HomeToGo.nl Reviews

4.45 Rating 816 Reviews
95 %
of reviewers recommend HomeToGo.nl
Read HomeToGo.nl Reviews
Visit Website

Phone:

+49 (0)30 - 208 473 96

Write Your review

Tell us how HomeToGo.nl made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Makkelijk en overzichtelijk, fijn om te boeken.
Posted 1 month ago
Snel en betrouwbaar boeken van een vakantie
Posted 1 month ago
Snel geregeld
Posted 1 month ago
Heel goed. Aan te bevelen. Super snel en gemakkelijk
Posted 1 month ago
Boeking ging goed
Posted 1 month ago
Voor het eerst geboekt met HomeToGo. Lijkt prima, kan nog niet een goede review schrijven maar als het zo blijft zal ik dat zeker doen.
Posted 1 month ago
HomeToGo is een duidelijke pagina. Gemakkelijk om je keuzes te maken dus kom je alleen terecht bij de accommodatie die bij je past. Veel informatie en foto's per accomodatie
Posted 1 month ago
gewon goed!
Posted 1 month ago
Goed geholpen
Posted 1 month ago
Zonder problemen of obstakels kunnen boeken!
Posted 1 month ago
Was duidelijk en Simpel om te boeken
Posted 1 month ago
Alles ging goed, alleen het betalen ging even lastig.Maar bij de 2e poging lukte het.
Posted 1 month ago
Ik wacht om mijn lodge te zien en dan kan ik misschien een 5 geven 😀
Posted 1 month ago
Vind de site heel fijn om mee te werken. Het doet mij denken aan Pinterest. Super goede accommodaties naar jouw wensen. Ik ben er blij me
Posted 1 month ago
Het boeken was heel eenvoudig. Liep soepel
Posted 1 month ago
Duidelijke website en gemak van boeken. Wat ik zelf enigzins jammer vond was dat je nergens het precieze adres terug kon vinden, dus op welke camping etc...Dat werd pas doorgegeven nadat je had geboekt.
Posted 1 month ago
Duidelijk omschreven, mooie foto´s, annulering besproken kortom dit is een goede site om een vakantie zoeken.
Posted 1 month ago
Boeken ging vrij makkelijk
Posted 1 month ago
Vrij duidelijk aangegeven wat er allemaal bij zit zowel in het appartement als in de omgeving
Posted 1 month ago
Is mijn eerste boeking, ging vlot
Posted 1 month ago
HomeToGo.nl is rated 4.45 based on 816 reviews