Pol-Plan Insurance Reviews

4.74 Rating 1,556 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już ponad 10 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 7757

Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
I did spek whit Mr. Jakub Boruszewski and im happy.
Posted 3 days ago
Pan Jakub Boryszewski jest bardzo dobrym i sympatycznym doradcą.
Posted 1 week ago
Easy and fast
Posted 1 week ago
Bardzo miła obsługa,konsultant rzeczowy i dokładnie wyjaśniał problemy i przedstawiał zadowalajacą ofertę.Pozdrawiam
Posted 1 week ago
Bardzo przyjemna Pani. Zdecydowanie zasługuje na podwyżkę!
Posted 1 week ago
Bardzo miła, kompletna I fachowa obsługa . Panie z którymi rozmawiałam bardzo pomocne I starające się rozwiązać każdy problem . Z uśmiechem na twarzy kończyłam każdą rozmowę.
Bardzo dziękuję
Posted 1 week ago
Dziękujemy. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej obsługi klienta. Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Pan Jakub Boruszewski doskonale sprawdza się jako konsultant jest miły pomocny ,doskonale wyjaśnia wszystkie kwestie jednym słowem konsultant wart polecenia .Dziękuję za miłą rozmowę i pomoc
Posted 1 week ago
Pani Sabino, miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Advisor was very helpful. I'm happy be with Polplan and I'm not change.
Posted 2 weeks ago
Thank you :)
Posted 2 weeks ago
The best, thank you
Posted 2 weeks ago
Rzeczowi, przemili, pomocni ludzie. Świetny zgrany zespół, który zawsze ma czas dla klienta. Przy tym, z dużym poczuciem humoru, co wprowadza luźna i domowa atmosferę. 😁💪
(Pol-Plan London) - Posted 2 weeks ago
Dziękujemy za miłe słowa :) utwierdza nas to w przekonaniu, że to co robimy jest słuszne i oferujemy wysoki poziom usług. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy!
Posted 2 weeks ago
Pani Oliwia Rozycka wykazała się dużym profesjonalizmem. Szczegółowo I konkretnie wytłumaczył warunki polisy.
Posted 2 weeks ago
Dziękujemy. Pozdrawiamy!
Posted 2 weeks ago
Very good, friendly and professional service for found atractive quote and lower price.Thank You very much.
Posted 2 weeks ago
Thank you :)
Posted 2 weeks ago
Professional service
Posted 2 weeks ago
Professional service, nice and helpful staff.
Posted 2 weeks ago
Always great customer service and best prices!
Posted 3 weeks ago
Szybko i po polsku
(Pol-Plan Luton) - Posted 3 weeks ago
Bardzo miła obsługa, wyczerpujące odpowiedzi na zadane pytania. Serdecznie polecam
Posted 3 weeks ago
Dziękujemy :)
Posted 3 weeks ago
very good as above !
(Pol-Plan London) - Posted 3 weeks ago
Bardzo miła i rzetelna obsługa
(Pol-Plan London) - Posted 3 weeks ago
Pol-plan have Hood offers always.
(Pol-Plan London) - Posted 4 weeks ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.74 based on 1,556 reviews