GoedkoopPakket Reviews

4.54 Rating 6,169 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Snel geleverd
Posted 22 minutes ago
Goede service en makkelijk label te maken!
Posted 2 hours ago
Altijd makkelijk en snel geregeld
Posted 4 hours ago
Makkelijk, handig en fijn dat je het pakket kunt volgen zonder extra kosten
Posted 2 days ago
Omdat alles is prima gegaan. Mijn pakket via Post Nl is niet aangekomen / andere terug gekomen. Alleen ellende. Hier opgestuurd en binnen paar dagen geleverd. Top
Posted 3 days ago
Supersnelle levering in zowel binnen- als buitenland. In Nederland vaak nog sneller dan de gewone post! Behalve de zondag wordt het altijd de volgende dag na verzending bezorgd.
Posted 5 days ago
Ging allemaal heel simpel voor goede prijs.
Posted 6 days ago
Website is makkelijk en verzending gaat erg snel
Posted 6 days ago
Snel en makkelijk!!
Posted 6 days ago
Jullie houden mij op de hoogte wanneer het pakket geleverd is, erg fijn. Ook de optie voor het versturen van grote pakketten is erg fijn
Posted 6 days ago
Uitstekend verzorgd en ook nog redelijk snel
Posted 1 week ago
Goede servic!
Posted 1 week ago
Super snel geleverd binnen een dag in Belgie en klant is blij. En ik was blij omdat het online zo makkelijk te regelen was. Jolanda Monsieurs Belle Vieille Brocante
Posted 1 week ago
dit is de eerste keer dat ik een pakket verstuur ik vind het heel overzichtelijk
Posted 1 week ago
snel gemakkelijk en betrouwbaar
Posted 1 week ago
Zeer snelle en accurate levering naar Kaiserslautern in Duitsland. Aanlevering bij Primera op vrijdag 13.49 uur, bezorgd de maandag erop 15.00uur. in Kaiserslautern. Prima !!!!
Posted 1 week ago
Snelle verwerking en verzending.
Posted 1 week ago
tot nu toe verloopt alles elke keer super soepel
Posted 2 weeks ago
Helder duidelijk en leuke bonus!
Posted 2 weeks ago
Prima service!!!
Posted 2 weeks ago
GoedkoopPakket is rated 4.54 based on 6,169 reviews