Pol-Plan Insurance Reviews

4.78 Rating 2,230 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Firma godna polecenia.fachowcy w kazdym wzgledzie. Bardzo pomocni.
Posted 4 hours ago
bardzo mila obsluga zawsze pomocna
Posted 6 hours ago
Polecam serdecznie wszystkim Polplan do ubezpieczenia pojazdu!!! Pani Karolina Wawrzeniuk wzorowa uprzejma i rzetelną obsługa która w pełni mogę polecić wszystkim. Pozdrawiam i zapraszam do Polplanu
Posted 8 hours ago
Pani przez telefon powiedziala ze bedzie sciagane 75.06 a close brother przyslal ze bedzie sciagane 77 i jakies pensy dokladnie nie pamietam
Posted 11 hours ago
Panie Piotrze, dziękujemy za informacje. Odpowiedni Manager przyjrzy się sprawie i będzie z Panem w kontakcie, aby to wyjaśnić. Pozdrawiamy!
Posted 11 hours ago
professional service. always willing to help .. looking for the best solutions for the client
Posted 3 days ago
We're pleased to hear that. Thank you!
Posted 14 hours ago
Rozmowa w bardzo przyjamnej atmosfwrze. Na wszystkie pytania dostałam wyczerpującą odpowiedź.
Posted 3 days ago
Dziękujemy, miło nam to słyszeć :) Pozdrawiamy!
Posted 3 days ago
Karolina Wawrzeniyk shes a very profesjonal person very help full
Posted 4 days ago
Thank you!
Posted 3 days ago
Thanks very much
Posted 5 days ago
Bardzo mila przyjazna atmosfera pelen profesjonalizm😀😀😀
Posted 6 days ago
Dziękujemy :)
Posted 5 days ago
Dziekuje za świetną i miłą obsługę klienta. Polecam Pol-Plan Ubezpieczenia. A też z okazji 15 lecia w tym roku 2021 Pol-Plan, składam życzenia wszelkiej pomyślności zawodowej i owocnej pracy zadowolenia i uśmiechu- dla całego zespołu Ubezpieczenia Pol-Plan.
Posted 1 week ago
Panie Mariuszu, w imieniu całego zespołu Pol-Plan Ubezpieczenia dziękujemy za piekne życzenia na 15 lecie naszej firmy :) Pozdrawiamy serdecznie!
Posted 6 days ago
Bardzo szybka i profesjonalna obsluga
Posted 1 week ago
Dziękujemy!
Posted 6 days ago
Very good service
Posted 1 week ago
The best xD Bardzo mily i pomocny
Posted 1 week ago
Dziękujemy!
Posted 6 days ago
Bardzo jestem zadowolony
Posted 1 week ago
Competent service. Recommended.
Posted 1 week ago
Thank you!
Posted 1 week ago
Doradcy z Pol - Pol-Plan Insurance wykazali się aktem odwagi, okazując mi nieograniczoną cierpliwosc. Jestem przekonany, ze moje rozmowy z Pol-Plan Insurance w tygodniu (19 - 25 lipca) trwały znacznie dłużej, niz negocjacje polski przed wstapieniem do U E. Skuter udało się ubezpieczyc.
Posted 1 week ago
Panie Gabrielu, cieszymy się, że udało nam się Panu pomóc :) Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Bardzo miła obsługa
Posted 1 week ago
Dziękujemy :)
Posted 1 week ago
Klientem Waszej firmy jestem juz kilka lat. Tegoroczna obsługa przy odnowieniu mojej polisy w wykonaniu P. Natali 10/10 Pozdrawiam
Posted 1 week ago
Panie Aleksandrze, dziękujemy za Pana opinię. Miło nam to słyszeć. Dziękujemy!
Posted 1 week ago
Verg good Service.
Posted 1 week ago
Jestem mega zadowolona z obsługi jaką uzyskałam w Pol-Plan. Szczególnie chciałam podziękować Panu Jakubowi Boruszewskiemu za kompetencje i bezinteresowną pomoc jaką uzyskałam przy zawieraniu umowy na ubezpieczenie samochodu.
Posted 1 week ago
Pani Małgorzato, miło nam to słyszeć. Dziękujemy!
Posted 1 week ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.78 based on 2,230 reviews