GoedkoopPakket Reviews

4.51 Rating 4,774 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Kon geen pakket verturen wel betaald
Krijg nooit reactie.
En al tig keer contact gezocht.
Pure oplichterij
Posted 5 days ago
Prima bedrijf om grote pakketten mee te versturen voor een goede prijs!
Posted 1 week ago
het is helemaal niet goedkoper en je bent bij postnl zelf goedkoper uit.
Posted 2 weeks ago
er word geen oplossing gegeven voor een verloren niet afgeleverd pakket. het is pingpong tussen goedkooppakket en postnl.

een pakket van 2000 euro "zomaar" weg... en als klant word je niet geholpen en sta je in de kou

het is een paar euro goedkoper maar dit is het niet waard!
Posted 3 weeks ago
Goedemiddag,

Dank voor uw review. We snappen u volkomen. Het is erg vervelend wanneer een zending verloren is. Weet dat wij altijd ons best doen om u zo goed mogelijk hierbij te helpen. Helaas duurt het soms wat langer voordat wij een bericht ontvangen vanuit de vervoerder. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor nu een fijne middag gewenst!
Posted 6 days ago
Fijne website. Handig om hier een account te hebben!
Posted 1 month ago
Pakketten versturen via de site werkt heel handig en duidelijk, labels zijn veel langer geldig dat die van post NL en ook zeer belangrijk: wat een goede klantenservice! Je krijgt binnen een paar uur reactie en antwoorden zijn meteen zeer deskundig en klantgericht. Echt boven verwachting goed.
Posted 1 month ago
Had probleem met de site, via de mail info@... gemaild en vrijwel direct opgelost. Werkt erg praktisch ook met meerdere collega's op 1 inlog. Goed overzicht in wat we versturen!
Posted 1 month ago
Meerdere pakketen al verstuurd voornamelijk groot spul de XL functie toegepast werkt perfect en is meestal in 24 uur op de bestemming wat erg prettig is, verzending door heel Europa werkt ook goed enige wat ik jammer vind is dat Sind 2020 de maten van de XL-pakketten zijn gereduceerd net als het verzekerde bedrag van €500,00 naar €300,00 dat vind ik wat jammer, zal gerust een goei reden voor zijn maar het was ook prettig geweest als je eventueel de verzekerde waarde iets zou kunnen verhogen, misschien nog een extra optie.
Voor de rest geen enkel probleem met dit bedrijf het werkt zoals dat het hoort en doet wat het zegt en dat is voor mij het belangrijkste, dus keep on going Team goedkooppakket
met vrindelijke groet Sandertz
Posted 1 month ago
Seems you have strong connections with Post.nl. While shipping a parcel with DHL to the UK costs 10 euro, you only suggest Post.nl as possible shipping company for this parcel. They charge 14,75 euro, almost 50 percent more expensive!
Posted 1 month ago
Na 1 week nog geen pakketje ik kan jullie niet bellen en
Mail krijg ik geen antwoord
Posted 1 month ago
I am waiting for 3 weeks now on my packet,
Thats far away from fast
There was a promise from 3 to 5 days , a little deelay ok.
But 3 weeks,...
My holiday is almost over and now i have a problem to get it back.
Very worse , no stars was a better option but not possible
Posted 2 months ago
makkelijk en snel. Plus prijsvergelijking.
Posted 2 months ago
alles gaat perfect naar alle landen van Europa.
Posted 2 months ago
Prima service!
Posted 2 months ago
Makkelijk mee te werken en korte tijdsduur tussen invoeren en uitprinten .

Het werk altijd en is duidelijk in de handelingen wat te doen met invullen.
Ga zo door een tevreden klant .
Posted 2 months ago
Prettig thuis af te handelen
Snelle levering
Posted 2 months ago
Is netjes gegaan!
Posted 2 months ago
Duidelijk, snel en niet duur. Werkt gewoon perfect.
Posted 2 months ago
handige site en snel geleverd!
Posted 2 months ago
Ik geef 5 sterren omdat de stappen online heel duidelijk zijn, en er een goed inleverpunt voor het pakketje in de buurt is. Pakket is ook supersnel bezorgd. Top.
Posted 2 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.51 based on 4,774 reviews