GoedkoopPakket Reviews

4.55 Rating 6,161 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Afhandeling is makkelijk en de site is overzichtelijk. Al vele keren pakketen verstuurd en altijd zonder problemen.
Posted 1 month ago
Omdat jullie pakket steeds snel aankomt.
Posted 1 month ago
Makkelijk en snel te doen
Posted 1 month ago
Makkelijk en snel te doen
Posted 1 month ago
Werkt prima
Posted 1 month ago
kan naar het buitenland o.a duitsland verzekerd sturen met dhl en dat kan op de site van dhl zelf helaas niet
Posted 1 month ago
Het pakket is bij mij terug bezorgt. 3syzxg165480578. Er op geschreven met een pen...niet betalende klant. Nou echt wel, het is de 6e van mijn rekening afgeschreven.. Heeeel graag hoor ik a.u.b. snel van u. Vriendelijke groetjes Ilona@IlonaLambooij
Posted 1 month ago
Het pakket is bij mij terug bezorgt. 3syzxg165480578. Er op geschreven met een pen...niet betalende klant. Nou echt wel, het is de 6e van mijn rekening afgeschreven.. Heeeel graag hoor ik a.u.b. snel van u. Vriendelijke groetjes Ilona@IlonaLambooij
Posted 1 month ago
Er wordt bezorgd zonder problemen en ook goedkoop.
Posted 1 month ago
snelle service en goedkoper
Posted 1 month ago
Is €.6,75 van mijn rekening afgeschreven. Wordt het bij mijzelf gebracht inplaats naar Fashion to Fashion in Den Heler. Staat er met balpoint op geschreven, en zelfs 2 x ...niet betalende klant. Nou dus het is echt wel betaald foir mij voor verzending naar Den Helder. Heel graag hoor ik van u. Bij voorbaat mijn dank. Vriendelijke groet, Ilona Lambooij
Posted 1 month ago
Gewoon goed
Posted 1 month ago
Omdat het me goed bevalt en fijn werkt
Posted 1 month ago
makkelijk, snel en goedkoop.
Posted 1 month ago
Betrouwbaar en snel
Posted 1 month ago
Pakket keurig en snel afgeleverd
Posted 1 month ago
werkt snel en duidelijk. tevens een fatsoenlijke factuur
Posted 1 month ago
Het is een overzichtelijke website. Je gaat gemakkelijk door de menu's heen en in plaats van tijd kwijt te zijn bij een afgiftepunt van de post voor frankeren, werkt dit snel en efficiënt. Verder heb je direct een factuur, die digitaal in de administratie verwerkt kan worden. Bij een post-afgiftepunt moet je een bon voor contante betaling inscannen etc. Dus veel voordelen.
Posted 1 month ago
Mooi overzichtelijk!
Posted 1 month ago
.
Posted 1 month ago
GoedkoopPakket is rated 4.55 based on 6,161 reviews