Pol-Plan Insurance Reviews

4.77 Rating 2,061 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Jestem bardzo zadowolony z Waszej oferty, którą przyjąłem bez wahania. Przez kilka lat byłem skubany i to bardzo. Każdemu polecam Wasze usługi. Pozdrawiam i życzę sukcesów.
(Pol-Plan Worthing) - Posted 2 months ago
Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 2 months ago
Pan Jakub Boruszewski spełnił wszelkie moje oczekiwania. Polecam!
Posted 2 months ago
Bardzo miła i fachowa obsługa pomocna ,odpowiedzą na wszelkie pytania itp .dziękuję
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Bardzo mila obsluga pelen profenionalizm
(Pol-Plan Northampton) - Posted 2 months ago
Fast , one call .
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Szybka sprawna rozmowa , jestem bardzo zadowolona z zaproponowanego ubezpieczenia
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Bardo mila I szybka obsługa zadowalająca oferta ubezpieczenia auta ze strony Pani Jadwigi Sulkowskiej i ubezpieczenia mieszkania przez Pana Martina Staniszewskiego PREMIA DLA PANSTWA SIE NALEŻY :)
Posted 2 months ago
Panie Grzegorzu, bardzo miło nam jest to słyszeć. Zadowolenie klienta z naszych usług jest dla nas najważniejsze. Pozdrawiamy serdecznie!
Posted 2 months ago
Bardzo szybko trwa załatwienie ubezpieczenia. Polecam
Mieczysław
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Obsługa godna polecenia, ceny są przystępne, pomocni w każdej sytuacji.
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 months ago
The best !
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 months ago
Pol-Plan ; zawsze dbający o dobro klijenta
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 months ago
polem ubezpieczenie samochodu
(Pol-Plan Luton) - Posted 2 months ago
Great company, easily accessible via the phone or online, able to address the inquiries quickly and efficiently. Highly recommend
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 months ago
WSZYSTKO BARDZO DOBRZE
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Jesteśmy bardzo zadowoleni.Profesjonalna obsługa życzliwi ludzie .
Dziękujemy
(Pol-Plan Northampton) - Posted 2 months ago
Polecam wszystkim Serdecznie Pol-Plan
Profesjonalna i bardzo miła obsługa, bardzo pomocna pod każdym względem.
(Pol-Plan Luton) - Posted 2 months ago
Dziekujemy!
Posted 2 months ago
Jestem bardzo zadowolony z konsultacji z miłą i kompetentną przedstawicielką Waszej firmy- Panią Jadwigą Mazur.
Posted 2 months ago
Dziękujemy!
Posted 2 months ago
Miła szybka obsługa
(Pol-Plan Worthing) - Posted 2 months ago
Mysle ze firma jest sumienna i konkurencyjna na rynku ubezpieczen. Korzystam z waszych uslug od 9 lat wiec to swiadczy o Firmie. Pozdrawiam
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Dziękujemy. Miło nam to słyszeć :)
Posted 2 months ago
Zawsze na najwyższym poziomie. Dzięki
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.77 based on 2,061 reviews