Pol-Plan Insurance Reviews

4.77 Rating 2,058 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Straciliście klienta który był z wami od pięciu lat. Tylko dla tego że obsługująca mnie osoba na sile chciała sprzedać produkt a nie najlepszej opcji dla klienta , jej słowotok był dla mnie nie zrozumiały a na dodatek w Direct Linę dostałem podobna polisę o £500 taniej . Wiec dziękuje ale nie polecam
(Pol-Plan London) - Posted 4 months ago
Bardzo przykro nam to słyszeć. Nie jest to poziom obsługi klienta, którego byśmy sobie życzyli. Przekazaliśmy sprawę do odpowiedniego Managera, aby przyjrzał się temu bliżej. Pozdrawiamy!
Posted 4 months ago
Polisa 2 razy drozsza od mojej poprzedniej. Szkoda calkowita i powiem że w życiu sie nie spodziewałem takiego finału. Nie zmojej winy wypadek,dzięki waszemu super ubezpieczeniu stracilem auto które wyceniliscie o 3-4tys mniej niż wartosc rynkowa i pozostawiony na lodzie uslyszalem tylko tyle mogliśmy zrobić. A ja tylko nie polece,odradze polplan i serdecznie dziękuję
Posted 6 months ago
Bardzo przykro nam to słyszeć. Nie znamy dokładnie sprawy, dlatego będzie z Panem w kontakcie manager, który przyjrzy się raz jeszcze opisanej przez Pana sytuacji. Pozdrawiamy!
Posted 6 months ago
Jednym slowem coś strasznego. Nie Polecam nikomu. 😭😭😭
Posted 6 months ago
Przykro nam to słyszeć. Chcielibyśmy się dowiedzieć co się wydarzyło i czy możemy jeszcze jakos pomóc. Odpowiedni manager będzie z Państwem w kontakcie, aby sprawę wyjaśnić. Pozdrawiamy!
Posted 6 months ago
Zawiodłam się na tej firmie
(Pol-Plan Southampton) - Posted 9 months ago
Przykro nam to słyszeć. Odpowiedni Manager będzie z Panią w kontakcie, aby wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy!
Posted 9 months ago
No coz...nie skorzystam wiecej z Panstwa uslug.
(Pol-Plan Swindon) - Posted 9 months ago
Przykro nam to słyszeć. Odpowiedni manager skontaktuje się z Panią, aby wyjaśnić tę sytuację. Pozdrawiamy!
Posted 9 months ago
Jestem bardzo rozczarowana i zawiedziona mimo miłej obsługi konsultanci nie wywiązali sie z deklarowanych obietnic kilku krotnie, mija dwa tygodnie a boiler wciąż nie naprawiony.
(Pol-Plan London) - Posted 1 year ago
Przykro nam słyszeć o Pani doświadczeniu. Odpowiedni menadżer skontaktuje się z Panią bezpośrednio, aby sprawę wyjaśnić. Pozdrawiamy.
Posted 1 year ago
Opryskliwość agentów
(Pol-Plan Luton) - Posted 1 year ago
Przykro nam słyszeć, że nie jest Pan zadowolony z naszej obsługi. Odpowiedni menedżer skontaktuje się z Panem bezpośrednio, aby sprawę wyjaśnić.
Posted 1 year ago
Kiedy przychodzi do podpisania umowy, prosze sie upownic o wszystkich extra kosztach odnosnie zakonczenia umowy w przypadku sprzedazy auta lub np zmiany adresu, koszty powiekszone o prowizje wlasne czesto duzo wieksze niz samego ubezpieczyciela, np za zamkniecoe umowy, oplata ubezpieczyciela plus £50, ceny za odnowienie z kosmosu, ponad £200 wiecej niz za to samo bezposrednio u ibezpieczyciela
(Pol-Plan London) - Posted 1 year ago
I tried to contact in regards some issues but no one like to talk to me..
(Pol-Plan London) - Posted 1 year ago
Mr Szelest, sorry to hear about your experience. One of the manager will call you to clarify the situation. Many thanks. Kind regards.
Posted 1 year ago
Birmingham tragedia...
(Pol-Plan Birmingham) - Posted 1 year ago
Przykro nam to słyszeć. Odpowiedni manager skontaktuje się z Panem, aby wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy.
Posted 1 year ago
Już nikomu nie polecę. Zawsze miałem miła obsługę. Szukano mi najtańszego i najlepszego ubezpieczenia a teraz otrzymałem odpowiedz ze nic się nie da zrobić. Panu pokazał coś system i powiedział ze to jest jedyna oferta. Pozdrawiam
(Pol-plan Peterborough) - Posted 1 year ago
Przykro nam słyszeć o Pana doświadczeniu. Odpowiedni menedżer skontaktuje się z Panem bezpośrednio, aby sprawę wyjaśnić.
Posted 1 year ago
Nie polecam!!! Totalny brak profesjonalizmu!

Miesiac temu napisalem skarge i do dnia dzisiejszego nie otrzymalem odpowiedzi!

"Chcialby zlozyc skarge na oddzial w Birmingham i Swindon dzial szkody commercial.

Moje auto biznesowe jest ubezpieczone na firme ....
W poniedzialek zostalem poinformowany przez garaz ze moj samochod jest naprawiony i gotowy. W zwiazku z tym chcialem aby konsultant z polplan pomogl mi w koncu place za to!

Polaczono mnie z oddzialem w Birmingham, tam tez przelaczono do dzialu szkody. Telefon odebrala Pani( nie pamietam imienia), powiedzial ze zadzwoni do garazu i sie dowie. Po 15 minutach powiedziala ze musze zaplacic excess ja powiedzialem ze zaplace katra , chwile pozniej kontakt sie urwal nie slyszala mnie i sie rozlaczyla. Prawdopodobnie byl problem z siecia. Poczekalem 15 minut z mysla ze pewnie oddzwoni niestety do dnia dzisjejszego Pani sie nie odezwala!!!

Po 15 minutach zadzwonilem na infolinie polaczylem sie po jakiejs 1 godzinie!!! tym razem z biurem Swindon, Odebral Pan ( nie pamietam imienia) powiedzial ze na chwile obecna nie jest w stanie mi pomoc i na 100 % ktos do mnie dzisiaj zadzwoni. Niestety nikt do mnie nie oddzwonil!!!

Szanowni Panstwo mieszkam w UK juz 14 lat wspolpracuje z kilkunastoma firmami, jestem adminem 40 grup na fb i takiego .... jak Panstwo macie to jeszcze nigdy nie widzialem!!

Nie dosyc ze trzeba czekac na polaczenie co najmnie j pol h, a jak sie juz dodzwoni to kazdy ma wyj... - twierdzi ze odzwoni a nie oddzwania zlewka na maksa!!!"


Pozdrawiam
Michal
(Pol-Plan Swindon) - Posted 1 year ago
Panie Michale, przykro nam słyszeć, że nie jest Pan zadowolony z naszej obsługi. Odpowiedni menedżer skontaktuje się z Panem bezpośrednio, aby sprawę wyjaśnić. Pozdrawiamy.
Posted 1 year ago
Problem
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
expensive !!!
(Pol-Plan Luton) - Posted 2 years ago
Milo się rozmawia ale na tym koniec. Moja sprawa nie została załatwiona do końca nie otrzymałem SMS-a z informacją mimo że pani zapewniała że go wysle
(Pol-Plan Swindon) - Posted 2 years ago
Przykro nam słyszeć o Pana doświadczeniu. Odpowiedni menedżer skontaktuje się z Panem bezpośrednio, aby sprawę wyjaśnić.
Posted 2 years ago
Cena mojego ubezoieczenia rosnie mimo iz chce wymienic auto na nowsze i z mniejsza pojemnoscia silnika... Po dwoch latach mysle o zmianie ubiezpieczyciela.
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
Przykro nam słyszeć, że nie jest Pan zadowolony z ceny. Dlatego odpowiedni menedżer skontaktuje się z Panem bezpośrednio, aby to dla Pana sprawdzić.
Posted 2 years ago
nie jestem zadowolony poniewaz do dzisiejszego dnia od dnia przedluzenia umowy nie dostalem zadnego pisma w ktorym dniu danego miesiaca bedzie pobierana oplata z mojego konta super serwis ,pytam czy to jest normalne
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
Przykro nam to słyszeć. Przekazaliśmy sprawę do Pana oddziału, który zajmie się tym dla Pana.
Posted 2 years ago
I am with Pol- Plan for long time and always I was so happy, but from this August everything was complitely changed. Some new people from the team gave me wrong advice and sent me to the wrong garage and now they are not to do, what they promised too. I am sik and tired for this situation. This is the werst stressful time in my life.
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
Przykro nam słyszeć o Państwa doświadczeniu. Odpowiedni menedżer skontaktuje się z Państwem bezpośrednio, aby sprawę wyjaśnić.
Posted 2 years ago
bardzo słabo
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
I am dissatisfied with the service of MS Iwona Willis, who has not been in contact with me for a long time
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.77 based on 2,058 reviews