GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 5,085 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Was afgeleverd binnen 1 dag
Posted 2 days ago
Retourzending redelijk snel terug bij vouchervandaag.nl, maar wel duur vindt ik, vouchervandaag. nl vraagt 5.95 voor verzending naar België vanuit Nederland en ik moet 10.50 betalen om terug te zenden van België naar Nederland ???
Posted 5 days ago
Normale website
Posted 6 days ago
Website werkt prima.
Was mij niet duidelijk dat ik niet rechtstreeks bij post nl was
Posted 1 week ago
Als je iets moet opzoeken en weer terug komt op pagina dan moet je alles weer invullen, erg irritant. Ik heb het een aantal keren opnieuw moeten doen ( ivm afleveradres
Posted 2 weeks ago
Simpelweg omdat wanneer er vragen zijn, ik het altijd fijner vind om persoonlijk met iemand te spreken.
Posted 2 weeks ago
Simpelweg omdat wanneer er vragen zijn, ik het altijd fijner vind om persoonlijk met iemand te spreken.
Posted 2 weeks ago
makkelijk en snel. Plus prijsvergelijking.
Posted 4 months ago
Is netjes gegaan!
Posted 4 months ago
Het is allemaal duidelijk. En het gaat snel.
Posted 4 months ago
Goede prijsverhouding
Posted 4 months ago
Goedkooppakket werkt gemakkelijk en snel. Goed contact bij problemen en medewerkers werken aan oplossingen wanneer dat nodig is. Wel zijn er bij sommige landen een kleinere selectie aan verzendopties / is de selectie standaard in een hogere gewichtklasse, zodat de kosten soms hoger uitvallen dan rechtstreeks via PostNL. Over het algemeen erg tevreden.
Posted 5 months ago
Eenvoudig, snel en goedkoop
Posted 5 months ago
Duidelijk en overzichtelijk
Posted 5 months ago
Omdat hij niet aangepast kan worden
Posted 5 months ago
onduidelijk wie de vervoerder is, voor Post.nl en DHL ziet alles er hetzelfde uit, pas als je een verzend label print zie je dat het er anders uitziet (en uiteindelijk moet je dan naar 2 verschillende adressen om je pakketjes af te geven)
Posted 5 months ago
Wij deden dit voor het eerst en dan is het altijd even puzzelen, hoe goed de site ook is.
Posted 5 months ago
kan ikzelf mijn verzonden pakket niet tracen?
Posted 6 months ago
geen bijzonderheden
Posted 6 months ago
Het pakket is nog niet afgeleverd; ik schort mijn oordeel dus op. Vooralsnog heb ik geen reden om positief of negatief te zijn. De procedure tot nu toe was prima.
Posted 7 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 5,085 reviews