Pol-Plan Insurance Reviews

4.77 Rating 2,010 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Bardzo dobrze
(Pol-Plan London) - Posted 5 days ago
Profesjonalna obsluga,
Mile podejscie do klijeta
Pelne zaangazowanie
Wyczerpujace odpowiedzi na pytania
Pelna profeska;)))
Napewno bede polecal wasza firme.
Roznawialem z Panem Jakubem Broszewskim odnosnie ubezpieczenia auta jest naprawde dobrym konsultantem i z Pania Joanna Dudzik odnosnie ubezpieczenia domu,rowniez fachowa pomoc i przemila obsluga.;))))
Posted 1 week ago
Panie Mariuszu, zadowolenie klienta jest dla nas najważniejsze. Cieszymy się, że udało nam się Panu pomóc. Pozdrawiamy serdecznie!
Posted 1 week ago
konsultant z ktorym rozmawialam byl grzeczny i uprzejmy,a jego pytania i wypowiedzi byly zrozumiale dziekuje i pozdrawiam barbara martyniuk
Posted 1 week ago
Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Sprawna i miła obsługa klienta
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 weeks ago
Jestem nowym klientem
Początek był miły i łatwy
Cdn....
(Pol-Plan London) - Posted 2 weeks ago
Przez cały proces zawierania umowy przeprowadził mnie pan Piotr Buczyński. Jestem pod wrażeniem wiedzy, kultury i wielkiej cierpliwości pana Piotra. Co ważne oczywiście, polisa która zawarłem jest korzystniejsza od poprzedniej.
Posted 2 weeks ago
Panie Krzysztofie, bardzo miło jest nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 2 weeks ago
Miła, kompetentna obsługa, dobre oferty.
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 weeks ago
Very nice staff. Very helpful
(Pol-Plan Worthing) - Posted 2 weeks ago
Szybka i profesjonalna obsługa konsultanta Pana Jakuba zakończyła zakupem polisy , choć do końca w to nie wierzyłem. Polisa zapewniła mi wszystkie moje oczekiwania , a rozmowa prowadzona w tonie uprzejmości i zrozumienia, a także czułem pewność i profesjonalnosc konsultacji.
Dziękuję, jestem bardzo usatysfakcjonowany.
Posted 3 weeks ago
Panie Grzegorzu, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z obłsugi klienta. Dziekujemy też za docenienie naszego pracownika. Pozdrawiamy!
Posted 3 weeks ago
Jestem bardzo zadowolony z Waszej oferty, którą przyjąłem bez wahania. Przez kilka lat byłem skubany i to bardzo. Każdemu polecam Wasze usługi. Pozdrawiam i życzę sukcesów.
(Pol-Plan Worthing) - Posted 3 weeks ago
Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 3 weeks ago
Pan Jakub Boruszewski spełnił wszelkie moje oczekiwania. Polecam!
Posted 3 weeks ago
Bardzo miła i fachowa obsługa pomocna ,odpowiedzą na wszelkie pytania itp .dziękuję
(Pol-Plan London) - Posted 3 weeks ago
Bardzo mila obsluga pelen profenionalizm
(Pol-Plan Northampton) - Posted 3 weeks ago
Fast , one call .
(Pol-Plan London) - Posted 3 weeks ago
Szybka sprawna rozmowa , jestem bardzo zadowolona z zaproponowanego ubezpieczenia
(Pol-Plan London) - Posted 3 weeks ago
Bardo mila I szybka obsługa zadowalająca oferta ubezpieczenia auta ze strony Pani Jadwigi Sulkowskiej i ubezpieczenia mieszkania przez Pana Martina Staniszewskiego PREMIA DLA PANSTWA SIE NALEŻY :)
Pol-Plan Insurance 5 star review on 9th February 2021
Posted 3 weeks ago
Panie Grzegorzu, bardzo miło nam jest to słyszeć. Zadowolenie klienta z naszych usług jest dla nas najważniejsze. Pozdrawiamy serdecznie!
Posted 3 weeks ago
Bardzo szybko trwa załatwienie ubezpieczenia. Polecam
Mieczysław
(Pol-Plan London) - Posted 3 weeks ago
Obsługa godna polecenia, ceny są przystępne, pomocni w każdej sytuacji.
(Pol-Plan Southampton) - Posted 3 weeks ago
The best !
(Pol-Plan Southampton) - Posted 3 weeks ago
Pol-Plan ; zawsze dbający o dobro klijenta
(Pol-Plan Southampton) - Posted 3 weeks ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.77 based on 2,010 reviews