GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,235 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

About GoedkoopPakket: Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website
Are you a business owner?
See Business Solutions

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"Makkelijk, en goedkoper als bij de gebruikelijke opstbalie"
Posted 4 weeks ago
"Makkelijk, en goedkoper als bij de gebruikelijke opstbalie"
Posted 4 weeks ago
"Fijn dat je kunt vergelijken. Dat is pluspunt. Maar .... ik heb iets verzonden via DHL maar kon via jullie niet kiezen voor een bezorging bij een DHL-punt. Kon alleen kiezen voor bezorging aan huis bij de geadresseerde. Mijn geadresseerde vind dat superonhandig omdat zij weinig thuis is."
Posted 4 weeks ago
"Goedkoop, duidelijk en overzichtelijk!"
Posted 4 weeks ago
"Het was heel eenvoudig om de verzendkosten te regelen en je kan het allemaal achter je eigen PC regelen. Top!"
Posted 4 weeks ago
"makkelijk en snel, allee het afdrukken van de 3 code's op d eprinter ging niet makkelijk"
Posted 4 weeks ago
"De site is duidelijk en biedt goed inzicht in de verzendmogelijkheden en -kosten! Prima geregeld en makkelijk om een verzend+code etiket te printen. Goed geregeld!"
Posted 4 weeks ago
"Heel duidelijk, snel in te vullen en snelle service"
Posted 4 weeks ago
"Geweldige site ????"
Posted 1 month ago
"Zelfs voor mij is het uitprinten van een pakketzegel behapbaar."
Posted 1 month ago
"Omdat het gewoon makkelijk is dat je alles online kunt regelen en alles verloopt zoals verwacht"
Posted 1 month ago
"Werkt makkelijk en duidelijk! Kende deze site helemaal niet eigenlijk, maar ben blij dat ik hem gevonden heb!!"
Posted 1 month ago
"Duidelijk, snel en simpel. Meer heb je ook niet nodig!"
Posted 1 month ago
"Snel, makkelijk en goedkoop"
Posted 1 month ago
"goede ervaringen tot nu toe."
Posted 1 month ago
"Makkelijk, snel, prima"
Posted 1 month ago
"Snel en reuze handig"
Posted 1 month ago
"Sommige info over inpakken is onduidelijk, verder helder en makkelijk bruikbaar"
Posted 1 month ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,235 reviews

Start Your Free Trial Today

Send 400 review invitations for FREE!

Activate Your Account

Book your activation call by clicking the button below. Or call us now on 0116 350 0610 . Book a Call

Alice, Customer Support