Goedkooppakket Reviews

4.51 Rating 1,872 Reviews
91% of reviewers recommend Goedkooppakket

About Goedkooppakket: Verstuur pakketten met korting binnen Nederland & Europa.

Visit Website
Are you a business owner?
See Business Solutions

How would you rate Goedkooppakket ?

Your Rating
Tell us how Company made you happy
Minimum 10 characters
What's your name ?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"Snel en makkelijk!"
Helpful Report
Posted 17 hours ago
Visit Website
"Zodra ik mijn verzendtegoed wat ik gespaard heb inzet, krijg ik geen factuur? Waarom is dat? ..want ik moet het wel in de boekhouding gooien"
Helpful Report
Posted 6 days ago
Beste,

Er is inderdaad geen factuur wanneer je een bestelling voor 100% met verzendtegoed betaald. Dat komt doordat er in principe geen transactie met geld is, maar met punten op onze website. De punten heb je gespaard met eerdere transacties, en daar heb je wel facturen van.

Het is te vergelijken met een cadeaubon; wanneer je een cadeaubon koopt krijg je daar een factuur van, bijvoorbeeld van € 20,-. Geef je de cadeaubon daarna uit aan iets van € 20,- dan blijft er € 0 over, en krijg je van die aankoop dus geen factuur. Deze zending is dus in principe gratis voor jou als klant waardoor er een € 0,- factuur is.
Posted 6 days ago
"geen opmerkingen"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Alles verliep conform !"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"alles ging vlot"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Eenvoudig in gebruik ,gewicht 10kg en bezorgd op elk adres"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"super handig."
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Werkt gewoon goed!"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Pakket is vlot aangekomen"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"De leveringen zijn via PostNL altijd keurig optijd en kan ze mooi volgen via de app.. het grootste min punt is dat de pakketten tot 30 kg nu na de aanpassing van de website voor ons als verzender ruim een euro duurder zijn geworden.. zelfs met het spaar tegoed zijn we duurder uit voor grote pakketten. Erg Jammer!!"
Helpful Report
Posted 1 week ago
Bedankt voor uw review!

Het klopt dat er wat prijswijzigingen zijn geweest. Dit heeft te maken met de nieuwe prijsstelling van PostNL. We hebben de pakketten van 0 - 10 kg wat goedkoper kunnen maken, de grotere pakketten zijn voor ons duurder geworden waardoor we deze ook op onze website hebben moeten wijzigen.
Ter compensatie hebben we nieuwe pakketdiensten toe gevoegd die soms gunstigere tarieven bieden.
Posted 1 week ago
"Duidelijke en overzichtelijk"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"gewoon goed"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Eenvoudig, goede instructies en snel afgeleverd."
Helpful Report
Posted 1 week ago
"alles is goed en vlug verlopen, dus top"
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Etiketten voor oversized verzending worden niet geaccepteerd door post.nl. goedkooppakket.nl stuurt me van kastje naar de muur. Oplichters."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Echter hebben we van u nooit een vraag of melding gehad van dit probleem, dan hadden we u direct kunnen helpen. Wat we vaak merken is dat klanten die een XL pakket willen inleveren bij een PostNL pakketpunt, dit vaak beter kunnen doen bij een bouwmarkt of postkantoor. Deze pakketpunten hebben meer ruimte om een groot pakket tijdelijk te kunnen opslaan. Officieel moet ieder pakketpunt deze xl pakketten aannemen. Helaas gebeurd dit niet in alle kleinere pakketpunten zoals een Bruna.
Posted 2 weeks ago
"Verzending is snel gebeurd. Jammer dat prijs nog vrij hoog is in vergelijking met omringende landen."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Mooi initiatief, lijkt goed te werken."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Heel fijn dat je toch via PostNL een pakket kan sturen maar dan wat goedkoper dan via PostNL zelf! Werkt heel makkelijk, via de site betalen en je pakket alleen nog even afgeven bij een punt."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Werkt gewoon goed en snel"
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"alles naar wens verlopen."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Goedkooppakket is rated 4.51 based on 1,872 reviews
Cookies help us improve user experience. They are also used for statistics, quality assurance, social media and for marketing. By using our website you consent to all cookies in accordance with our User Privacy Policy and Business User Privacy Policy.
Close This