HomeToGo.nl Reviews

4.4 Rating 1,856 Reviews
96 %
of reviewers recommend HomeToGo.nl
Read HomeToGo.nl Reviews
Visit Website

Phone:

+49 (0)30 - 208 473 96

Write Your review

Tell us how HomeToGo.nl made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
overzichtelijk, mooie aanbiedingen, snel geregeld
Helpful Report
Posted 5 hours ago
Boeking verliep goed Er staat alleen dat er direct een deel betaald moet worden maar ik heb geen factuur en geen bankrekeningnummer gekregen
Helpful Report
Posted 12 hours ago
Makkelijk en overzichtelijk
Helpful Report
Posted 15 hours ago
Snel en makkelijk betalen met ideal
Helpful Report
Posted 15 hours ago
Duidelijke en klantvriendelijke site.
Helpful Report
Posted 1 day ago
It was very easy to book.
Helpful Report
Posted 1 day ago
Duidelijk, simpel en snel onze boeking kunnen doen
Helpful Report
Posted 1 day ago
Mooie website
Helpful Report
Posted 1 day ago
Makkelijk accuraat en doeltreffend, helemaal top👍🏻
Helpful Report
Posted 2 days ago
Boekings handelingen waren makkelijk, ze waren gekoppeld aan plaatselijke websites alleen het printen van de reservering klopt niet, een boeking van 2 bladzijden wordt in het printen uitgesmeerd over 7 pagina's met veel witruimtes
Helpful Report
Posted 2 days ago
Wij hadden een goede en een slechte ervaring. We zijn twee mensen van 70 en 65 jaar en hadden een acht persoons huis geboekt in Lignieres. Wij betalen gewoon de prijs van het huis, zoals vermeld. of dat nu voor twee personen is of voor acht. Nee hoor, ze wilden meer mensen in die periode in het huis hebben. Dus meer werk, meer schoonmaak, meer lawaai misschien. Ik weet niet welk verdienmodel er dan achter zit. Maar goed. Het huis was eigenlijk van VRBO. Inmiddels hebben we via Home to go een andere geboekt. Dat is allemaal wel goed gegaan. Dus prima.
Helpful Report
Posted 2 days ago
Erg overzichtelijk en makkelijk
Helpful Report
Posted 2 days ago
prima! geen problemen
Helpful Report
Posted 3 days ago
Tot nu toe goede info,ter plaatse zien we wel of aan uw aanbeveling van accommodatie wordt voldaan.
Helpful Report
Posted 3 days ago
Eenvoudige wijze om te boeken en te betalen. Na 2 dagen alle nodige papieren doorgemaild gekregen. Dik in orde !
Helpful Report
Posted 3 days ago
It's nice. Can't wait for vocation
Helpful Report
Posted 3 days ago
Fijne en overzichtelijke site.
Helpful Report
Posted 4 days ago
goed alleen heb nu te doen met hometogo belvilla en roompot , wel een beetje veel
Helpful Report
Posted 4 days ago
Een keer iets opgehaald was een gevulde tas wel veel brood maar wel meer waarde als ik moest betalen
Helpful Report
Posted 4 days ago
Duidelijk en makkelijk te zoeken, ook omdat je je voorkeuren uitgebreid kan aangeven.
Helpful Report
Posted 5 days ago
HomeToGo.nl is rated 4.42 based on 1,856 reviews