AWGifts Slovensko Recenze

4.82 Hodnocení 61 Recenze
95 %
recenzentů doporučuje AWGifts Slovensko
Přečtěte si AWGifts Slovensko Recenze

O firmě AWGifts Slovensko:

Je dôležité byť nadšený tým, čo robíte... Už od roku 1995 vám s radosťou prinášame to najlepšie z veľkoobchodných darčekov, a to ako na Slovensku tak aj na celom svete. Pre zlepšenie servisu pre našich zákazníkov velmi radi by sme vedeli Váš názor na naše služby a aj produkty.

Navštivte webové stránky

Telefon:

033 558 60 68

E-mail:

ahoj@awgifts.sk

Bydliště:

Zavarska 10/G, ,

Jak byste ohodnotili

Řekněte nám, jak AWGifts Slovensko Vám udělalo radost
Pomozte budoucím zákazníkům tím, že se podělíte o své zkušenosti se zákaznickám servisem, řešením reklamací a vratek.
Minimálně 10 znaků
Chcete-li přidat fotografii nebo video?
Vylepšete svou recenzi nahráním fotografií a videí.
Jak se jmenujete?
Chcete-li recenzi zveřejnit anonymně, ponechte tuto položku prázdnou.
(nepovinné)
Jaký je Váš e-mail??
Potřebujeme znát Vaši e-mailovou adresu, abychom mohli ověřit pravost této recenze.
Vezměte laskavě na vědomí, že váš e-mail můžeme sdílet s firmou za účelem ověření Vaší objednávky.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Široký výber sortimentu do môjho obchodíku.
Užitečné Nahlásit
31.08.2021
Dakujeme za rýchle vybavenie objednávky. ŠIroký výber, pekný tovar.
Užitečné Nahlásit
25.08.2021
Super rýchle dodanie, príjemná komunikácia a prvotriedna kvalita. TOPKA!! :)
Užitečné Nahlásit
13.08.2021
Ďakujeme veľmi pekne za Vašu Objednávku a tešíme sa ďalšiu spoluprácu s Vami. 😊
17.08.2021
Ďakujem za skoré vybavenie objednavky. S tovarom som max. spokojná.
Užitečné Nahlásit
02.08.2021
Dodajú čo naozaj ponúkajú a hlavne nepoškodené.
Užitečné Nahlásit
30.07.2021
Tovar je úžasný, rýchle dodanie, skvelá komunikácia. Radosť nakupovať. Za mňa je to TOP obchod...
Užitečné Nahlásit
13.07.2021
Dodnes mi nič neprislo, a platila som kartou.
Užitečné Nahlásit
07.07.2021
Dobrý deň, môžete mi dať prosím číslo Vašej Objednávky? V našom systéme nevidujeme žiadnu zaplatenú Objednávku, ktorá by nebola vybavená. Zvyčajne odosielame do 2 pracovných dní. Žiaľ neobdržali sme ani e-mail z Vašej strany, že by ste zásielku nedostali. Ak máte akýkoľvek problém s Vašou Objednávku, môžete sa na nás obrátiť a teda kontaktovať náš AWGifts Team. Vždy Vám radi pomôžeme. Ďakujeme
27.07.2021
široká ponuka produktov, o ktoré je záujem
Užitečné Nahlásit
06.06.2021
Rýchle dodanie, široký výber produktov, z ktorého si vyberiem to, čo chcem priniesť svojim klientom.
Užitečné Nahlásit
25.05.2021
Super tovar
Užitečné Nahlásit
21.05.2021
Páčia sa mi akcie na lacnejšiu dopravu
Užitečné Nahlásit
18.05.2021
Rychle vybavenie objednavky
Užitečné Nahlásit
06.05.2021
Uspokojili to moje potreby pre hobby tvorenie, ďakujem.
Užitečné Nahlásit
02.05.2021
Veľký výber, rýchle vybavenie objednávky, vynikajúci servis.
Užitečné Nahlásit
27.04.2021
Som sklamaná z prístupu. Poslali ste nižšiu váhu sušených kvetov ako je deklarovaná. a namiesto ospravedlnenia som sa dozvedela, že je to ok +/-10%. Nikde to neuvádzate. A že môžem tovar vrátiť. Vraj za to môže dodávateľ. Ak by ste toto spravili bežnému kupujúcemu nepodnikateľovi verte, že skončíte na SOI.
Užitečné Nahlásit
20.04.2021
výborná komunikácia ,super prístup,rýchle doručenie
Užitečné Nahlásit
25.03.2021
rychle dorucenie
Užitečné Nahlásit
25.03.2021
Maximálna spokojnosť, vrelo odporúčam.
Užitečné Nahlásit
23.03.2021
Ďakujeme veľmi pekne za pozitívnu Recenziu 😀
23.03.2021
Skvelý prístup, široký sortiment, rýchle vybavenie objednávky.
Užitečné Nahlásit
22.03.2021
Som veľmi spokojná s materiálom , super cena rýchle jednanie a vybavenie objednávky určite odporúčam ďalej 👍
Užitečné Nahlásit
08.03.2021
AWGifts Slovensko je hodnocena 4.82 na základě 61 recenze