AW-Podarki Reviews

4.6 Rating 93 Reviews
89 %
of reviewers recommend AW-Podarki
Read AW-Podarki Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Solidna Firma. Obsługa na najwyższym poziomie
Helpful Report
Posted 1 year ago
towar zgodny z opisem
Helpful Report
Posted 1 year ago
Everything as advertised.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Excellent!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Szybką wysyłka zamówionych towarów, produkty wysokiej jakości.
Helpful Report
Posted 1 year ago
otrzymałam zamówione produkty
Helpful Report
Posted 1 year ago
mnóstwo ciekawych, ślicznych rzeczy, szybka dostawa w dobrych cenach
Helpful Report
Posted 1 year ago
Na 7 butelek z olejkami eterycznymi 4 przyszły mokre. Źle zapakowane, butelki w transporcie leżał na boku . Dziękuję za uwagę.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Panie Remigiuszu przepraszamy za źle zapakowane produkty. Prosimy o zgłaszanie reklamacji na nasz adres email.
Posted 1 year ago
Buying in this company since 2018, oils are excellent . Definitely will be back for more .
Helpful Report
Posted 1 year ago
bardzo ładnie podane
Helpful Report
Posted 1 year ago
Produkty fajne, wyglądają tak samo jak na zdjęciu. Problem z dostarczeniem paczki. Czekałam ponad dwa tygodnie. Żadnej informacji o opoznieniu przesyłki.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Przepraszamy za opóźnienie przesyłki, dokładamy wszelkich starań by zamówienia ponownie były wysyłane w ciągu 1-2 dni roboczych.
Posted 1 year ago
Bardzo dobry towar
Helpful Report
Posted 2 years ago
Bardzo miła obsługa, bezpieczna i szybka przesyłka.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Piękne rzeczy, szybka dostawa 😊
Helpful Report
Posted 2 years ago
Szybko, sprawnie i na temat. Do tego dobry kontakt ze sprzedającym i przedmioty dobrej jakości
Helpful Report
Posted 2 years ago
Witam. Prawie wszystko ok. Towar był ciasno poukładany i 2 mydelniczki mahoniowe pękły. I jeszcze jedna uwaga towar był bardzo wymieszany, trzeba wszystko od razu wyciągnąć żeby przeliczyć ilości - trochę to nie wygodne. A tak wszystko ok. Szykujemy już następne zamówienie. pozdrawiam Renata
Helpful Report
Posted 2 years ago
Dzięki Państwu tworzę cudowne bukiety.Dając innym radość.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Zakupy szybko i sprawnie po raz drugi jedyny minus to za wysyokie koszty wysyłki
Helpful Report
Posted 2 years ago
Otrzymałem zamówiony towar. Jednak czas realizacji jest dość długi.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Dopiero zaczynamy - jeszcze nie uczyniła;)
Helpful Report
Posted 2 years ago
AW-Podarki is rated 4.6 based on 93 reviews