GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,277 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anderen zijn goedkoper. Trek dit gelijk.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Fijn dat jullie scherpe prijzen aanbieden. Nadeel vond ik dat het pakketzegel niet wilde downloaden: na een dag wachten de klantenservice gemaild en voila binnen no time had ik hem binnen. Dus dat was weer positief
Helpful Report
Posted 2 months ago
Geeft duidelijke, heldere informatie bij welke verzender ik moet zijn om een pakket goedkoop te kunnen versturen. Duidelijke instructies. Alles is ook goed gegaan bij het verzenden van mijn laatste pakket.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Nog voor te onbekend voor mij.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Gebruiksvriendelijk
Helpful Report
Posted 2 months ago
Duidelijk en overzichtelijk
Helpful Report
Posted 2 months ago
Alles verliep met logica en snel.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Eenvoudig geregeld.
Helpful Report
Posted 2 months ago
werkt soepel
Helpful Report
Posted 2 months ago
Het invullen van de bon is snel gedaan en het is heel gemakkelijk om meteen een bon uit te kunnen printen zodat je het pakketje alleen nog maar hoeft af te geven bij een ophaalpunt.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Prima geregeld en een duidelijke beschrijving hoe te handelen. Kon niet beter. Kan niets negatief verzinnen. Prima service
Helpful Report
Posted 2 months ago
Eenvoudig en doet wat het moet doen.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Ik moest 2 dagen wachten tot ik mijn barcode ontving.
Helpful Report
Posted 3 months ago
De verzending is prima verlopen. Daar kijk ik positief op terug, zou het zo weer doen of het anderen aanbevelen
Helpful Report
Posted 3 months ago
Omdat de zending goed is verlopen. Zoals verwacht
Helpful Report
Posted 3 months ago
Omdat deze website heel correct is, goed uitvoerbaar en betrouwbaar.
Helpful Report
Posted 3 months ago
makkelijk, snel en binnen 24 uur over. Dankjewel
Helpful Report
Posted 3 months ago
Werkt soepel en snel en vergelijkt meteen de verschillende aanbieders.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Prijs kwaliteit is prima Gemakkelijk om aan te vragen / gebruiksvriendelijk
Helpful Report
Posted 3 months ago
Prijs kwaliteit is prima Gemakkelijk om aan te vragen / gebruiksvriendelijk
Helpful Report
Posted 3 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,277 reviews