AW-Podarki Reviews

4.6 Rating 93 Reviews
89 %
of reviewers recommend AW-Podarki
Read AW-Podarki Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
wszystko ok dobry kontakt, koszt wysyłki za wysoki!
Helpful Report
Posted 2 years ago
Dziękujemy, otrzymałeś towar. Wszystko w porządku. Nasza obserwacja: jeśli jakikolwiek płyn dostanie się na etykietę, farba natychmiast się rozmywa.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Towar zgodny z opisem,szybka dostawa. Polecam
Helpful Report
Posted 2 years ago
Miła obsługa
Helpful Report
Posted 2 years ago
Jestem zadowolona ze współpracy. Polecam.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Kwiatki cudowne, jedynie co to niestety zostałam oszukana nie został mi wysłany jeden koszyczek a jest zapłacony i na fv pisze że niby zamówienie kompletne. Zamowione zostały 4 sztuki a przyszły 3 ;(
Helpful Report
Posted 2 years ago
Pani Sylwio, zamówienie przygotowałem osobiście i spakowałem. Przy wysyłce było kompletne. Przykro mi ze nie otrzymała pani całego zamówienia. W przypadku braku produktu w zamówieniu proszę o kontakt telefoniczny lub poprzez email.
Posted 2 years ago
Jedno z większych moich zamówień. Paczka Przyszła dobrze zabezpieczona. Dostałem prawie wszystko co zamówiłem, szkoda tylko że hurtownia nie kontaktuje się że czegoś nie ma tylko odejmuje od zamówienia i wysyła. Jeśli nadal będziecie dodawać nowe rzeczy i będą duże stany magazynowe sądzę, że zrobię jeszcze jedne zakupy dość prędko. Pozdrawiam całe AW
Helpful Report
Posted 2 years ago
Thank you! ❤️
Helpful Report
Posted 2 years ago
Wysyłka szybko sprawie, towar w 100% zgodny z ofertą! Pierwsza klasa:D
Helpful Report
Posted 2 years ago
dzięki wszystko jest dobrze. Jestem zadowolony z towaru.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Kupuję od kilku lat i jestem bardzo zadowolona ze współpracy, porad i szybkości załatwionych spraw. A to wszystko zawdzięczam przede wszystkim Panu Radkowi- odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Zawsze profesjonalnie. Dziękuję raz jeszcze.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Kapitalny towar. Świetnie zapakowana przesyłka. Wszystko estetyczne i rzetelnie wykonane
Helpful Report
Posted 2 years ago
Super kontakt ze sprzedawcą, expresowa wysyłka, miły gratis! Dziękuję i serdecznie pozdrawiam, wszystkiego najlepszego!
Helpful Report
Posted 2 years ago
The package was well packed and reached quickly from the UK. Quality of the items are as expected. Good value for money! However we could appreciate a more detailed description and size dimensions of the products as the item was too big to fit on the planned place!
Helpful Report
Posted 2 years ago
Lubię magiczne przedmioty :)
Helpful Report
Posted 2 years ago
Świetny asortyment, produkty jakości premium
Helpful Report
Posted 2 years ago
jeszcze nie uczyniła mnie szczęsliwą mam nadzieje że tak wkrótce się stanie pozdrawiam
Helpful Report
Posted 2 years ago
Super
Helpful Report
Posted 2 years ago
Bardzo profesjonalnie opakowany bardzo dobrej jakości towar. Udane zakupy, godne polecenia.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Bardzo szybka dostawa. Produkty starannie zapakowane. Polecam
Helpful Report
Posted 2 years ago
AW-Podarki is rated 4.61 based on 93 reviews