GoedkoopPakket Reviews

4.53 Rating 4,054 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
We kregen hem niet uit gedraaid als nog moest ik hem anders gaan verzenden dit doen we geen 2 x geld kwijt dus niet goed koper dus we doen het noooooit meer
Helpful Report
Posted 1 week ago
veel duurder dan Post.nl
Helpful Report
Posted 1 week ago
Ik kreeg mijn zegel niet na betaling. En ook het verzendtegoed werkt niet, dus geen goede score wat dat betreft
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
Goede dag,

We zien dat u bij uw eerste zending een fout in uw email adres had gemaakt waardoor we uw pakketzegel niet konden toesturen. Dit hebben we herstelt, door het bedrag in het juiste account teruggestort. Vervolgens heeft u een nieuwe zending aangemaakt. Ik weet niet zo goed wat wij hierin beter hadden kunnen doen. Verder hebben we in dit gehele proces contact met u gehad.
Posted 4 weeks ago
altijd al tevreden geweest tot er plots regelmatigheden gebeuren. pakketverzending word geweigerd maar er word wel telkens geld van de rekening gehaald. zo hebben we van de 1e persoon 3 keer voor hetzelfde moeten betalen, voor de 2 de persoon 2keer. Na 1 week willen we opnieuw verzenden en dan gaat er zezlfs geen geld van de rekening en kunnen we niets meer verzenden. We zenden berichte nen mails maar geen enkele reactie in een hele week. Waar we vroeger heel tevreden waren van jullie diensten , trekt het geheel nu op geen bal !!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Goede avond,

Erg vervelend dat u zojuist een zeer belastende review plaatst, die ook nog eens onjuist is. Terwijl wij in de avond nog voor u aan het uitzoeken zijn wat er aan de hand is en vervolgens u toelichten wat er is gebeurd. Namelijk een storing via onze payment provider Mollie.nl. Mocht u echt iets betaald hebben wat wij niet hebben kunnen leveren dan ontvangt u dit direct terug, geen probleem! Graag ontvangen we deze afschriften en kunnen we dit controleren met onze bank gegevens.
Posted 1 month ago
Alles ingevuld, betaald en vervolgens kon het pakket door Postnl niet verzonden worden. Postnl weigerde het pakket te verzenden. In een mail aan de orde gesteld en na 4 dagen geen enkele reactie ontvangen. Inmiddels noodgedwongen pakket met een andere transporteur verzonden. Het zou gepast zijn het betaalde bedrag terug te storten.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Omslachtige invuloefeningen: Adresgegevens worden niet ingevuld aan de hand van de postcode en huisnummer Vult automatisch eerdere gegevens in dus je moet heel goed opletten dat niet te accepteren Prijs kan bij andere verzenders lager Betalen met creditcard of Paypall is kosten verhogend terwijl dat juist zo handig is! Dat laatste was voor mij een afbraak moment
Helpful Report
Posted 2 months ago
Het pakket is geannuleerd door jullie omdat ik in belgie woon maar ik had het pakket afgegeven bij een ophaalpunt in Nederland en zie dan geen problemen. Het niet terugstorten van het geld op mijn rekening maar als tegoed houden vind ik geen goede oplossing.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Dit heeft te maken met het retour adres. Wanneer u in België woont kunt u geen pakket versturen van Nederland naar Nederland maar van Belgie naar Nederland. We hebben uw zending dus geannuleerd en het bedrag teruggestort, zodat u de juiste zending kon aanmaken.
Posted 2 months ago
Jullie horen geld terug te storten als het pakket niet verzonden kan worden. Schande en nog eens schande.
Helpful Report
Posted 2 months ago
ik kan wel een recensie geven maar ik heb nog niet vernomen van jullie of het pakket aangekomen is.....
Helpful Report
Posted 3 months ago
I bought a shipment ōn 7th august tòdày Is 20 and still realtà in Germany, final destination: Italy. I have never recieved amy assistance about this shipment
Helpful Report
Posted 3 months ago
Opgegeven korting van GoedkoopPakketis geen korting, maar zelfde prijs als PostNL
Helpful Report
Posted 4 months ago
Beste Gerhard,

Helaas kunnen we niet op alle routes goedkoper zijn, maar prijzen voor zwaardere zendingen en zendingen naar het buitenland bespaar je wel degelijk flink op. Maar goed een review van 1 ster op basis van prijs vinden we wel bijzonder.
Posted 4 months ago
Ik wilde een fiets versturen. De maximale maat van 1,70 blijkt een kindermaat te zijn, je kunt dus nauwelijks op deze wijze fietsen verzenden, pure misleiding deze site, je zou moeten aangeven dat alleen kinderfietsen zo verstuurt kunnen worden
Helpful Report
Posted 4 months ago
Goedemiddag,

Bedankt voor uw review. Wanneer u uw fiets op een juiste wijze verpakt is het mogelijk.
Posted 4 months ago
Traject van verzending geeft niet het juiste beeld door.
Helpful Report
Posted 5 months ago
Beste Martin,

Vervelend dat u niet een juist beeld heeft gekregen omtrent uw zending. Wanneer u als klant een zending aanmaakt ontvangt u alle track and trace gegevens die wij doorkrijgen van de vervoerder. Wij hebben hier geen invloed op helaas.
Posted 5 months ago
JVGL0612398800002382 - 4201zn - 25 juni om 11.12 is deze bij DA ingeleverd en aangemeld. Nu is het Zaterdag 29-06-2019 om 19.53 uur. En is het pakket nog steeds niet bij mijn klant afgeleverd. Dit is geen beste zaak.
Helpful Report
Posted 5 months ago
Goedemiddag,

We zien dat deze zending helaas vertraagd is. We begrijpen uw onvrede maar wij kunnen hier helaas niets aan doen. We hebben de vervoerder om een update gevraagd.

Groeten

GoedkoopPakket
Posted 5 months ago
Website is ok en overzichtelijk de afhandeling niet naar wens. Ik had 4 euro tegoed gekregen welke bij het afrekenen niet is verrekend. Tegoed is wel weg ????
Helpful Report
Posted 5 months ago
Beste Simone,

We hebben een klantenservice waar u dit soort problemen neer kunt leggen zodat we dit direct kunt oplossen. Hopelijk neemt u contact met ons op zodat we u kunnen helpen.

GoedkoopPakket
Posted 5 months ago
Omdat het verzendlabel niet kwam en ik niemand kon bereiken. Het heeft een halve dag geduurd.
Helpful Report
Posted 6 months ago
Bedankt voor uw review. We zagen dat we uw adres moesten inkorten. Dit was een handmatige actie, vandaar dat het wat langer duurde. Onze excuses voor het ongemak.
Posted 6 months ago
Na het betalen voor twee pakjes merk ik dat er tweede pagina was waar ik mijn briefpakje ook kon versturen tegen 4€ ipv 10€ wat ik heb moeten betalen en 6€ ipv 10€ voor een klein pakje van 500g zou makelijker zijn als u een pagina had waar alles op staat en niet een voor pakjes beginnend van 0 tot zoveel kilo en een andere pagina waar je ook briefpakje en kleine pakjes voor een goedkopere prijs.
Helpful Report
Posted 7 months ago
Beste Albert,
We hebben vandaag van u twee keer dezelfde review ontvangen van 1 ster, omdat u onze prijs te hoog vindt. We werken hard om onze klanttevredenheid hoog te houden balen van deze reactie.
Wanneer u ontevreden bent met onze dienstverlening of spijt hebt van uw aankoop kunt u ons altijd benaderen via onze klantenservice.
Posted 7 months ago
Omdat ik twee klikken verder van jullie maar de helft zou moeten betalen was een envelop en een doosje op een pagina kan je enkel voor 10€ verzenden en op de andere pagina kon ik het voor 4 € de anvelop en voor 6€ het doosje verzenden. Maak een pagina voor alles en geen twee voor de zelfde service
Helpful Report
Posted 7 months ago
Beste Albert,

Okee, dus op basis van prijs krijgen we 1 ster..We bieden ook enkel tarieven aan voor pakket zenden en geen enveloppen.

Onze excuses voor de verwarring.

Nog een prettige dag.
Posted 7 months ago
Omdat mijn pakket nooit aangekomen is.
Helpful Report
Posted 7 months ago
Dat is zeer vervelend. Wanneer u contact met onze klantenservice opneemt kunnen we u verder helpen met het starten van een onderzoek bij de vervoerder. We horen graag van u.
Posted 7 months ago
5 sterren. Gemakkelijke vergelijkings site. Betaling, uitprinten label en via de bekende vervoerders laten versturen. Mijn paket heb ik maandag aangeboden via postnl en dinsdag al over. De verzendprijs was beduidend lager dan de originele postnl site. Leuk dat je ook verzend tegoed kunt opbouwen voor een volgende opdracht. Gewoon zeer tevreden.
Helpful Report
Posted 9 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.53 based on 4,054 reviews