GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,277 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Ik vind het ideaal om via Goedkooppakket mijn verzending te regelen. Goede prijs, snelle afhandeling . Gewoon goed dus.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Werkt makkelijk, pakket vlot en in goede staat afgeleverd.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Alles verliep goed
Helpful Report
Posted 2 months ago
Ik hoef niet meer verschillende sites te lezen om te vergelijken. De vergelijking is er nu op een thuispagina
Helpful Report
Posted 2 months ago
prima site, duidelijke instructie en goedkoper
Helpful Report
Posted 2 months ago
Snel bezorgd tegen een gunstig tarief
Helpful Report
Posted 2 months ago
Het ging heel gemakkelijk, en super snel
Helpful Report
Posted 2 months ago
Het ging heel gemakkelijk, en super snel
Helpful Report
Posted 2 months ago
tot op heden geen probleem ondervonden. Het pakje is echter nog niet in Parijs aangekomen dus daar wacht ik op.
Helpful Report
Posted 2 months ago
eenvoudig, duidelijk en effectief
Helpful Report
Posted 2 months ago
Makkelijk, overzichtelijk en snel
Helpful Report
Posted 2 months ago
overzichtelijk en duidelijk
Helpful Report
Posted 2 months ago
Helder en duidelijk. Service mbt beantwoorden van vragen was snel. heel fijn.
Helpful Report
Posted 2 months ago
omdat alles goed verliep!
Helpful Report
Posted 2 months ago
Word goed op de hoogte gehouden dmv emails waar get pakket is en als het pakket vertraagd is.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Alles stappen waren helder en ik kon in korte tijd een pakketselectie afdrukken en het pakket bij een inleverpunt afgeven.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Ik had het nog nooit zo verzonden maar ik vindt het geweldig zo hoef niet meer te wachten gewoon scannen en klaar is kees
Helpful Report
Posted 2 months ago
Gewoon goed
Helpful Report
Posted 2 months ago
Gewoon goed
Helpful Report
Posted 2 months ago
Super handig makkelijk te regelen vanuit huis. Label printen. Pakket afgeven en klaar. Ook het volgen van pakket is fijn.
Helpful Report
Posted 2 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,277 reviews