Pol-Plan Insurance Reviews

4.78 Rating 2,338 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Agentka Anna Czardybon przeprowadzila ze mna bardzo rzetelnie i profesjonalnie rozmowe o roznych ubezpieczeniach, w konsekwencji ktorej podpisalam umowe na ubezpieczenie auta.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Pani Urszulo, milo nam to slyszec. Dziekujemy!
Posted 3 weeks ago
Very good customer service, great communication skills and very polite.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Thank you!
Posted 3 weeks ago
Mimo wcześniejszych wątpliwości zostałem w pełni przekonany do pozostania z Polplanem 😉 Super👌
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
Miło nam to słyszeć! Dziękujemy!
Posted 3 weeks ago
professional and reliable customer service
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
Excellent price and service
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bardzo profesjonalna obsługa klienta ,miła pani Karolina pomocna w odpowiednim doborze dodatków ubezpieczeniowych.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 4 weeks ago
bardzo miła i dobra obsługa
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mialem przyjemnosc odnowic polise na samochod,rozmawialem z bardzo mila i kompetentna pania Beata Klarkowska,wszystko wytlumaczyla mi bardzo dokladnie i zrozumiale.Dziekuje
Helpful Report
Posted 1 month ago
Panie Dariuszu, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 1 month ago
Jestem bardzo zadowolona pani Karolina jest bardzo przemiła i bardzo profesjonalnie podchodzi do kliient. Dziękuję
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
Pani Karolina ( przepraszam nie pamiętam nazwiska) dokonując odnowienia mojej polisy była bardzo kompetentna dzięki czemu całą operacja przebiegła sprawnie a jestem usatysfakcjonowany. Podczas całej rozmowy wyróżniał ją kultura osobista oraz pogoda ducha. Wszystko to zrekompensowało mi długie oczekiwanie na rozmowę. Z wyrazami podziękowania Andrzej Taraszkiewicz
Helpful Report
Posted 1 month ago
Panie Andrzeju, bardzo miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 1 month ago
Very professional, efficient, quick service, very good offer, succesful deal.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Thank you!
Posted 1 month ago
Wszystko tak jak powinno być . Miła i rzetelna obsługa
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zwłaszcza Pani Karolina Wawrzeniuk która odnawiała moją polisę, jej podejście do klienta jest na najwyższym poziomie. Wszystkim polecam założenie polisy w pol-planie
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bardzo miło nam to słyszeć. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy!
Posted 1 month ago
Beata help me find good policy.I am very greatful for help, she s listen customer wait and analyze situation for the best solution
Helpful Report
Posted 1 month ago
Thank you!
Posted 1 month ago
Obsluga na najwyzszym poziomie
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy :)
Posted 1 month ago
Bardzo miła obsługa.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
Nice and good service
Helpful Report
Posted 1 month ago
Polecam w 100% Zawsze pomocni, profesjonalne podejscie do klienta i szukanie opcji , ktora najbardziej zadowoli. Brawo dla Konsultantów...
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy :)
Posted 1 month ago
Bardzo mila i rzetelna obsluga.Polecam Pana Jakuba Boruszewskiego profesjonalna obsluga wszystko jasno i zrozumiale przedstawione warunki polisy.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
Rzetelna firma i naprawdę korzystne warunki
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.78 based on 2,338 reviews