Pol-Plan Insurance Reviews

4.78 Rating 2,306 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Pani Karolina ( przepraszam nie pamiętam nazwiska) dokonując odnowienia mojej polisy była bardzo kompetentna dzięki czemu całą operacja przebiegła sprawnie a jestem usatysfakcjonowany. Podczas całej rozmowy wyróżniał ją kultura osobista oraz pogoda ducha. Wszystko to zrekompensowało mi długie oczekiwanie na rozmowę. Z wyrazami podziękowania Andrzej Taraszkiewicz
Helpful Report
Posted 1 week ago
Panie Andrzeju, bardzo miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Very professional, efficient, quick service, very good offer, succesful deal.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Thank you!
Posted 1 week ago
Wszystko tak jak powinno być . Miła i rzetelna obsługa
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękujemy!
Posted 1 week ago
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zwłaszcza Pani Karolina Wawrzeniuk która odnawiała moją polisę, jej podejście do klienta jest na najwyższym poziomie. Wszystkim polecam założenie polisy w pol-planie
Helpful Report
Posted 1 week ago
Bardzo miło nam to słyszeć. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Beata help me find good policy.I am very greatful for help, she s listen customer wait and analyze situation for the best solution
Helpful Report
Posted 1 week ago
Thank you!
Posted 1 week ago
Obsluga na najwyzszym poziomie
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękujemy :)
Posted 1 week ago
Bardzo miła obsługa.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękujemy!
Posted 1 week ago
Nice and good service
Helpful Report
Posted 1 week ago
Polecam w 100% Zawsze pomocni, profesjonalne podejscie do klienta i szukanie opcji , ktora najbardziej zadowoli. Brawo dla Konsultantów...
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękujemy :)
Posted 1 week ago
Bardzo mila i rzetelna obsluga.Polecam Pana Jakuba Boruszewskiego profesjonalna obsluga wszystko jasno i zrozumiale przedstawione warunki polisy.
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Dziękujemy!
Posted 1 week ago
Rzetelna firma i naprawdę korzystne warunki
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Dziękujemy!
Posted 2 weeks ago
I recommend it to everyone it's a great company
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Thank you!
Posted 2 weeks ago
VERY NICE CONSULTANT HELPFULL
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
professional service
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Sorted everything professional and quick.
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Bardzo miła i kompetentna obsługa
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
I would like to inform you that my husband Adam Andrzejak passed away on March 29 this year. Regards Danuta Andrzejak
Helpful Report
(Pol-Plan London) - Posted 3 weeks ago
excellent
Helpful Report
(Pol-Plan Swindon) - Posted 1 month ago
POLECAM :]
Helpful Report
(Pol-Plan London) - Posted 1 month ago
Excellent service
Helpful Report
(Pol-plan Peterborough) - Posted 1 month ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.78 based on 2,306 reviews