GoedKoopPakket Reviews

4.56 Rating 1,964 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Vlot en gemakkelijk begrijpbaar
Posted 3 days ago
De verzending is niet aangekomen zoals verwacht! Beschadigd!!
Posted 3 days ago
De website vind ik niet eenvoudig. Geen klachten gehoord over de verzending, dus goed. Het volgende pakket is onderweg.
Posted 1 week ago
Heb regelmatig al verzonden met DPD en dit ingevuld maar nog nooit de beloofde korting gekregen
Posted 2 weeks ago
Verkeerde info
Posted 2 weeks ago
Uiteindelijk is het in orde gekomen. Alleen voor de verzending ca 1 week; de terugzending ca 1 maand. Zelfs met de drukkere periode is het verschil toch enorm. Bovendien werkte de track/trace ook niet! Darrom matige tevredenheid!
Posted 2 weeks ago
Er zijn nog te weinig punten waar je pakketje kan afgeven als je niet goed oplet welk bedrijf je kiest. volgende keer gewoon de post kiezen
Posted 3 weeks ago
X
Posted 3 weeks ago
Gemakkelijk te gebruiken. Geen goed overzicht waar je pakje kan afgeven.
Posted 1 month ago
zeer goede en snelle afhandeling
Posted 1 month ago
Soms is prijs hoger dan bij oorspronkelijke transporter
Posted 2 months ago
binnen de 17 uur geleverd van belgie naar nederland.
Posted 2 months ago
vind dat het pakje toch wel lang onderweg geweest is , nl afgifte op 5 november en op de website staat 1 à 2 dagen leveringstijd en vandaag zijn we 11/11.
Posted 2 months ago
Printlabel was niet onmiddellijk beschikbaar. Werd de volgende dag wel rechtgezet.
Posted 2 months ago
Soms is de prijs fors hoger dan bij de transportbedrijven zelf
Posted 2 months ago
Gebruiksvriendelijke site. Snel besteld, onmiddellijk geprint en... klaar voor verzending. Enorm handig en makkelijk. Bij problemen, normaal gezien snel antwoord. Enkel, op mijn vraag van vorige week heb ik nog geen reactie gekregen. Anders hadden jullie 4 sterren verdiend.
Posted 2 months ago
we hebben een week eerder hetzelfde pakketje verstuurd via post NL.
dit pakketje is nog steeds niet afgeleverd en e krijgen de vermelding dat het adres niet bestaat. MAW DPD doet wat een ander niet kan doen.
Posted 2 months ago
Goede service, verbeterpunt:
Onthouden van BTW nummer in account
Posted 6 months ago
Ik wil graag 4 sterren geven maar het is onmogelijk !
Posted 6 months ago
Soms problemen duurt lang voor oplossing
Posted 7 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.56 based on 1,964 reviews