.
Posted 2 months ago
Altijd perfect geregeld.
Posted 2 months ago
Goeie, snelle manier van pakketten versturen tegen een mooi tarief!
Posted 2 months ago
De levering was gemakkelijk te regelen en het werd snel afgeleverd.
Posted 2 months ago
Ging goed en snel
Posted 2 months ago
Duidelijke website
Nog wel een vraag hebben jullie korting voor zakelijke veelgebruikers hebben jullie een tarievenlijst ?
bedankt
Ton Tervoort
Posted 2 months ago
Binnen een dag geleverd
Posted 2 months ago
Vlotte communicatie bij verzending en afhandeling van het pakket.
Posted 2 months ago
Ik wilde graag 4 sterren geven ipv 5, maar dat laat het systeem niet toe, heel slim. Ik vind het fijn om overzicht te hebben, duidelijk ook per land. Jammer dat het adresboek niet op alfabet gesorteerd is, moet soms erg zoeken. Maar verder zeer tevreden.
Posted 2 months ago
Alles naar wens afgehandeld. Prima!
Posted 2 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.51 based on 4,774 reviews