AWGifts Slovensko Reviews

4.80 Rating 56 Reviews
95 %
of reviewers recommend AWGifts Slovensko
Read AWGifts Slovensko Reviews

About AWGifts Slovensko:

Je dôležité byť nadšený tým, čo robíte... Už od roku 1995 vám s radosťou prinášame to najlepšie z veľkoobchodných darčekov, a to ako na Slovensku tak aj na celom svete. Pre zlepšenie servisu pre našich zákazníkov velmi radi by sme vedeli Váš názor na naše služby a aj produkty.

Visit Website

Phone:

033 558 60 68

Email:

ahoj@awgifts.sk

Location:

Zavarska 10/G, ,

Write Your review

Tell us how AWGifts Slovensko made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Tovar je úžasný, rýchle dodanie, skvelá komunikácia. Radosť nakupovať. Za mňa je to TOP obchod...
13.07.2021
Dodnes mi nič neprislo, a platila som kartou.
07.07.2021
Dobrý deň, môžete mi dať prosím číslo Vašej Objednávky? V našom systéme nevidujeme žiadnu zaplatenú Objednávku, ktorá by nebola vybavená. Zvyčajne odosielame do 2 pracovných dní. Žiaľ neobdržali sme ani e-mail z Vašej strany, že by ste zásielku nedostali. Ak máte akýkoľvek problém s Vašou Objednávku, môžete sa na nás obrátiť a teda kontaktovať náš AWGifts Team. Vždy Vám radi pomôžeme. Ďakujeme
27.07.2021
široká ponuka produktov, o ktoré je záujem
06.06.2021
Rýchle dodanie, široký výber produktov, z ktorého si vyberiem to, čo chcem priniesť svojim klientom.
25.05.2021
Super tovar
21.05.2021
Páčia sa mi akcie na lacnejšiu dopravu
18.05.2021
Rychle vybavenie objednavky
06.05.2021
Uspokojili to moje potreby pre hobby tvorenie, ďakujem.
02.05.2021
Veľký výber, rýchle vybavenie objednávky, vynikajúci servis.
27.04.2021
Som sklamaná z prístupu. Poslali ste nižšiu váhu sušených kvetov ako je deklarovaná. a namiesto ospravedlnenia som sa dozvedela, že je to ok +/-10%. Nikde to neuvádzate. A že môžem tovar vrátiť. Vraj za to môže dodávateľ. Ak by ste toto spravili bežnému kupujúcemu nepodnikateľovi verte, že skončíte na SOI.
20.04.2021
výborná komunikácia ,super prístup,rýchle doručenie
25.03.2021
rychle dorucenie
25.03.2021
Maximálna spokojnosť, vrelo odporúčam.
23.03.2021
Ďakujeme veľmi pekne za pozitívnu Recenziu 😀
23.03.2021
Skvelý prístup, široký sortiment, rýchle vybavenie objednávky.
22.03.2021
Som veľmi spokojná s materiálom , super cena rýchle jednanie a vybavenie objednávky určite odporúčam ďalej 👍
08.03.2021
Krásne výrobky s dušou a spirituálnou vôňou...
05.03.2021
Ďakujem za krásny tovar, rýchle dodanie a milý prístup od personálu. Určite odporúčam a určite budem aj naďalej objednávať.
21.02.2021
Ďakujeme veľmi pekne za Vašu pozitívnu recenziu a tešíme sa na novú Objednávku 😊
25.02.2021
Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie, krásny tovar... Už teraz sa teším na ďalší tovar od vás...
17.02.2021
Veľmi rýchle spoľahlivé som spokojná
04.02.2021
Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s našimi službami. Vždy sa snažíme, aby naši zákazníci boli spokojní a mali ich tovar, čo najkratšom čase.
11.02.2021
Teším sa z tovaru, je krásny. Určite budem ďalej vasim zákazníkom. Žial predajňu máme už od decembra pripravenú, novučičkú, aj nejaký tovar nakúpený, ale kvetinárstva sa tak skoro asi neotvoria, tak musíme čakať😔
02.02.2021
Ďakujeme za hodnotenie a dúfame, že už čoskoro budete môcť otvoriť Vašu novučičkú predajňu, prajeme Vám veľa úspechov a veľa spokojných zákazníkov 😀
11.02.2021
AWGifts Slovensko is rated 4.80 based on 56 reviews