GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,265 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Ik heb een klacht bij jullie neergelegd die naar mijn mening tot nu toe niet goed behandeld is en verder besproken is met DHL
Helpful Report
Posted 1 week ago
Het is veel te ingewikkeld. Ik ben 30 minuten bezig geweest om het voor elkaar te krijgen. Ik doe het nooit weer ik ga naar post nl. Gr. J. Vos
Helpful Report
Posted 1 month ago
De prijzen via goedkoop pakket zijn duurder dan de prijzen die de verzender zelf aanbiedt? Wat is de reden om het via deze site te versturen?
Helpful Report
Posted 1 month ago
Ik heb wel betaald maar geen zegel gekregen.. ik hoop dat het nog goed komt
Helpful Report
Posted 2 months ago
Pakket is nooit opgehaald.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Ik heb op 16 december een opdracht gegeven om een pakje op te halen en naar mij toe te brengen. Ik krijg vandaag een berichtje dat ik € 4,95 moet betalen aan verzendkosten. Dan stuur ik een mailtje dat me dit verbaast en vervolgens krijg ik een bericht dat ik € 2,- moet betalen aan verzendkosten. Ik heb € 6,95 betaald. Ik hoop hier snel duidelijkheid over te krijgen . Dus nee ik ben niet tevreden.
Helpful Report
Posted 2 months ago
You Charge a lot
Helpful Report
Posted 2 months ago
Ik heb geen Track en Trace code ontvangen ? Krijg geen antwoordt op mijn vragen per mail !! Er is geen telefoonnr.wat gebeld kan worden .
Helpful Report
Posted 2 months ago
De inhoud van het pakket was kapot bij aankomst. Ik heb een mail hierover gestuurd en die wordt maar niet beantwoord.
Helpful Report
Posted 2 months ago
De inhoud van het pakket was kapot bij aankomst. Ik heb een mail hierover gestuurd en die wordt maar niet beantwoord.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Er kwam geen ticket en uren later stond er nog steeds : Wij controleren uw pakket. Na mijn klacht bericht gekregen het geld terug te krijgen, maar dat is nog onderweg.
Helpful Report
Posted 2 months ago
omdat ik het verzendlabel niet kan afdrukken en mijn geld niet terug krijg en geen reactie op mijn bericht , dus ik heb helemaal niets kunnen versturen en wil niet meer met jullie samenwerken , ik wou via b post een verzendlabel maken en kwam op jullie site uit , dit is al de tweede keer dat ik problemen heb met jullie , vorige keer mijn pakket twee maanden kwijt geweest en nu dit , hoe kom ik op jullie site als ik b post in geef?????
Helpful Report
Posted 2 months ago
We kregen hem niet uit gedraaid als nog moest ik hem anders gaan verzenden dit doen we geen 2 x geld kwijt dus niet goed koper dus we doen het noooooit meer
Helpful Report
Posted 3 months ago
veel duurder dan Post.nl
Helpful Report
Posted 3 months ago
Ik kreeg mijn zegel niet na betaling. En ook het verzendtegoed werkt niet, dus geen goede score wat dat betreft
Helpful Report
Posted 3 months ago
Goede dag,

We zien dat u bij uw eerste zending een fout in uw email adres had gemaakt waardoor we uw pakketzegel niet konden toesturen. Dit hebben we herstelt, door het bedrag in het juiste account teruggestort. Vervolgens heeft u een nieuwe zending aangemaakt. Ik weet niet zo goed wat wij hierin beter hadden kunnen doen. Verder hebben we in dit gehele proces contact met u gehad.
Posted 3 months ago
altijd al tevreden geweest tot er plots regelmatigheden gebeuren. pakketverzending word geweigerd maar er word wel telkens geld van de rekening gehaald. zo hebben we van de 1e persoon 3 keer voor hetzelfde moeten betalen, voor de 2 de persoon 2keer. Na 1 week willen we opnieuw verzenden en dan gaat er zezlfs geen geld van de rekening en kunnen we niets meer verzenden. We zenden berichte nen mails maar geen enkele reactie in een hele week. Waar we vroeger heel tevreden waren van jullie diensten , trekt het geheel nu op geen bal !!
Helpful Report
Posted 4 months ago
Goede avond,

Erg vervelend dat u zojuist een zeer belastende review plaatst, die ook nog eens onjuist is. Terwijl wij in de avond nog voor u aan het uitzoeken zijn wat er aan de hand is en vervolgens u toelichten wat er is gebeurd. Namelijk een storing via onze payment provider Mollie.nl. Mocht u echt iets betaald hebben wat wij niet hebben kunnen leveren dan ontvangt u dit direct terug, geen probleem! Graag ontvangen we deze afschriften en kunnen we dit controleren met onze bank gegevens.
Posted 4 months ago
Alles ingevuld, betaald en vervolgens kon het pakket door Postnl niet verzonden worden. Postnl weigerde het pakket te verzenden. In een mail aan de orde gesteld en na 4 dagen geen enkele reactie ontvangen. Inmiddels noodgedwongen pakket met een andere transporteur verzonden. Het zou gepast zijn het betaalde bedrag terug te storten.
Helpful Report
Posted 4 months ago
Omslachtige invuloefeningen: Adresgegevens worden niet ingevuld aan de hand van de postcode en huisnummer Vult automatisch eerdere gegevens in dus je moet heel goed opletten dat niet te accepteren Prijs kan bij andere verzenders lager Betalen met creditcard of Paypall is kosten verhogend terwijl dat juist zo handig is! Dat laatste was voor mij een afbraak moment
Helpful Report
Posted 5 months ago
Het pakket is geannuleerd door jullie omdat ik in belgie woon maar ik had het pakket afgegeven bij een ophaalpunt in Nederland en zie dan geen problemen. Het niet terugstorten van het geld op mijn rekening maar als tegoed houden vind ik geen goede oplossing.
Helpful Report
Posted 5 months ago
Dit heeft te maken met het retour adres. Wanneer u in België woont kunt u geen pakket versturen van Nederland naar Nederland maar van Belgie naar Nederland. We hebben uw zending dus geannuleerd en het bedrag teruggestort, zodat u de juiste zending kon aanmaken.
Posted 5 months ago
Jullie horen geld terug te storten als het pakket niet verzonden kan worden. Schande en nog eens schande.
Helpful Report
Posted 5 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,265 reviews