GoedkoopPakket Reviews

4.53 Rating 3,984 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Duurde een paar dagen voordat de rekening in orde was en nu is het pakket niet aangekomen en is blijkbaar op terugweg omdat het adres of iets ervan niet juist was
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket na 2 weken nog steeds niet aangekomen in Slowakije. Staat nog steeds op in transit
Helpful Report
Posted 1 year ago
nog steeds belachelijk duur om iets van 1kg en 120cm te versturen wat in theorie in een 100x50x50 doos past. Jullie kunnen veel beter. 120x5x5cm ofzo. past er normaal diagonal in, maar heb geen zin daar een doos voor te maken. geen reactie op de site binnen een tot 2 uur, waar aangegeven wordt dat meestal binnen 10 minute een reactive kan worden verwacht. (is geen probleem, maar schakel de chatfunctie dan uit)
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik snap niet precies wat u bedoelt, maar een pakket met een lengte van 120cm zal inderdaad gewoon als groot pakket verzonden moeten worden. Dat het in theorie in een andere doos zou passen, is niet na te gaan voor ieder afzonderlijk pakket. Dan zou het dus echt in een andere doos verzonden moeten worden.
Posted 1 year ago
Ik vind het vrij omslachtig voor een gewone burger. Ik ga naar de post om geholpen te worden en ik word naar huis gestuurd om alles zelf te doen. Niet iedereen bezit een printer. Ik ben geen bedrijf. Achteraf moet ik het pakket dan nog wel terug naar het kantoor brengen. waar is dan de dienstverlening ???
Helpful Report
Posted 1 year ago
Dank voor je feedback! Het is uiteraard niet verplicht om gebruik te maken van onze website. Het verzenden van een pakket kan nog steeds ook direct via het postkantoor. Echter is het via onze website goedkoper, en vinden klanten het vaak juist makkelijk om het pakket al van tevoren klaar te kunnen maken.

Daarna hoeft het dan alleen nog maar afgegeven te worden op het postkantoor. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het pakket naar het postkantoor te brengen en daar het normale tarief te betalen. De keuze is aan jou!
Posted 1 year ago
Tis nog altijd niet goedkoop
Helpful Report
Posted 1 year ago
Verwachte bezorgdatum lag tussen 19 en 21 december. Daadwerkelijke bezorgdatum 27 december. Jammer.
Helpful Report
Posted 1 year ago
++ pakketje is goed aangekomen ++ vlotte afhandeling bij bpost -- etiket werd initieel geweigerd omdat we NL-1111 iplv 1111 als postcode invulde (dus geen landcode) Dat was niet onmiddelijk duidelijk. We kregen wel correct het label -- Naam van geaddresseerde op het label was afgekort VeelTeLangeNa(...) in plaats van VeelTeLangeNaam Dat kan bij de opmaak van het etiket al gemeld worden zodat we de tekst zonodig konden inkorten --- prijs verzekering: de standaardprijs van bpost is goedkoper dan goedkooppakket+verzekering tot 300EUR. Bij post is standaard al een hogere waarde verzekerd.
Helpful Report
Posted 2 years ago
ik weet niet of het pakket toegekomen is, bijgevolg is het moeilijk om een oordeel te vellen
Helpful Report
Posted 2 years ago
Levertijd was erg lang, adres (in spanje) zou volgens de post.nl app niet kloppen, maar was wel degelijk juist. Afleveradres lag nogal afgelegen, wellicht te veel moeite voor de bezorger? Uiteindelijk heeft de ontvanger het pakket zelf moeten ophalen op een postkantoor.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Ik heb gevraagd waarom jullie schrijven de goedkoopste te zijn, terwijl ik online via postnl goedkoper uit ben. hier heb ik nooit antwoord op gekregen.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Pakketje is helaas beschadigd aangekomen.
Helpful Report
Posted 2 years ago
My package arrived severely damaged in Italy. I have send it from The Netherlands. It was even labeled that it had breakable content
Helpful Report
Posted 2 years ago
Het betalen en uitprinten van het adreslabel ging prima, maar de kapstok, die ik verzond is flink beschadigd aangekomen op de plaats van bestemming.
Helpful Report
Posted 2 years ago
De afzender was verkeerd op het pakket vermeld, was een totaal onbekende. Pakket is week onderweg geweest terwijl aangegeven was dat dit 3 a 4 dagen zou zijn...kan komen door de 5/12 drukte...
Helpful Report
Posted 2 years ago
Beste,

Bedankt voor uw feedback. Vorige week hebben wij verbeteringen doorgevoerd aan de verzendlabels naar Denemarken, waardoor deze problemen in de toekomst niet meer voor zouden moeten komen. Onze excuses voor de vertraagde zending, in verband met de drukte bij PostNL kan er inderdaad wat vertraging ontstaan.
Posted 2 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.53 based on 3,984 reviews