GoedKoopPakket Reviews

4.59 Rating 2,458 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Late levering
Posted 2 weeks ago
We krijgen vandaag een emailbericht dat het pakket geleverd is en vandaag wordt het bij ons return geleverd - zonder vermelding van reden???
Posted 1 month ago
Het was breekbaar en goed aangeduid twee stukken gebroken
Posted 4 months ago
Pakket verstuurd op 12/12, er stond 4d levertijd, pas geleverd op 31/12!! :-(
Posted 4 months ago
Zie mijn vorige feed back. Bovendien geen verzendtegoed ontvangen
Posted 5 months ago
De levering duurde bijna 2 weken terwijl op jullie site staat 3-5 dagen levertermijn.... niet zo tevreden deze keer .
Posted 5 months ago
4 sterren. Het adres voor het binnenbrengen van het pakket voor post.nl was niet aanwezig op de website
Posted 10 months ago
Heel handig om een pakket te versturen
Posted 10 months ago
Snel & makkelijk
Posted 10 months ago
Mijn pakket is niet toegekomen , maar wel teruggestuurd naar mij ???
Posted 11 months ago
beste u zend mij mail dat ik zaterdag 25 april mijn pakje mag verwachten, en helaas het is nu 27 april nog steeds niets ontvangen, graag meer info dankjewel mvg christine swinnen
Posted 1 year ago
Beste Christine, Bedankt voor uw bericht. Het pakket is, als het goed is, bezorgd! Nog een fijne dag!
Posted 1 year ago
Geen bevestiging van verzending. Niet op papier, niet via mail. Geen idee of het pakket daadwerkelijk verzonden is, laat staan waar het nu is!
Posted 1 year ago
In jullie tarieven staat, pakje verzenden beneden de 2 kg kost 4,70 ! Ik moest 6,95 betalen !
Posted 1 year ago
Ik wilde gewoon via Bpost een pakje versturen wat me altijd 4.70€ kost en nu via jullie ineens 6.95€ Dat noem ik niet goedkoop. Ik vind het misleidend want het is Bpost niet. Ik kwam gewoon bij jullie terecht toen ik om Bpost vroeg in google.
Posted 1 year ago
Ik wilde gewoon via Bpost een pakje versturen wat me altijd 4.70€ kost en nu via jullie ineens 6.95€ Dat noem ik niet goedkoop. Ik vind het misleidend want het is Bpost niet. Ik kwam gewoon bij jullie terecht toen ik om Bpost vroeg in google.
Posted 1 year ago
Het blijkt dat ik een tracking app moet downloaden en het is zelfs niet een beveiligde site, big mistake!!
Posted 2 years ago
Hallo Rony, Bedankt voor je feedback. We hebben echter geen app en het is dus ook niet verplicht een app te downloaden. Zou je aan kunnen geven welke pagina niet beveiligd is volgens jou? Want wij werken met een 256-bits SSL beveiligingscertificaat die iedere maand wordt vernieuwd. Dus alle pagina's zouden gewoon beveiligd moeten zijn.
Posted 2 years ago
Omdat jullie webside foute info geeft over inleverpunten
Posted 2 years ago
Ik kon de barcode niet afdrukken met mijn printer, en deze is absoluut nodig voor het verzenden.
Posted 2 years ago
Goedemiddag, Waarschijnlijk heeft dit te maken met uw printer instellingen. Neem even contact op via onze klantenservice dan sturen we u een handleiding om de instellingen aan te passen. Met vriendelijke groet, GoedkoopPakket
Posted 2 years ago
Is niet zo simpel
Posted 2 years ago
geen trac code ontvangen
Posted 2 years ago
Beste Rony, De track and trace gegevens heeft u via de mail ontvangen. Daarnaast kunt u deze gegevens terugvinden in uw account. Mocht u toch nog vragen hebben kunnen wij u deze gegevens ook altijd even na sturen.
Posted 2 years ago
GoedKoopPakket is rated 4.59 based on 2,458 reviews