GoedkoopPakket Reviews

4.54 Rating 5,651 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Snel en goed verzorgd
Posted 3 weeks ago
Duidelijk en scherpe tarieven
Posted 3 weeks ago
Het zou fijner zijn als de betaaloptie door de website van jullie onthouden werd zodat ik me daar niet mee kan vergissen.
Als je snel iets wil versturen gaat het soms fout bij mij.
Posted 3 weeks ago
snelle levering
Posted 3 weeks ago
Snelle afhandeling, betrouwbaar, prijs is misschien iets duurder dan sommige andere postdiensten . Maar prijs kwaliteit ????
Posted 3 weeks ago
Makkelijk thuis geregeld en in één dag op de plaats van bestemming
Posted 3 weeks ago
Een label maken ging soepel en betaling ook. Pakket was volgende dag geleverd.
Posted 3 weeks ago
Duidelijk en makkelijk in gebruik
Posted 3 weeks ago
Snel verzenden, fijne site en goed afgeleverd
Posted 3 weeks ago
Ervaar toch wel wat problemen en vind het vreemd dat je op de smartphone de labels niet kunt verwijderen. Dat kan alleen op de laptop of computer.
Posted 3 weeks ago
Makkelijk in gebruik en super dat de XL optie beschikbaar is. Nu nog een XL optie naar de USA en het worden 6sterren????????
Posted 3 weeks ago
Snel en eenvoudig een verzendlabel. Ik vind het echter jammer dat DHL niet meer standaard in de mogelijkheden is opgenomen.
Posted 3 weeks ago
vlotte service
Posted 3 weeks ago
Makkelijk om je verzendingen te verwerken en automatische terugkoppeling bij levering
Posted 3 weeks ago
Goed op tijd
Posted 3 weeks ago
Heel handig om thuis adreslabel inclusief "postzegel" uit te printen en op het pakket te plakken.
Pakje is de volgende dag in prima staat afgeleverd op aangegeven adres.
Posted 3 weeks ago
Prima service en makkelijke website
Posted 3 weeks ago
Alles lekker vlot, en goedkoop!
Posted 3 weeks ago
Duidelijk,en ik wil nog mijn complimenten geven maandag pakket afgegeven en donderdag op plaats van bestemming ????
Posted 3 weeks ago
HET WAS WEL EVEN ZOEKEN WAAR IK MIJN PAKKET NAAR TOE KON BRENGEN, MAAR VERDER GOED GEREGELD EN SNEL AFGELEVERD !
Posted 1 month ago
GoedkoopPakket is rated 4.54 based on 5,651 reviews