GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,798 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"Erg makkelijk en snel met de telefoon te bedienen."
Helpful Report
Posted 1 day ago
Visit Website
"Een heel overzichtelijke website. Je weet precies welke handelingen je moet verrichten om een pakket te versturen."
Helpful Report
Posted 1 day ago
"Alles is duidelijk, overzichtelijk en makkelijk. Top."
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Helemaal netjes de dag erop bezorgd"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Makkelijk en snel, en verzenden met korting, prima dus!"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Makkelijk te bewerken"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Super, simpel, snel"
Helpful Report
Posted 3 days ago
"Express levering."
Helpful Report
Posted 3 days ago
"Op een andere link van TPG-Post kreeg ik een foutmelding door het adresnummer terwijl dit volledig correct was. Op jullie site geen enkel probleem en het pakket keurig bezorgd! Bedankt!"
Helpful Report
Posted 4 days ago
"ik zocht naar de mogelijk tot het verzenden van 2 extra grote pakketten naar Italië. Bij m'n gebruikelijke verzendpartners ( Postnl, DHL, DPD) kwam ik daar niet verder mee.na Google ingezet te hebben kwam ik bij jullie siteuit. Hier bleek een extra groot pakket wél te verzenden, nota ben via PostNL. Jullie site is dus duidelijker dan die van Postnl."
Helpful Report
Posted 4 days ago
"mooi overzichtelijk én duidelijk"
Helpful Report
Posted 4 days ago
"Snelle levering"
Helpful Report
Posted 4 days ago
"Goede site"
Helpful Report
Posted 4 days ago
"Op een andere site van TPG Post kreeg ik een foutmelding van het ingevoerde adres terwijl dit wel degelijk correct was. Op jullie site geen problemen!"
Helpful Report
Posted 4 days ago
"snel en goedkoper een pakket verzonden dat snel en veilig bezorgd werd!"
Helpful Report
Posted 5 days ago
"Snel makkelijk"
Helpful Report
Posted 5 days ago
"Snel makkelijk"
Helpful Report
Posted 5 days ago
"Snel en overzichtelijk worden alle partijen en prijzen getoond op basis van ingevoerde gewicht. Makkelijker kan niet. Bovendien scherpe prijzen."
Helpful Report
Posted 5 days ago
"Super levering echt ideaal!"
Helpful Report
Posted 5 days ago
"Werkt zoals het moet!"
Helpful Report
Posted 6 days ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,798 reviews