GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,743 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Goede prijsverhouding
Posted 3 hours ago
Goedkooppakket werkt gemakkelijk en snel. Goed contact bij problemen en medewerkers werken aan oplossingen wanneer dat nodig is. Wel zijn er bij sommige landen een kleinere selectie aan verzendopties / is de selectie standaard in een hogere gewichtklasse, zodat de kosten soms hoger uitvallen dan rechtstreeks via PostNL. Over het algemeen erg tevreden.
Posted 2 weeks ago
Eenvoudig, snel en goedkoop
Posted 2 weeks ago
Duidelijk en overzichtelijk
Posted 2 weeks ago
Omdat hij niet aangepast kan worden
Posted 3 weeks ago
onduidelijk wie de vervoerder is, voor Post.nl en DHL ziet alles er hetzelfde uit, pas als je een verzend label print zie je dat het er anders uitziet (en uiteindelijk moet je dan naar 2 verschillende adressen om je pakketjes af te geven)
Posted 1 month ago
Wij deden dit voor het eerst en dan is het altijd even puzzelen, hoe goed de site ook is.
Posted 1 month ago
kan ikzelf mijn verzonden pakket niet tracen?
Posted 2 months ago
geen bijzonderheden
Posted 2 months ago
Het pakket is nog niet afgeleverd; ik schort mijn oordeel dus op. Vooralsnog heb ik geen reden om positief of negatief te zijn. De procedure tot nu toe was prima.
Posted 2 months ago
Frankeer etiket aangemaakt via uw website en frankeerkosten betaald echter inkt van printer was op dus kon pakket nog niet gelijk versturen. Desondanks kreeg ontvanger van het pakket al melding dat het pakket al naar hem onderweg was? (wat dus nog niet het geval was). Tweede probleempje was dat ik nergens kon traceren op uw website tot hoe lang de aangemaakte ticket geldig was. Vroeger kon je dat nog wel ergens traceren? Nadat printerinkt was gekocht is het pakket alsnog toch maar verzonden, zij het op een later moment, met de hoop dat het etiket nog geldig zou zijn.
Posted 2 months ago
handig
Posted 2 months ago
nog niet bezorgd!
Posted 2 months ago
ik hoop dat het vandaag bezorgd wordt
Posted 3 months ago
nog maar een keer gebruikt, dus weinig ervaring nu. alles is goed gegaan .
Posted 4 months ago
Is GoedkoopPakket.nl onderdeel van PostNl ? Door PostNl in het leven geroepen ? Niemand die dat weet ! Geef nou eens goed aan waar GoedkoopPakket.nl nou vandaan komt , met welk doel , etc.
In ieder geval mijn eerste verzending met GoedkoopPakket.nl was " really shit". Hoezo dan ? Ik verstuur veel met PostNl. De eerste keer dat ik iets verstuur , nota bene naar mijn broer , met een voor hem gerepareerd scheerapparaat , gaat het goed mis : gepost op dinsdag 25-02-2020 om 15.34 uur. Kreeg via de PostNl-app meteen te lezen dat het de volgende dag ,dus 26-02-2020, tussen 17.30 en 20.30 bezorgd zou worden. Kreeg diezelfde avond te lezen dat het vertraagd was en dat bezorging zou plaatsvinden op donderdag 27-02-2020 tussen 17.00 en 19.30 uur. Kreeg op die donderdag om 12.02 te lezen dat het bezorgd was. Ik mijn broer appen : niets ontvangen !! Pas vandaag , zaterdag 29-02-2020 , bezorgd na welgeteld 4 dagen en we zitten niet eens in een Kerst-of zoiets-drukte !!
Wat een ongelooflijke tering-service is dat : een bak geld betalen ( € 6,75) voor shit-bezorging !!! Ik ga op zoek naar een ander om mijn vele maandelijkse zendingen te vervoeren. Komt dat nou omdat jullie , GoedkoopPakket.nl, het stuur hebben overgenomen van PostNl ? Dan graag weer snel terug naar de oude situatie !
Posted 4 months ago
Makkelijk verzenden
Posted 4 months ago
Internet explorer: vreemde reactie in keuze menu van welk land het verzonden wordt en naar welk land. ondanks dit een aflopende browser is werk ik er nog wel eens mee en ondervond dit.
Betaling: Helaas kon ik niet meer betalen met paypal. de hoofdreden waarvoor ik goedkooppakket gebruik. ergens is er een keer met een oud account ingelogd waar een problem mee is. een ander account waar normaal geld op staat word nu ook geblokkeerd. ik betaal daar in vele winkels en bv UPS mee voor buiten Europa pakketten. hopen dat het een kker wordt verholpen.
Posted 4 months ago
Best wel uitzoeken hoe t werkt en wat de kosten precies zijn
Posted 5 months ago
Gebruiksgemak kan beter
Posted 5 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,743 reviews