GoedkoopPakket Reviews

4.51 Rating 4,780 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
het is helemaal niet goedkoper en je bent bij postnl zelf goedkoper uit.
Posted 1 month ago
Seems you have strong connections with Post.nl. While shipping a parcel with DHL to the UK costs 10 euro, you only suggest Post.nl as possible shipping company for this parcel. They charge 14,75 euro, almost 50 percent more expensive!
Posted 2 months ago
Gisteren aangeleverd en vandaag bezorgd. Top!
Posted 3 months ago
Omdat ik de score niet kan veranderen, ik had anders ook wel 5 sterren gegeven
Posted 4 months ago
Omdat dat het vlug is geleverd zonder problemen
Posted 4 months ago
snel, overzichtelijk, duidelijk en prima prijs/kwaliteit
Posted 4 months ago
er moet te veel info ingevuld worden.
email ven de ontvanger ??
Posted 4 months ago
Opzich ging alles wel eenvoudig, maar heb geen bevestiging gehad of het pakket is aangekomen. Ik heb nu maar contract gezocht met het bedrijf zelf maar had vanuit jullie wel een bevestiging mogen komen
Posted 5 months ago
Het regelen van de verzending ging prima vanuit Nederland. Vervolgens blijken echter alle zaken die deze pakket service verzorgen gesloten te zijn zodat mijn pakket door de leverancier nergens afgegeven kan wissen. Dus waarschijnlijk €25 kwijt en pakketten kunnen niet bezorgd worden. Was netjes geweest als dit vooraf duidelijk was.
Posted 6 months ago
Het pakket is bij de Bruna afgeleverd.
De ontvanger wist van niks.
Posted 6 months ago
Alles ging heel goed maar ik had het 3 dagen op voorhand gekocht online en afgeprint en toen we naar 1 van de 3 postpunten in schilde gingen was de qr code onleesbaar en hebben we een nieuwe gekocht, de andere 2 heb ik maar afgezet met de wagen
Posted 6 months ago
Ik kan pas deze beantwoorden zodra het pakket is aangekomen . tot nu toe heb ik nog geen bericht ontvangen
Posted 6 months ago
Goedemorgen,

Wegens corona crisis hebben veel zendingen vertraging opgelopen. We kunnen altijd een onderzoek starten of een status update vragen.

Fijne dag.
Posted 6 months ago
Het tarief van DHL lijkt gelijk, maar de dienstverlening is niet dezelfde. Geen navraag mogelijk, geen track & trace, tenzij met bijbetaling. Te ver uitgeklede dienstverlening. Helaas geen blijvertje voor ons.
Posted 10 months ago
De zending v 15-10 is nog niet in Italië
afgeleverd.
3SYZXG1737439
Posted 11 months ago
de bon kan niet geprint worden op het afleverpunt.. dat is echt een probleem want ik heb geen printer. Ben een dag bezig geweest om een printer te vinden. printen is echt gedateerd.
Posted 1 year ago
Ik had de verkeerde postcode in gevuld. En het pakket komt nu terug naar mij. Duur 10 dagen.
Waarom geeft de site niet aan dat de postcode niet overeenkomt met het adres?
Waarom duurt het 10 dagen om een pakket terug te sturen?
Posted 1 year ago
ik heb een korting gekregen, gebruikt maar geen korting gekregen .
jammer
Posted 1 year ago
Beste Maaike,

We hebben even uw zendingen bekeken, maar we zien dat u 3 zendingen heeft aangemaakt via DHL van 5,75. Op deze zendingen ontvangt u geen verzendtegoed. Mocht u een andere zending hebben aangemaakt via een ander account waar wel verzendtegoed op zat, neem dan even contact met ons op, dan zetten we dit natuurlijk direct recht.

Nog een prettige dag.

GoedkoopPakket.
Posted 1 year ago
Het pakket werd bij de afzender bezorgd, terwijl het volgens track en tracé al in het buitenland was op weg naar bestemming. Aardige bezorgen brengt het nu weer naar het distributiecentrum. (Staat het afzendadres niet veel te dicht bij het bezorgadres op het label ???)
Posted 1 year ago
Heb afgelopen vrijdag via jullie site verkozen voor DHL, thuis de verzendsticker uitgeprint, dat ging super snel, maar het pakketje is nu nog niet bij de ontvanger. Grrr.
Posted 1 year ago
Ging matig.
Verzend label wilde niet geprint worden.

Betaling etc ging makkelijk :)
Posted 1 year ago
GoedkoopPakket is rated 4.51 based on 4,780 reviews