GoedkoopPakket Reviews

4.53 Rating 3,953 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Ik was op zoek bij dhl, Maar... kwam geheel onverwacht bij jullie uit [ post.nl ] Bevalt ook goed.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Het te verzenden pakket is aangekomen in het sorteercentrum en toen weer teruggestuurd naar de afzender. De ontvanger zit nog steeds te wachten op z'n pakket. Foutje? D
Helpful Report
Posted 1 month ago
Omdat ik 'm niet verder bekeken heb dan noodzakelijk
Helpful Report
Posted 1 month ago
Via de website komt er vaak een melding bij het aankruisen van een XL-formaat. De bestelling gaat dan door zonder de extra aangevinkte optie. Na meerdere keren wordt de optie pas geaccepteerd. Dit nu een aantal keren gehad
Helpful Report
Posted 1 month ago
Er is mij niets bijzonders opgevallen, behalve dat het lastig is om het adres goed op een stickervel te kopiëren (half A-4tje)
Helpful Report
Posted 1 month ago
Alleen keus uit post.nl en DHL. Zouden iet meer aanbieders kunnen zijn.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Op de site staat voor 14 uur afgegeven levering binnen 24 uur. Dit is niet gelukt.
Helpful Report
Posted 2 months ago
blijft altijd zoeken naar de beste optie
Helpful Report
Posted 2 months ago
Niets bijzonders
Helpful Report
Posted 2 months ago
ik kon niet gelijk de postzegel printen
Helpful Report
Posted 2 months ago
Jullie heten goedkoop pakket, maar versturen via post nl is goedkoper..
Helpful Report
Posted 2 months ago
goed te gebruiken met duidelijk stappenplan
Helpful Report
Posted 2 months ago
goed en snel bezorgd
Helpful Report
Posted 2 months ago
Ik vond het eerst wat verwarrend of het wel van DHL was. Ik moest even zoeken.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Goede prijs qualiteitsverhouding
Helpful Report
Posted 3 months ago
2de pakket dat ik verstuur en u bent met 4.15 Eur al meteen 25 Cent duurder dan post.NL vwb brievenvbuspakket. Ik hou niet zo van die variabele prijzen want ik vraag mensen nooit meer dan de postnl tarieven voor de verzending van 2de hands spullen.
Helpful Report
Posted 3 months ago
De formulierfunctie - automatisch aanvullen - werkt niet optimaal...
Helpful Report
Posted 3 months ago
Het pakketje is verstuurd omdat de postcode en hetot adres niet overeen kwamen. We konden dat ook niet meer aanpassen bij DHL omdat wij het via jullie geregeld hedden
Helpful Report
Posted 3 months ago
werkt ok
Helpful Report
Posted 4 months ago
gewoon goed
Helpful Report
Posted 4 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.53 based on 3,953 reviews