GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,804 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

About GoedkoopPakket: Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website
Are you a business owner?
Click Here

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"werkt prima"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Duidelijk overzicht en snel alles te regelen"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Goed en snel verzonden. Gemakkelijk aan te bieden nadat het label geprint/geplaatst is. Ook de e-mails naar zender en ontvanger zijn goed ontvangen."
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Goede duidelijke website werkt prettig"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Prima"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Omslachtige invuloefeningen: Adresgegevens worden niet ingevuld aan de hand van de postcode en huisnummer Vult automatisch eerdere gegevens in dus je moet heel goed opletten dat niet te accepteren Prijs kan bij andere verzenders lager Betalen met creditcard of Paypall is kosten verhogend terwijl dat juist zo handig is! Dat laatste was voor mij een afbraak moment"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Makkelijk, overzichtelijk en niet duur."
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"simpel, eenvoudig en doelmatig"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Alles prima verlopen van de zending"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Alles was snel geregeld."
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Pakket snel en zonder problemen verzonden!!"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"super goed verzonden"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Duidelijk, overzichtelijk en goedkoper!"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Was makkelijk om in te vullen"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Super tevreden!"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Werkt snel en goede prijs"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Snel, goed, makkelijk. Wat wil je dan nog meer? Prima website, hoor!"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Het pakket is geannuleerd door jullie omdat ik in belgie woon maar ik had het pakket afgegeven bij een ophaalpunt in Nederland en zie dan geen problemen. Het niet terugstorten van het geld op mijn rekening maar als tegoed houden vind ik geen goede oplossing."
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Dit heeft te maken met het retour adres. Wanneer u in België woont kunt u geen pakket versturen van Nederland naar Nederland maar van Belgie naar Nederland. We hebben uw zending dus geannuleerd en het bedrag teruggestort, zodat u de juiste zending kon aanmaken.
Posted 3 weeks ago
"Geen problemen mee gehad"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
"Goed"
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,804 reviews