GoedKoopPakket Reviews

4.59 Rating 2,448 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Het pakket was ontvangen op 21/03, pas geleverd vandaag, van Belgie naar Belgie, dat is geen optie in de chatbot Daan. Enkel Nederland-Nederland of Nederland-Buitenland of buitenland -Nederland, dus kon Daan me niet verder helpen. Belloen op het 0800 vanuit het buitenland lukt ook niet.
Posted 4 days ago
Pakket is terug naar afzender? Het is fout gelopen. Ik heb alle regels(gewicht, afmeting, correcte betaling) nageleefd? Ik vraag mij af wat daar is misgelopen. Zeer vervelend.
Posted 3 weeks ago
Is terug gekomen naar de verzender.
Posted 1 month ago
Als het lukt om het label te printen dan geen probleem
Posted 2 months ago
Het pakket heeft eerst 4 dagen in afhaalpunt Tongeren gestaan ! van danaf wel snelle afhandeling. Nergens informatie ivm prijsverschil verzending thuisadres of postpunt , of is de prijs hetzelfde. Heb pakket verstuurd met verzekerde verzending en daar 1,95 extra voor betaald, nu is er 1 kandelaar stuk, foto s ontvangen van de koper, niettegenstaande zeer degelijke verpakking ,ook bevestigt door de koper. waar kan ik klachtenformulier vinden ?
Posted 2 months ago
Alles ging prima, behalve: Ik woon in België op de grens met Nederland. Het is niet mogelijk een label aan te maken voor een pakket Nederland-Nederland. Ik wou dit in Nederland naar een post NL punt brengen om het pakket sneller geleverd te hebben.
Posted 3 months ago
Ik weet niet zeker of de filters van goede kwaliteit zijn? Of ze geur en vet tegen houden? Enfin ik hoop van wel natuurlijk. Maar anders was alles top. Dankjewel
Posted 3 months ago
Ik weet niet zeker of de filters van goede kwaliteit zijn? Of ze geur en vet tegen houden? Enfin ik hoop van wel natuurlijk.
Posted 3 months ago
Volgens mij niet beter of slechter dan een andere aanbieder .
Posted 3 months ago
Vlot en gemakkelijk begrijpbaar
Posted 3 months ago
De verzending is niet aangekomen zoals verwacht! Beschadigd!!
Posted 3 months ago
De website vind ik niet eenvoudig. Geen klachten gehoord over de verzending, dus goed. Het volgende pakket is onderweg.
Posted 3 months ago
Heb regelmatig al verzonden met DPD en dit ingevuld maar nog nooit de beloofde korting gekregen
Posted 4 months ago
Verkeerde info
Posted 4 months ago
Uiteindelijk is het in orde gekomen. Alleen voor de verzending ca 1 week; de terugzending ca 1 maand. Zelfs met de drukkere periode is het verschil toch enorm. Bovendien werkte de track/trace ook niet! Darrom matige tevredenheid!
Posted 4 months ago
Er zijn nog te weinig punten waar je pakketje kan afgeven als je niet goed oplet welk bedrijf je kiest. volgende keer gewoon de post kiezen
Posted 4 months ago
X
Posted 4 months ago
Gemakkelijk te gebruiken. Geen goed overzicht waar je pakje kan afgeven.
Posted 4 months ago
zeer goede en snelle afhandeling
Posted 5 months ago
Soms is prijs hoger dan bij oorspronkelijke transporter
Posted 5 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.59 based on 2,448 reviews