GoedKoopPakket Reviews

4.58 Rating 556 Reviews
95% of reviewers recommend GoedKoopPakket
"Werkte zoals ik verwacht had. Niets op aan te merken"
Posted 19 hours ago
"Website is zeer overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik."
Posted 1 day ago
"Alles was duidelijk wat ik moest doen en alles verliep vlot. Gemakkelijk op die manier. Pakketje afleveren in bpostpunt. Ik kreeg een mailtje van de ontvanger dat het goed geleverd was."
Posted 2 days ago
"De site is zeer duidelijk. Heel eenvoudig om een punt te vinden waar je een pakje kan afgeven. Het maken van een verzendingsdocument is zeer eenvoudig en de verschillende stappen zijn logisch en duidelijk."
Posted 2 days ago
"Alles loopt perfect"
Posted 2 days ago
"Gemakkelijk en niet duur."
Posted 2 days ago
"Durfde niet te gebruiken om een pakket te verzenden omdat ik dacht dat dit ging moeilijk zijn. Ondertussen al aantal malen gebruikt omdat zo simpel is"
Posted 3 days ago
"zeer vlot duidelijk en meteen alles op zen plaats"
Posted 3 days ago
"Makkelijk voor te versturen"
Posted 4 days ago
"Was makkelijk om te versturen"
Posted 4 days ago
"Beter dan deze van Bpost"
Posted 4 days ago
"OMDAT ALLES PERFECT EN SNEL VERLIEP EN DE PRIJZEN GOED ZITTEN DAAROM DAT IK NU NOG EEN PAKKETJE VERSTUUR ECHT TOF GOED EN SNEL"
Posted 4 days ago
"Goed is goed"
Posted 4 days ago
"Gebruiksvriendelijk"
Posted 5 days ago
"Het was de eerste keer, en alles is goed verlopen ! dus 5 sterren !!!"
Posted 5 days ago
"Ik heb geen enkele negatieve ervaring met de verzending, het was de eerste keer dat ik dit deed, was dus spannend voor mij ...."
Posted 5 days ago
"Goede kwaliteit en service voor een schappelijke prijs"
Posted 5 days ago
"De pagina is zeer duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk in gebruik."
Posted 5 days ago
"Omdat het zeer snel was"
Posted 6 days ago
"ik ben zeer tevreden over de service"
Posted 6 days ago
GoedKoopPakket is rated 4.58 based on 556 reviews

Start Your Free Trial Today

Send 400 review invitations for FREE!

Activate Your Account

Book your activation call by clicking the button below. Or call us now on 0116 350 0610 . Book a Call

Alice, Customer Support