GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,765 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Na 1 week nog geen pakketje ik kan jullie niet bellen en
Mail krijg ik geen antwoord
Posted 1 week ago
I am waiting for 3 weeks now on my packet,
Thats far away from fast
There was a promise from 3 to 5 days , a little deelay ok.
But 3 weeks,...
My holiday is almost over and now i have a problem to get it back.
Very worse , no stars was a better option but not possible
Posted 1 week ago
Klantvriendelijke site
Posted 3 weeks ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 3 weeks ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 3 weeks ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 3 weeks ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 3 weeks ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 3 weeks ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 3 weeks ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 3 weeks ago
Er staan 5 sterren maar ik kan het niet aanpassen naar minder sterren? Nu ben ik tevreden en geef 5 sterren maar om mensen te lokken met €1 bezorgvoordeel en het aantal sterren niet aan kunnen passen is niet eerlijk!
Posted 3 weeks ago
Correct, op tyd, zeer tevreden
Posted 3 weeks ago
Na betaling zeer lang zeer lang heel lang wachten.
Na lang wachten nog geen label ontvangen
Posted 1 month ago
Werkt eenvoudig, iets goedkoper dan aan de balie van de pakketdienst.
Posted 1 month ago
Pakket is niet geleverd bij de uiteindelijke bestemming maar retour geleverd?? Ook is het pakket incompleet retour geleverd. Zeer slecht!
Posted 1 month ago
Zojuist ontving ik het bericht "Het pakket met Track&Trace-code [3S.. etc..] die u via Goedkooppakket.nl heeft verzonden is zojuist geleverd door de vervoerder." Dit is een pakket dat ik heb verzonden en dat bij mij retour is afgeleverd omdat het adres fout of incompleet zou zijn. Ik heb daar niet eerder van uw organisatie bericht van ontvangen. Dat ontstemt mij zeer. Vooral ook omdat ik dus ook omdat ik in uw berichtgeving niets heb gehoord van een zogenaamd foutieve adressering. Naast de slordige taalfout (het pakket DAT u heeft verzonden), ben ik nog veel ontstemder over het feit dat de ontvanger tevergeefs is thuisgebleven op haar verjaardag om het cadeau in ontvangst te kunnen nemen, en dat dat gewoon weer bij mij, de verzender thuis is afgeleverd omdat het adres incompleet zou zijn. Nu woont zij al 40 (VEERTIG!) jaar op dat adres, alleen staat de achternaam van haar partner bij de deurbel. Moet ik de post dan aan haar partner richten in de hoop dat hij het wel begrijpt en aan haar doorgeeft? Zeer teleurstellend dat ik hiervoor ook nog verzendkosten heb moeten betalen.
Posted 1 month ago
Het pakket is naar mijzelf terug verzonden volgens kan ik niet bij PostNL navragen waarom dit fout gaat en wat ik verwezen naar jullie Helaas kan ik geen telefonisch contact met je opnemen
Posted 1 month ago
Goedemiddag,

We zien dat uw zending te groot was om te versturen. De middelste afmeting mocht maximaal 70 cm zijn en uw zending was 71,5:

73.5 x 71.5 x 54.5 cm

Zie https://www.internationalparceltracking.com/Main.aspx#/track/3SYZXG1005936/PT/3305-033

Hierdoor is het fout gegaan.
Posted 1 month ago
Zijn mijn retourzending aan een buitenlands kledingbedrijf kwijtgeraakt twv €325
Vervolgens van het kastje naar de muur gestuurd, mij lang laten wachten op reacties en geen geld terug gehad.
Waardeloze service en voor mij de eerste en laatste keer dat ik via hen iets vertuurd heb.
Posted 2 months ago
Bij Post NL was het GOED KOPER GEWEEST
Posted 2 months ago
Zeer slecht! Verkopen eerst en uiteindelijk kan het niet verzonden worden!
Posted 2 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,765 reviews