HomeToGo.nl Reviews

4.43 Rating 1,089 Reviews
95 %
of reviewers recommend HomeToGo.nl
Read HomeToGo.nl Reviews
Visit Website

Phone:

+49 (0)30 - 208 473 96

Write Your review

Tell us how HomeToGo.nl made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Snel en duidelijk geregeld niets op aan te merken
Posted 1 day ago
alles was vlug geregeld
Posted 1 day ago
Gemakkelijk en snel
Posted 1 day ago
Overzichtelijk, eenvoudig te boeken en snelle bevestiging
Posted 1 day ago
Het boeken ging vrij soepel, maar het is mij nog een raadsel hoe ik de sleutel moet ontvangen op de dag van aankomst.
Posted 1 day ago
Bedankt voor de boeking!
Posted 2 days ago
Correct en snel geregeld. Zeer overzichtelijk!
Posted 2 days ago
Alles keurig geregeld
Posted 2 days ago
Ben heel tevreden over de boeking , nu nog afwachten over de locatie en apartament Grtj Alessandro Pianalto
Posted 3 days ago
Het ging heel vlot met deboeking.
Posted 3 days ago
Duidelijke en makkelijke site
Posted 3 days ago
Goed kunnen vinden wat we zochten.
Posted 4 days ago
Goed geholpen
Posted 4 days ago
Had per ongeluk dubbel geboekt en is telefonisch keurig opgelost! Complimenten!
Posted 5 days ago
Alles is en wordt goed geregeld
Posted 5 days ago
Duidelijke beschrijvingen. Makkelijk in gebruik. Na boeken ontdekt dat ik mij vergist had. Dat is snel opgelost door de klantenservice. Dus super gebruiksvriendelijk.
Posted 6 days ago
Ging makkelijk.
Posted 1 week ago
Grote keuze, makkelijk zieken
Posted 1 week ago
Na t invullen van je gewenste periode zie je gelijk of t mogelijks om te boeken. Zodra je dat hebt gedaankrijg je binnen luttele minuten bevestiging en je betaallink. Zeer gemakkelijk dus. Je krijgt echter twee betalingen; 1 van je boeking en de andere van je verblijfplek waar je je borg en eindschoonmaak betaald.
Posted 1 week ago
Immediate confirmation after online booking online; within 10 minutes I received all information ( invoice, address holiday cottage etc) . Even a Dutch telephone number to call for information, just perfect!
Posted 1 week ago
HomeToGo.nl is rated 4.43 based on 1,089 reviews