GoedKoopPakket Reviews

4.56 Rating 1,027 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Snelle levering
Helpful Report
Posted 2 months ago
Makkelijk In gebruik. Betalen, printen en klaar
Helpful Report
Posted 2 months ago
Pakje was 3 dagen later aangekomen in Italië via DPD, deze site biedt een mooie service aan waarmee je de verschillende koeriers kan vergelijken
Helpful Report
Posted 2 months ago
Vlot en overzichtelijk.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Alles vlot verlopen
Helpful Report
Posted 2 months ago
De streepjescode kwam niet goed over via mijn printer. Ik hoor helemaal niets over verzending of aankomst, terwijl het een verzekerde zending was.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Alles liep perfect en de prijs was meer dan redelijk, 50% goedkoper dan wanneer ik gewoon (zoals altijd) naar Bpost was gegaan.
Helpful Report
Posted 2 months ago
blijkbaar had ik verkeerde adres ingegeven. En was maar aan het wachten op barcode, maar kreeg geen bevestiging. nu 1 week verder en geld nog niet terug op de rekening.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Uiteindelijk ging alles ok, maar was niet vanzelfsprekend
Helpful Report
Posted 2 months ago
Helaas, het was slecht. Tweemaal een e-mail gestuurd en daar geen reactie op gehad. Het probleem was dat het verzendzegel niet gedownload kon worden, omdat deze nagekeken moest worden, met blauwe pakketje wat rond bleef draaien. De order is geannuleerd maar mijn geld ,6€50 is niet teruggestort. Geen enkele reactie van jullie gehad. Het pakket zelf gebracht en daar de verzendkosten wederom betaald. Ik verwacht dat dit nog in orde komt. Met vriendelijke groet, Marill
Helpful Report
Posted 2 months ago
Alles is perfect verlopen
Helpful Report
Posted 2 months ago
Is niet zo duidelijk uitgelegd
Helpful Report
Posted 2 months ago
Het pakket is of steeds niet toegekomen
Helpful Report
Posted 2 months ago
vrijdag 1 pakket verstuurd en hadden op de doos vermld dat dit breekbaar was en toch is de verpakking gedeeltelijk gebroken .
Helpful Report
Posted 2 months ago
Ging vlot en correct
Helpful Report
Posted 2 months ago
duidelijk en overzichtelijk
Helpful Report
Posted 2 months ago
Omdat ik dénk bespaard te hebben dan via hun eigen site, maar daar ben ik nog niet zeker van, ik heb ook nog niet echt tijd gehad om tegoei te vergelijken, want sommige hoofdwebsites zijn nogal onduidelijk of enorm prijzig dat het niet kan kloppen (bvb DHL)
Helpful Report
Posted 2 months ago
Goedkoop en vlot, m.a.w.: handig om gebruik van te maken!
Helpful Report
Posted 2 months ago
Zeer goede service
Helpful Report
Posted 2 months ago
heldere keuze
Helpful Report
Posted 2 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.56 based on 1,027 reviews