Pol-Plan Insurance Reviews

4.79 Rating 2,398 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Profesjonalna obsługa - polecam
Helpful Report
Posted 1 month ago
Patrycja Osuch find Best insurance for me very professional pleasure spoke with her. Thank you one more time.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Thank you!
Posted 1 month ago
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Szczególne słowa podziękowania dla Pani Karoliny Wawrzeniuk 10/10. Dziękuje i polecam Pol-plan.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Miło nam to słyszeć. Dziękujemy :)
Posted 1 month ago
Bardzo mila i przyjemna obsluga. Pani Patrycja to osoba na odpowiednim stanowisku. Chcialbym zawsze byc tak profesjonalnie osluzonym. Pozdrawiam i napewno kupie insurance w nastepnym roku. 10 punktow dla Pani Ptrycji S.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bardzo dziękujemy za Pana opinię. Pozdrawiamy!
Posted 1 month ago
very nice and professional service I have been a customer for 7 years, I have never had a problem
Helpful Report
Posted 1 month ago
Thank you :)
Posted 1 month ago
Wspaniała obsługa, profesjonalne podejście do klienta, życzliwość i zaangażowanie które sprawiają, że co roku z przyjemnością wracam do serwisu oferowanego przez Pol-Plan Insurance.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Pani Justyno, bardzo miło nam to słyszeć. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie!
Posted 1 month ago
Lepszej obsługi nie mogłem się spodziewać, dziękuje jeszcze raz!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
Very good service
Helpful Report
Posted 1 month ago
Obsługa na 5+. Polecam
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
Zespol Pol-Planu zawsze jest pomocny. Nigdy nie odmowil mi pomocy min.kiedy mialem problemy z platnosciami na czas. Pomogli mi w znalezieniu jednej z najtanszych opcji ubezpieczenia, jesli w ogole nie najtanszej. Wiem o tym, poniewaz zwrocilem sie do Pol-Planu o pomoc w wyszukaniu tanszego ubezpieczenia po tym jak wczesniej sam takiego szukalem. Bardzo Serdecznie Pozdrawiam Zespol Pol-Planu! Zawsze bede Was polecal!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Panie Robercie, bardzo miło nam to słyszeć. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej obsługi klienta. Zadowolenie klienta jest dla nas najważniejsze :) Pozdrawiamy serdecznie!
Posted 1 month ago
Bad company
Helpful Report
(Pol-Plan Tooting) - Posted 1 month ago
We are sorry to hear that you are not satisfied with our service. A suitable manager will contact you directly to clarify the matter. Kind regards!
Posted 1 month ago
Bardzo miła obsługa i pomocna
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
Pani Beata Klarkowska. W moim życiu mialem przyjemność rozmawiać z wieloma ludzmi ale tak jak było mi przyjemnie rozmawiac z Panią Beata to przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Pełen profesjonalizm w najlepszej odslonie, podejście do klienta, przestawienie i wyjaśnienie wszystkiego to czysta przyjemność. Pierwszy raz nie miałem ochoty kończyć tej rozmowy i przestało mi się spieszyć. Z pełną odpowiedzialnością mogę powiedziec że firma Pol-Plan ma w swoim zespole diament. W pełni oszlifowany w postaci Pani Beaty. Jeszcze raz dziękuję za nieziemnsko sympatyczna chwile bo ta cala rozmowa była tylko najwspanialsza sekunda. Gsybym mógł dałbym gwiazdek 20. dziękuję i pozdrawiam Robert Stawicki
Helpful Report
Posted 1 month ago
Panie Robercie, dziękujemy ślicznie za Pana opinię oraz za docenienie naszego pracownika - Pani Beaty. Taka opinia utwierdza nas w przekonaniu, że to co robimy, jest słuszne. Pozdrawiamy serdecznie!
Posted 1 month ago
Jestem zadowolony z bardzo milej obsugi klijeta . I bardo dobrze potrafi ta osoba doradzic . dziekuje bardzo i do następnego razu.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy, bardzo miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 1 month ago
Pani Beata super pomoc i profesjonalne podejście w skali od 1-10 (11) Dziękuje więcej takich pracowników
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy :)
Posted 1 month ago
Top quality
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bardzo miła obsługa,wszystko dokładnie wytłumaczone.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Great as always
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bardzo miła obsługa , profesjonalne podejście do klienta. 😊
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bardzo profesjonalne podejście do sprawy , miła i sympatyczna obsługa . Bardzo szybko znalazłem czego szukałem , polecam i pozdrawiam panią Patrycję jeszcze raz dziękuje 🤝
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy :)
Posted 1 month ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.79 based on 2,398 reviews