GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,707 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Na betaling zeer lang zeer lang heel lang wachten.
Na lang wachten nog geen label ontvangen
Posted 3 days ago
Werkt eenvoudig, iets goedkoper dan aan de balie van de pakketdienst.
Posted 6 days ago
Pakket is niet geleverd bij de uiteindelijke bestemming maar retour geleverd?? Ook is het pakket incompleet retour geleverd. Zeer slecht!
Posted 3 weeks ago
Zojuist ontving ik het bericht "Het pakket met Track&Trace-code [3S.. etc..] die u via Goedkooppakket.nl heeft verzonden is zojuist geleverd door de vervoerder." Dit is een pakket dat ik heb verzonden en dat bij mij retour is afgeleverd omdat het adres fout of incompleet zou zijn. Ik heb daar niet eerder van uw organisatie bericht van ontvangen. Dat ontstemt mij zeer. Vooral ook omdat ik dus ook omdat ik in uw berichtgeving niets heb gehoord van een zogenaamd foutieve adressering. Naast de slordige taalfout (het pakket DAT u heeft verzonden), ben ik nog veel ontstemder over het feit dat de ontvanger tevergeefs is thuisgebleven op haar verjaardag om het cadeau in ontvangst te kunnen nemen, en dat dat gewoon weer bij mij, de verzender thuis is afgeleverd omdat het adres incompleet zou zijn. Nu woont zij al 40 (VEERTIG!) jaar op dat adres, alleen staat de achternaam van haar partner bij de deurbel. Moet ik de post dan aan haar partner richten in de hoop dat hij het wel begrijpt en aan haar doorgeeft? Zeer teleurstellend dat ik hiervoor ook nog verzendkosten heb moeten betalen.
Posted 3 weeks ago
Het pakket is naar mijzelf terug verzonden volgens kan ik niet bij PostNL navragen waarom dit fout gaat en wat ik verwezen naar jullie Helaas kan ik geen telefonisch contact met je opnemen
Posted 4 weeks ago
Goedemiddag,

We zien dat uw zending te groot was om te versturen. De middelste afmeting mocht maximaal 70 cm zijn en uw zending was 71,5:

73.5 x 71.5 x 54.5 cm

Zie https://www.internationalparceltracking.com/Main.aspx#/track/3SYZXG1005936/PT/3305-033

Hierdoor is het fout gegaan.
Posted 3 weeks ago
Zijn mijn retourzending aan een buitenlands kledingbedrijf kwijtgeraakt twv €325
Vervolgens van het kastje naar de muur gestuurd, mij lang laten wachten op reacties en geen geld terug gehad.
Waardeloze service en voor mij de eerste en laatste keer dat ik via hen iets vertuurd heb.
Posted 1 month ago
Bij Post NL was het GOED KOPER GEWEEST
Posted 1 month ago
Zeer slecht! Verkopen eerst en uiteindelijk kan het niet verzonden worden!
Posted 1 month ago
pakket is niet opgehaald
Posted 2 months ago
Goedemiddag,

Het is de bedoeling dat u uw pakketzegel inlevert bij een pakketpunt. U kunt via GoedkoopPakket enkel een online pakketzegel aanschaffen. Helaas bieden we geen ophaalservice aan.
Posted 2 months ago
pakket met DHL verzonden , het is 10 dagen onderweg geweest en nu komt het weer retour , €8,50 kwijt en klant niet tevreden
Posted 2 months ago
Het pakket was eerst vertraagd, wat nog wel begrijpelijk is in de huidige situatie, maar nu is het verdwenen. Kan met track&trace niet gevonden worden.
Posted 2 months ago
om dat het artikel beschadigt is aan gekomen JULLIE MOETEN NIET ZO VEEL GOOIEN MET HET SPUL
dit is de eerste keer dat ik wat heb verzend maar ook de laatste keer verzendtegoed hoef ik ook niet te ontvangen
Posted 2 months ago
Bij Goedkooppakket een pakket verzonden, helaas door eigen stomme fout niet de verzekerservice aangeklikt wat ik normaal altijd wel doe.
Kijk door die stomme fout zal ik niets terug krijgen van Goedkooppakket of Post.nl.
Maar hoe er met het pakket is omgegaan dat is gewoon een groot schandaal, de inhoud compleet gesloopt door ruw en grof omgaan met de verzending.
En een klacht kan je niet indienen er wordt alleen intern melding van gemaakt waar je na navraag dus niets meer van hoort.
Dit is dus gewoon een dooddoener want vandaag was ik het maar morgen een andere klant.
Een hele slechte zaak vindt ik zelf.
Buiten dat Goedkooppakket zijn labels via Post.nl koopt wordt je ook nog eens telefonische van het kastje naar de muur gestuurd en uiteindelijk ben je weer terug bij af.
De geleden schade neem ik voor lief maar ik ben er wel kapot van dat een pakket van bijna 600 euro naar gort is geholpen mede namens Goedkooppakket en Post.nl
Het is schade door nalatigheid van een bezorger die er op deze manier mooi mee weg komt.
Posted 2 months ago
Beste mevrouw van Dijken,

We zien dat u regelmatig via ons verstuurt en dat we u ook helpen wanneer het fout gaat zoals we dit met al onze klanten doen. We vinden het dan ook jammer om te zien, wanneer u niet kiest om een zending te verzekeren direct hierover een review plaatst. We hebben niet eens de kans gehad om u te helpen. We hebben u dan ook zojuist proactief benaderd om te vragen om welke zending het gaat om te kijken of we iets kunnen betekenen.

Jammer dat het via deze weg moet. Een mailtje richting onze klantenservice was ook prima geweest.
Posted 2 months ago
Ik heb een klacht bij jullie neergelegd die naar mijn mening tot nu toe niet goed behandeld is en verder besproken is met DHL
Posted 4 months ago
Het is veel te ingewikkeld. Ik ben 30 minuten bezig geweest om het voor elkaar te krijgen. Ik doe het nooit weer ik ga naar post nl. Gr. J. Vos
Posted 5 months ago
De prijzen via goedkoop pakket zijn duurder dan de prijzen die de verzender zelf aanbiedt?
Wat is de reden om het via deze site te versturen?
Posted 5 months ago
Ik heb wel betaald maar geen zegel gekregen.. ik hoop dat het nog goed komt
Posted 6 months ago
Pakket is nooit opgehaald.
Posted 6 months ago
Ik heb op 16 december een opdracht gegeven om een pakje op te halen en naar mij toe te brengen. Ik krijg vandaag een berichtje dat ik € 4,95 moet betalen aan verzendkosten. Dan stuur ik een mailtje dat me dit verbaast en vervolgens krijg ik een bericht dat ik € 2,- moet betalen aan verzendkosten. Ik heb € 6,95 betaald.
Ik hoop hier snel duidelijkheid over te krijgen . Dus nee ik ben niet tevreden.
Posted 6 months ago
You Charge a lot
Posted 6 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,707 reviews