GoedKoopPakket Reviews

4.60 Rating 2,953 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Het pakket is niet geleverd door de vervoerder, de bestemmeling is zellf het pakket moeten gaan afhalen en ik weet niet waarom. Ik weet ook niet hoe de communicatie tussen bezorger en bestemmeling geweest is.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Late levering
Helpful Report
Posted 7 months ago
We krijgen vandaag een emailbericht dat het pakket geleverd is en vandaag wordt het bij ons return geleverd - zonder vermelding van reden???
Helpful Report
Posted 8 months ago
Het was breekbaar en goed aangeduid twee stukken gebroken
Helpful Report
Posted 10 months ago
Pakket verstuurd op 12/12, er stond 4d levertijd, pas geleverd op 31/12!! :-(
Helpful Report
Posted 10 months ago
Zie mijn vorige feed back. Bovendien geen verzendtegoed ontvangen
Helpful Report
Posted 11 months ago
De levering duurde bijna 2 weken terwijl op jullie site staat 3-5 dagen levertermijn.... niet zo tevreden deze keer .
Helpful Report
Posted 11 months ago
4 sterren. Het adres voor het binnenbrengen van het pakket voor post.nl was niet aanwezig op de website
Helpful Report
Posted 1 year ago
Heel handig om een pakket te versturen
Helpful Report
Posted 1 year ago
Snel & makkelijk
Helpful Report
Posted 1 year ago
Mijn pakket is niet toegekomen , maar wel teruggestuurd naar mij ???
Helpful Report
Posted 1 year ago
beste u zend mij mail dat ik zaterdag 25 april mijn pakje mag verwachten, en helaas het is nu 27 april nog steeds niets ontvangen, graag meer info dankjewel mvg christine swinnen
Helpful Report
Posted 1 year ago
Beste Christine, Bedankt voor uw bericht. Het pakket is, als het goed is, bezorgd! Nog een fijne dag!
Posted 1 year ago
Geen bevestiging van verzending. Niet op papier, niet via mail. Geen idee of het pakket daadwerkelijk verzonden is, laat staan waar het nu is!
Helpful Report
Posted 1 year ago
In jullie tarieven staat, pakje verzenden beneden de 2 kg kost 4,70 ! Ik moest 6,95 betalen !
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik wilde gewoon via Bpost een pakje versturen wat me altijd 4.70€ kost en nu via jullie ineens 6.95€ Dat noem ik niet goedkoop. Ik vind het misleidend want het is Bpost niet. Ik kwam gewoon bij jullie terecht toen ik om Bpost vroeg in google.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik wilde gewoon via Bpost een pakje versturen wat me altijd 4.70€ kost en nu via jullie ineens 6.95€ Dat noem ik niet goedkoop. Ik vind het misleidend want het is Bpost niet. Ik kwam gewoon bij jullie terecht toen ik om Bpost vroeg in google.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Het blijkt dat ik een tracking app moet downloaden en het is zelfs niet een beveiligde site, big mistake!!
Helpful Report
Posted 2 years ago
Hallo Rony, Bedankt voor je feedback. We hebben echter geen app en het is dus ook niet verplicht een app te downloaden. Zou je aan kunnen geven welke pagina niet beveiligd is volgens jou? Want wij werken met een 256-bits SSL beveiligingscertificaat die iedere maand wordt vernieuwd. Dus alle pagina's zouden gewoon beveiligd moeten zijn.
Posted 2 years ago
Omdat jullie webside foute info geeft over inleverpunten
Helpful Report
Posted 2 years ago
Ik kon de barcode niet afdrukken met mijn printer, en deze is absoluut nodig voor het verzenden.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Goedemiddag, Waarschijnlijk heeft dit te maken met uw printer instellingen. Neem even contact op via onze klantenservice dan sturen we u een handleiding om de instellingen aan te passen. Met vriendelijke groet, GoedkoopPakket
Posted 2 years ago
Is niet zo simpel
Helpful Report
Posted 2 years ago
GoedKoopPakket is rated 4.60 based on 2,953 reviews