GoedKoopPakket Reviews

4.56 Rating 1,022 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Ik vind het jammer dat ik de status van mijn pakket niet kan opvolgen, voor de rest denk ik wel een goede service. De eerste keer dat ik dit gebruik.
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
als het de eerste keer is dat men daarmee verstuurd is het zoeken. Dat zou eenvoudiger kunnen. Erger is dat het pakje naar een week nog niet is uitgeleverd, en de tracking is ook niet operationeel. Wat heet goedkoop, via bpost kost de zelfde verzending €16,25, ik heb €19,64 via uw website betaald
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
een beetje omslachtig om in te loggen op je account
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
De streepjescode kwam niet goed over via mijn printer. Ik hoor helemaal niets over verzending of aankomst, terwijl het een verzekerde zending was.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Is niet zo duidelijk uitgelegd
Helpful Report
Posted 1 month ago
Het bestellen op zich was eenvoudig, de uitleg naar waar het pakket heen moet, is iets anders. Ook spijtig dat er geen mogelijkheid is voor afhaling van dit pak
Helpful Report
Posted 1 month ago
duidelijk, to the point, gebruiksvriendelijk MR de pakketpunten blijken niet te kloppen. Zo stond ik met mijn pakket bij Total Grobbendonk en kreeg ik te horen dat ik daar geen pakketjes kon deponeren :(
Helpful Report
Posted 3 months ago
Omdat binnen België men goedkoper af is bij Bpost.
Helpful Report
Posted 3 months ago
FOUTIEF GEWICHT INGEBRACHT EN DE BON REEDS UITGEPRINT. GEEN MOGELIJKHEID OM DAN NOG DE VERZENDBON TE CORRIGEREN. FOUTHERSTEL ZOU DUS BEST NUTTIG ZIJN DUS OOK NA HET DOWNLOADEN EN UITPRINTEN.
Helpful Report
Posted 3 months ago
IK HAD EEN VERKEERD GEWICHT INGEBRACHT EN DIT TE LAAT GEZIEN, DE VERZENDBON REEDS UITGEPRINT EN IK KAN DAN DEZE FOUT NIET MEER HERSTELLEN, DUS MEER DAN 20 EURO TEVEEL BETAALD ZENDING NAAR SPANJE. ZOU DUS BEST NUTTIG ZIJN OM EEN FOUTHERSTEL MOGELIJK TE MAKEN EN DE BON TE KUNNEN VERBETEREN,
Helpful Report
Posted 3 months ago
Ik heb betaald voor een track en trace pakket, maar deze functionaliteit werkt niet op de website.
Helpful Report
Posted 4 months ago
Beste,

Bij ieder pakket zit standaard Track&Trace. Via de link in de email die u van ons ontvangt is het pakket te volgen. Mocht u er niet uit komen neem dan aub even contact met ons op, dan helpen we u graag verder.
Posted 4 months ago
Mijn verzending stond een hele tijd 'in controle', zonder te weten hoe lang dit zou duren. Daardoor kon ik geen labels afdrukken en mijn pakket niet versturen. Deze 'controle' dient te gebeuren bij ingave, niet nadat de betaling is gebeurd. E-mails werden niet beantwoord, een telefoonnr is er niet. Uiteindelijk is alles goed gekomen, maar ik heb 24u frustratie gevoeld omdat ik niets kon doen en geen reactie kreeg. Kan veel beter. Grtn Luk
Helpful Report
Posted 4 months ago
Invoer van een onvolledige postcode voor Nederland resulteert niet in een foutmelding op het invoerscherm maar een annulering van de bestelling die via een klacht dient hersteld te worden (wat dan wél weer snel en efficiënt behandeld werd)
Helpful Report
Posted 4 months ago
Er is geen trajectcode meegegeven, ik kreeg door contact te houden met de koper dat ze haar pakketje goed heeft ontvangen misschien een tip dat je een melding krijgt dat het pakket verzonden/ goed aangekomen is? Website mag duidelijker, miss met betere links afhankelijk welke transporteur je kiest waar je dan terecht kan voor het pakket; miss een stappenplan van wat je moet doen? Mvg
Helpful Report
Posted 4 months ago
vond geen code om het pakje te volgen. MAAR ARTIKEL WAS ZEER SNEL BIJ ONZE KLANT
Helpful Report
Posted 4 months ago
website werkt prima, alleen is mijn pakket nog steeds niet aangekomen, maar dat ligt aan bpost neem ik aan... of dat moet althans hun onderzoek uitwijzen...
Helpful Report
Posted 5 months ago
Te weinig DPD pakketpunten. Zekerlijk in een verlofperiode ... Wel de goedkoopste maar je moet wel ver gaan zoeken om het pakket af te geven.
Helpful Report
Posted 5 months ago
Wanneer er te weinig pakketpunten zijn van DPD kunt u ook voor bPost kiezen.
Posted 5 months ago
Te weinig DPD pakketpunten. Zekerlijk in een verlofperiode ... Wel de goedkoopste maar je moet wel ver gaan zoeken om het pakket af te geven.
Helpful Report
Posted 5 months ago
- Prjisvergelijking is duidelijk. - Minpunt : voor het opzoeken van een inleverpunt : er stond een DPD-inleverpunt aangeduid op de kaart op de website. Ter plaatse gekomen bleek dit punt (Winkeltje Beersel België) reeds zes maanden niet meer verbonden met de DPD-verzenddienst.
Helpful Report
Posted 5 months ago
Uw webside vermeld ophaalpunten ( postcode 2610 ) om het pakje af te geven. In 3 van de vier nam men het niet aan ( o.a. Bpost, Lukiluk en Sito Shop ) Gelieve dit na te kijken.
Helpful Report
Posted 5 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.56 based on 1,022 reviews