GoedKoopPakket Reviews

4.56 Rating 1,027 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Het blijkt dat ik een tracking app moet downloaden en het is zelfs niet een beveiligde site, big mistake!!
Helpful Report
Posted 9 months ago
Hallo Rony,

Bedankt voor je feedback. We hebben echter geen app en het is dus ook niet verplicht een app te downloaden.

Zou je aan kunnen geven welke pagina niet beveiligd is volgens jou? Want wij werken met een 256-bits SSL beveiligingscertificaat die iedere maand wordt vernieuwd. Dus alle pagina's zouden gewoon beveiligd moeten zijn.
Posted 9 months ago
Omdat jullie webside foute info geeft over inleverpunten
1 Helpful Report
Posted 11 months ago
Ik kon de barcode niet afdrukken met mijn printer, en deze is absoluut nodig voor het verzenden.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Goedemiddag,

Waarschijnlijk heeft dit te maken met uw printer instellingen. Neem even contact op via onze klantenservice dan sturen we u een handleiding om de instellingen aan te passen.

Met vriendelijke groet,

GoedkoopPakket
Posted 11 months ago
Is niet zo simpel
Helpful Report
Posted 1 year ago
geen trac code ontvangen
Helpful Report
Posted 1 year ago
Beste Rony,
De track and trace gegevens heeft u via de mail ontvangen. Daarnaast kunt u deze gegevens terugvinden in uw account. Mocht u toch nog vragen hebben kunnen wij u deze gegevens ook altijd even na sturen.
Posted 1 year ago
Heb nog nooit een pakje met de post verzonden , ik vind het nogal ingewikkeld de Website , tevens staat er dat paket je binnen de 24 uur moet geleverd zijn das dinsdag op de post gedaan ,nu zijn we zondag en is nog steeds niet aangekomen . Dat vind ik niet gehoord ,kan het beter te voet gaan brengen .
Helpful Report
Posted 1 year ago
Het duurde UREN vooraleer ik de verzendetiket kon afdrukken. Pas na contact met u, kon dit, "onjuiste adresgegevens" zogezegd. Pakket kon niet aan geadresseerde afgegeven worden, zogezegd wegens onjuiste adresgegevens. Deze waren nochtans 100% juist. Het heeft "ons" ( verzender en bestemmeling) veel moeite gekost om uiteindelijk het pakket bij de bestemmeling te krijgen. ( telefoneren naar PDP, in afhaalpunt laten bezorgen) Voor een eerste ervaring niet zo positief.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Bedankt voor uw review en jammer dat uw ervaring niet positief was. Voor ons is het altijd belangrijk dat we de juiste adresgegevens krijgen voordat we de pakketzegel kunnen aanmaken. In uw geval waren de adresvelden niet juist ingevuld, waardoor wij dit moesten aanpassen.

Onze excuses dat het wat langer duurde en hopelijk wordt uw volgende ervaring beter :)
Posted 1 year ago
te late afhaling van het pakket! donderdag 15/11 besteld en betaald en pas afgehaald op 19/11 rond de middag.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Bedankt voor uw review! Vervelend te horen dat uw pakket vertraagd is. We hebben afgelopen week last gehad van de landelijke staking vanuit
bPost. Helaas konden wij hier weinig aan doen.
Posted 1 year ago
wij bestelden en betaalden reeds donderdag 15/11 en de pakketten werden pas op 19/11 opgehaald rond de middag en da's erg laat...….
Helpful Report
Posted 1 year ago
GoedKoopPakket is rated 4.56 based on 1,027 reviews