Pol-Plan Insurance Reviews

4.78 Rating 2,352 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

bardzo słabo
Helpful Report
(Pol-Plan Tooting) - Posted 3 years ago
I am dissatisfied with the service of MS Iwona Willis, who has not been in contact with me for a long time
Helpful Report
(Pol-Plan Tooting) - Posted 3 years ago
Próbowałem kilkukrotnie skontaktować się pisalem ale bez skutku
Helpful Report
Posted 3 years ago
Dziekujemy za Pana feedback. Przekaze Pana opinie do oddzialu ktory zajmuje sie Pana polisa, aby konsultant skontaktowal sie z Panem jak najszybciej.
Posted 3 years ago
Zle tylko pobranie pieniedzy
Helpful Report
Posted 3 years ago
Dziekujemy za feedback. Przekaze Pana opinie do Managera oddzialu zajmujacego sie Pana polisa, ktory bedzie z Panem w kontakcie.
Posted 3 years ago
Czekam juz ponad miesiac na naprawe samochodu 😕
Helpful Report
Posted 3 years ago
Expensive
Helpful Report
(Pol-Plan Tooting) - Posted 3 years ago
I VE NEVER HAD TO DEAL WITH SUCH A LOW QUALITY OF SERVCE
Helpful Report
(Pol-Plan Tooting) - Posted 4 years ago
Dziekujemy za feedback. Menadzer departamentu samochodow komercyjnych bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 4 years ago
Niemila obsluga, niechetna w zalozeniu ubespieczenia
Helpful Report
(Pol-Plan Tooting) - Posted 4 years ago
Dziekujemy za feedback. Jeden z naszych konsultantow bedzie z Panem w kontakcie wrotce.
Posted 4 years ago
zle informace, klamani klienta atd.
Helpful Report
Posted 4 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 4 years ago
Very long time waite not good offers insurances
Helpful Report
Posted 4 years ago
Thank you for your feedback. One of our consultants will be with you shortly. Dziekujemy za feedback. Jeden z naszych konsultantow bedzie z Panstwem w kontakcie wkrotce.
Posted 4 years ago
Mysle ze powinniscie informowac o wszystkich mozliwych formach odszkodowania.
Helpful Report
Posted 4 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 4 years ago
Podoba mi si? bo sprawnie wszystko za?atwiacie. B?d? poleca? imnym
Helpful Report
Posted 4 years ago
Niezadowolony
Helpful Report
Posted 5 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 5 years ago
I have been robbed of 400£ for cancellation of policy
Helpful Report
Posted 5 years ago
Szanowny Panie, Jest mi bardzo przykro slyszec, ze jest Pan niezadowolony z kosztow rozwiazania polisy. Z tego co wiem rozmawial Pan juz z Mangerem oddzialu, ktory wyjasnil Panu skad wziely sie te koszty.
Posted 5 years ago
when I needed help did not help me
Helpful Report
Posted 5 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 5 years ago
S?aba znajomo?? ubezpiecze? przez pani? obsluguj?c? , d?ugi czas na rozwi?zanie umowy brak wyczerpuj?cych odpowiedzi i wiele b??dów podczas obs?ugi klienta .
Helpful Report
Posted 5 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 5 years ago
Nie potraficie rozwiazac,a bardziej wydaje mi sie ze wam sie nie chce niezbyt zawilej kolizji. Latwiej jest zaproponowac naprawe auta z mojej polisy niz odnalesc ubespieczyciela winnego kolizji.
Helpful Report
Posted 5 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 5 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 5 years ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.78 based on 2,352 reviews