GoedKoopPakket Reviews

4.59 Rating 2,845 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Het duurde lang (ruim 24u) tegen dat ik de pakketzegel ontvangde. Wel goed dat er een overzicht is met de prijs bij van de verschillende pakketdiensten.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Ik had liever de terugbetaling in plaats van een verzendtegoed. Verder alleen maar positieve ervaringen.
Helpful Report
Posted 2 years ago
konden niet mijn pakket verzenden naar IOM
Helpful Report
Posted 2 years ago
Beste Franky Wij kunnen helaas niet naar alle Eilanden in Europa pakketten versturen. We hebben u dan ook direct uw geld teruggestort en uw proberen te helpen met een alternatief. We vinden dan ook jammer dat u onze dienstverlening met 1 ster beoordeeld.
Posted 2 years ago
Ik had in 1 klap alle verschillende tarieven, wat op zich heel handig is. Alleen werden telkens wel de duurste opties voorgesteld (thuisverzending niet naar een pick up point).
Helpful Report
Posted 2 years ago
Goedkoper via officiële site
Helpful Report
Posted 2 years ago
Nog weinig ervaring.
Helpful Report
Posted 2 years ago
pakket was beschadigd bij aankomst ontvanger dossier opgemaakt met fotos nog niet in orde met vergoeding verschillende mails ontvangen maar geen vergoeding nu is voor de tweede keer een dossier opgemaakt ik mag hopen dat jullie over de brug komen en vergoeding overmaken
Helpful Report
Posted 2 years ago
Het duurt toch wel lang eer de persoon naar wie het pakket is verzonden het pakket ook ontvangt .
Helpful Report
Posted 2 years ago
Pakket is nogniet geleverd
Helpful Report
Posted 2 years ago
Het is de goedkoopste manier van verzenden, maar het blijkt duur om iets naar Nederland te sturen
Helpful Report
Posted 2 years ago
best wat keuzemogelijkheden, maar onvoldoende om de inleverpunten te kunnen vinden die verbonden worden aan de keuze.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Beste Flop, Bedankt voor uw feedback. We hebben hieronder staande pagina om alle pakketpunten te vinden. Wellicht werkt dit voor u. https://www.goedkooppakket.be/pakketpunten
Posted 2 years ago
Eerste poging mislikte wegens mislukken betaling en ik was bovendien mijn 1€ tegoed kwijt. Ondertussen is dit laatste in orde gekomen. Mvg, Christelle
Helpful Report
Posted 2 years ago
De vorige editie vond ik overzichtelijker. Ik krijg nu niet direct het etiket om af te drukken.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Eenvoudig,snel en goedkoop
Helpful Report
Posted 2 years ago
GoedKoopPakket is rated 4.59 based on 2,845 reviews