HomeToGo.nl Reviews

4.46 Rating 779 Reviews
94 %
of reviewers recommend HomeToGo.nl
Read HomeToGo.nl Reviews
Visit Website

Phone:

+49 (0)30 - 208 473 96

Write Your review

Tell us how HomeToGo.nl made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Ik heb via mijn ipad bij u geboekt. Het lijkt mij een leuke accommodatie, die ik gevonden heb. Verder kan ik u nog niks vertellen.
Posted 1 week ago
Vlotte weergave van mogelijkheden. Snelle boeking
Posted 1 week ago
Goed, alleen jammer dat je ze niet in het Nederlands kan bellen ,daar moet je dan belvilla weer voor benaderen die kun je wel telefonisch bereiken .Dat ging dan weer wel goed en duidelijk.
Posted 1 week ago
Makkelijk te vinden boeking was snel rond.
Posted 1 week ago
Boeken gaat erg makkelijk en snel. Het vinden van een vakantiehuis met de juiste invulling is wat lastig.
Posted 1 week ago
De afhandeling van de boeking is nog niet binnen.. (nog) geen commentaar derhalve
Posted 1 week ago
Min puntjes
WiFi werkt niet naar behoren infoboekje geeft goede WiFi
Adres is moeilijk vast te stellen
Goede punten
Hele mooie huisjes prijs is oké niet te duur mensen met schootmobiel of rollator kunnen zich bijna niet verplaatsen omdat er nogal kiezelstenen gebruikt is voor de psden
Posted 1 week ago
Makkelijke site, snel geregeld
Posted 1 week ago
Goed en overzichtelijk.
Posted 1 week ago
Heel duidelijk
Posted 1 week ago
Ging vrij vlot. Kon alleen geen annuleringsverzekering vinden en vind het fijne als beddengoed e.d. bij de betaling meteen wordt meegenomen en niet pas als je er bent.
Posted 2 weeks ago
Het boeken was makkelijk. Alleen als je iets wilt aanpassen in het reisgezelschap dan kun je dit niet zelf.
Posted 2 weeks ago
Overzichtelijke site. Wanneer je alles aangeeft krijg je de juiste accommodatie om op reis te gaan.
Posted 2 weeks ago
Overzichtelijk
Posted 2 weeks ago
Goede en overzichtelijke aanduiding van vakantiehuisjes
Posted 2 weeks ago
Duidelijk, overzichtelijke website. En het boeken gaat zeer eenvoudig. Je krijgt eerst een boekingsbevestging, daarna vindt pas de betaling plaats. Een aanrader! ik ga een volgende keer hier starten met zoeken!
Posted 2 weeks ago
PRIMA verlopen SUCCES
Posted 2 weeks ago
er ging iets mis met de betaling, maar ik werd direct prima te woord gestaan aan de telefoon en de zaken netjes geregeld
Posted 2 weeks ago
Het was even zoeken naar een juiste woning in de door ons gestelde periode. Maar het boeken was simpel om te doen!
Posted 2 weeks ago
Prima eerste ervaring. Snel en overzichtelijk
Posted 2 weeks ago
HomeToGo.nl is rated 4.46 based on 779 reviews