GoedkoopPakket Reviews

4.54 Rating 5,613 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Gewoon duidelijk en doet wat je verwacht.
Posted 8 months ago
Ik kan geen sterren aanvinken, het werkt niet op mijn iPad.
Geen problemen gehad met de verzending.
Posted 8 months ago
Duidelijke site
Posted 8 months ago
makkelijk om een pakket aan te maken ,snel en overzichtelijk .Wat wel nog makkelijker zou zijn is dat men enkel postcode en huisnmr moet invullen ipv volledige adres.
Posted 8 months ago
Top site, snel geregeld
Posted 8 months ago
Nog net geen vijf sterren omdat het vaak niet lukt om het volledige adres uit te laten printen bij de PostNL servicebalie,
Posted 8 months ago
Nog net geen vijf sterren omdat het vaak niet lukt om het volledige adres uit te laten printen bij de PostNL servicebalie,
Posted 8 months ago
had 5 kunnen zijn, maar chauffeur zet pakje bij de deur en stapt weer in de auto, als ik nu niet thuis was geweest had het pakje door ieder ander mee genomen kunnen worden
Posted 8 months ago
waarom niet
Posted 8 months ago
Makkelijk en snel iets kunnen versturen
Posted 8 months ago
omdat het goed is, maar mis de optie om de pakbon\label te scannen in het 'postkantoor'
Posted 8 months ago
Over het algemeen goed, echter zou ik graag wat uitbreiding zien in de adressering (aanvullende informatie zoals gebouw/etage/etc.) en graag een aanvulling in de verzekerde waarde met aangetekend verzenden (€300 is voor mij vaak niet voldoende).
(Eigenlijk had ik graag een account op sendcloud, echter is dit doordat ik geen KVK nummer heb helaas niet mogelijk.))
Posted 8 months ago
duidelijk
Posted 8 months ago
Net geen 5 omdat ik de keuze van alleen een barcode downloaden mis. Het adres schrijf ik vooraf al op het pakket. Dus dat extra downloaden en opplakken is overbodig. Verder heel tevreden. En lekker snel geleverd
Posted 8 months ago
prima website.
Posted 8 months ago
ik krijg altijd antwoord op vragen of klachten
Posted 8 months ago
Prima service.

1x pakket verkeerd afgeleverd maar toch terug gekregen
Posted 8 months ago
voldoet aan verwachting, wel duur
Posted 8 months ago
Zeer gemakkelijk en wat goedkoper.
Posted 8 months ago
GEMAKKELIJK EN SNEL AFGEHANDELD
Posted 8 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.54 based on 5,613 reviews