AW-Podarki Reviews

4.6 Rating 93 Reviews
89 %
of reviewers recommend AW-Podarki
Read AW-Podarki Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Still waiting for delivery. I haven't received my order yet. I ordered on 11/01/2021
Helpful Report
Posted 1 year ago
Niektóre egzemplarze towaru troche obite, poprzebarwiane albo wykonane tak, że nie działają tak jak powinny. Ale ogólnie jeżeli chodzi o sama jakość obsługi to 5/5. Co moglibyście zrobić? Moglibypanstwo pogadać z producentem, zeby poprawił jakość niektórych produktów.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Na 7 butelek z olejkami eterycznymi 4 przyszły mokre. Źle zapakowane, butelki w transporcie leżał na boku . Dziękuję za uwagę.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Panie Remigiuszu przepraszamy za źle zapakowane produkty. Prosimy o zgłaszanie reklamacji na nasz adres email.
Posted 1 year ago
Produkty fajne, wyglądają tak samo jak na zdjęciu. Problem z dostarczeniem paczki. Czekałam ponad dwa tygodnie. Żadnej informacji o opoznieniu przesyłki.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Przepraszamy za opóźnienie przesyłki, dokładamy wszelkich starań by zamówienia ponownie były wysyłane w ciągu 1-2 dni roboczych.
Posted 1 year ago
Kwiatki cudowne, jedynie co to niestety zostałam oszukana nie został mi wysłany jeden koszyczek a jest zapłacony i na fv pisze że niby zamówienie kompletne. Zamowione zostały 4 sztuki a przyszły 3 ;(
Helpful Report
Posted 2 years ago
Pani Sylwio, zamówienie przygotowałem osobiście i spakowałem. Przy wysyłce było kompletne. Przykro mi ze nie otrzymała pani całego zamówienia. W przypadku braku produktu w zamówieniu proszę o kontakt telefoniczny lub poprzez email.
Posted 2 years ago
Asortyment jest ciekawy, ceny korzystne, wysyłka szybka, trzeba jednak popracować nad opakowaniami i wypełniaczami do przesyłek. Macie w ofercie sporo ekologicznych produktów, niestety prawie wszystkie są pakowane w folię (zupełnie bez sensu - po co pakować oddzielnie każdy woreczek na mydło?) a już ilość plastiku jaką zużywacie do wysyłki jest porażająca. Sugeruję przejście na papierowe wypełniacze.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Zwiększenie asortyment
Helpful Report
Posted 2 years ago
W ofercie naszej hurtowni posiadamy ponad 5300 produktów. Staramy się poszerzać asortyment o nowe produkty. Każdego miesiąca liczba produktów wzrasta więc mamy nadzieję, że znajdzie pani produkt, który bedzie pani mogła wprowadzić do sprzedaży w swojej zielarni . Pozdrawiam serdecznie - Radosław Włodarczyk
Posted 2 years ago
AW-Podarki is rated 4.61 based on 93 reviews