HomeToGo.nl Reviews

4.64 Rating 182 Reviews
95% of reviewers recommend HomeToGo.nl

How would you rate HomeToGo.nl?

Your Rating
Tell us how Company made you happy
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(optional)
What's your email?
We need a working email address to verify that your review is genuine.

BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

Alexander Mitrousias
Verified Buyer
"quick and straightforward site"
Helpful Report
Posted 7 months ago
"Super goede service bedankt"
Helpful Report
Posted 7 months ago
"Great site!"
Helpful Report
Posted 7 months ago
Tyson Wasser
Verified Buyer
"Top!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Helpful Report
Posted 7 months ago
Elzelien Van Den Bosch
Verified Buyer
"We hebben via HomeToGo een leuk vakantieverblijf gevonden. Het is een snelle manier om wat geschikts te vinden en dit is ons goed bevallen."
Helpful Report
Posted 7 months ago
Gilles De Voogd
Verified Buyer
"Verliep prima naar verwachtingen"
Helpful Report
Posted 7 months ago
Eric Van Den Bosch
Verified Buyer
"I was very pleased in finding a holiday-home at Home2Go and I will definitively be back next time to find what I'm looking for!"
Helpful Report
Posted 7 months ago
Yvon Van Den Bosch
Verified Buyer
"Super site, handig en werkt heel erg goed!"
Helpful Report
Posted 7 months ago
"Normaal gesproken zocht ik altijd via Google en kwam ik uit bij verschillende websites. Op een gegeven moment verlies je dan gewoon het overzicht en kan je niet meer goed kiezen voor welke bestemming je wilt gaan. Sinds ik nu hometogo gebruik bespaar ik zoveel tijd, omdat ik op 1 website kan blijven en uiteindelijk ook nog de beste aanbiedingen kan vinden en dus ook nog eens geld bespaar! IDEAAL :))!!"
Helpful Report
Posted 7 months ago
Jelske Gadella
Verified Buyer
"Erg blij dat ik terecht kwam op deze site."
Helpful Report
Posted 7 months ago
Arlette Huijsman
Verified Buyer
"Fijne site. De website zorgde ervoor dat ik makkelijk kon zoeken en filteren."
Helpful Report
Posted 7 months ago
Paul Verdonk
Verified Buyer
"Bedankt HomeToGo Geen problemen bij het boeken!"
Helpful Report
Posted 7 months ago
"Makkie om met de familie een huisje te boeken!"
Helpful Report
Posted 7 months ago
Julia Alfrink
Verified Buyer
"Op de kaart konden we de locatie van de huizen in de stad zien en kiezen in welke wijk we wilden verblijven. Het huis beviel goed."
Helpful Report
Posted 7 months ago
"Echt fijn zo'n overzicht op de kaart. De boeking ging snel."
Helpful Report
Posted 7 months ago
Sjifra Van Dooremalen
Verified Buyer
"Supersnel! Ik kon met een paar kliks al resultaten zien en snel door de huizen heen klikken."
Helpful Report
Posted 7 months ago
R?gie De Vries
Verified Buyer
"Site ziet er goed uit. En kon makkelijk een huisje in Engeland vinden."
Helpful Report
Posted 7 months ago
Rutger Oorsprong
Verified Buyer
"Zonder twijfel nog een keer gebruiken! Dichtbij een park geboekt, fijn!"
Helpful Report
Posted 7 months ago
Lars Van Noorloos
Verified Buyer
"Met een paar kliks hadden we geboekt.Goede deal gevonden voor vakantiehuis voor 6 personen"
Helpful Report
Posted 7 months ago
Floor Disselhorst
Verified Buyer
"Neit teveel betaald, we konden makkelijk naar ons budget zoeken.Bedankt hometogo, spanje was super. Heel tevreden!"
Helpful Report
Posted 7 months ago
HomeToGo.nl is rated 4.64 based on 182 reviews