GoedKoopPakket Reviews

4.59 Rating 2,767 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Het was wel wat zoeken en proberen vooraleer het lukte. Heb zelfs een vraag gesteld aan jullie hulplijn. Maar eens ik de juiste plaats vond liep het vlot
Helpful Report
Posted 1 day ago
Ik had afgesproken dat de ontvanger zou afhalen in het afhaalpunt, en toen ik de verzending wilde doen kon ik alleen naar zijn huisadres sturen, wat 3 eur duurder was.
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
24 uurs levering zou sneller moeten. Was bijna een week onderweg. Mss forwarder in de fout....
Helpful Report
Posted 1 month ago
De betaalpagina is niet overzichtelijk.
Helpful Report
Posted 1 month ago
De website goedkooppaket.be is ok. De verzending via DPD ging vlot MAAR van het verzonden servies was de soepkom stuk en 2 koffiekopjes
Helpful Report
Posted 1 month ago
Ik ontving geen track&trace code.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Pakket ging binnen de 24u geleverd worden, het is uiteindelijk bijna 72u geworden!!!!!!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Levering voldeed aan de verwachting. Overigens heb ik al 2keer dit formulier ingevuld, maar 2 euro korting heb ik niet gezien. Dat is een slechte zaak. Ik verwacht wel een reactie.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Lange levertijd.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Omdat ze zeiden dat mijn pakket gescand was, en dat was niet het geval op eer en geweten..!!
Helpful Report
Posted 3 months ago
Soms een beetje zoeken
Helpful Report
Posted 3 months ago
Soms een beetje zoeken
Helpful Report
Posted 3 months ago
wel, uw website was nieuw voor me en ik had een vraag over de maximale afmetingen van een pakket en die vraag werd niet beantwoord. Mijn tip: vermeld op uw website als maximale afmetingen niet alleen 100 x 50 x 50 maar voeg er wel even bij dat deze maten in totaliteit geen 300 cm mogen overschrijden (en dat de berekeningswijze hiervoor dus 1 x de lengte en 2 x de breedte en 2 x de diepte van een pakket betekent. Dat verduidelijkt één en ander voor potentiële klanten. Ten tweede werd niet helemaal duidelijk vermeld dat je na betaling een 'sticker' ontvangt waarmee je je pakje kan versturen. Als neofiet in deze heb ik eerst een DPD punt bezocht en daar hebben ze me wel die tip gegeven. U ontvangt toch een positieve score omdat ik het verdere service top vond!
Helpful Report
Posted 3 months ago
Het pakket was ontvangen op 21/03, pas geleverd vandaag, van Belgie naar Belgie, dat is geen optie in de chatbot Daan. Enkel Nederland-Nederland of Nederland-Buitenland of buitenland -Nederland, dus kon Daan me niet verder helpen. Belloen op het 0800 vanuit het buitenland lukt ook niet.
Helpful Report
Posted 4 months ago
Pakket is terug naar afzender? Het is fout gelopen. Ik heb alle regels(gewicht, afmeting, correcte betaling) nageleefd? Ik vraag mij af wat daar is misgelopen. Zeer vervelend.
Helpful Report
Posted 5 months ago
Is terug gekomen naar de verzender.
Helpful Report
Posted 5 months ago
Als het lukt om het label te printen dan geen probleem
Helpful Report
Posted 6 months ago
Het pakket heeft eerst 4 dagen in afhaalpunt Tongeren gestaan ! van danaf wel snelle afhandeling. Nergens informatie ivm prijsverschil verzending thuisadres of postpunt , of is de prijs hetzelfde. Heb pakket verstuurd met verzekerde verzending en daar 1,95 extra voor betaald, nu is er 1 kandelaar stuk, foto s ontvangen van de koper, niettegenstaande zeer degelijke verpakking ,ook bevestigt door de koper. waar kan ik klachtenformulier vinden ?
Helpful Report
Posted 6 months ago
Alles ging prima, behalve: Ik woon in België op de grens met Nederland. Het is niet mogelijk een label aan te maken voor een pakket Nederland-Nederland. Ik wou dit in Nederland naar een post NL punt brengen om het pakket sneller geleverd te hebben.
Helpful Report
Posted 7 months ago
Ik weet niet zeker of de filters van goede kwaliteit zijn? Of ze geur en vet tegen houden? Enfin ik hoop van wel natuurlijk. Maar anders was alles top. Dankjewel
Helpful Report
Posted 7 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.59 based on 2,767 reviews