GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,707 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Goede snelle service
Posted 2 weeks ago
Gewoon goed zoals bedoeld.
Posted 3 weeks ago
Goed services en profesioneel
Posted 3 weeks ago
Netjes En snel geleverd
Posted 3 weeks ago
Omdat hij niet aangepast kan worden
Posted 3 weeks ago
Verzend klaar maken van labels, en betaling verloopt super gemakkelijk
Posted 3 weeks ago
De verzending van een aantal pakketten was snel geregeld met het thuis printen van de verzendlabels. Alleen nog er op plakken een aanleveren op het postkantoor. De communicatie per mail is duidelijk, voor zowel de zender als ontvanger. Aanrader.
Posted 3 weeks ago
Top site, snel geregeld
Posted 3 weeks ago
Prima website, vlotte verzending, prima prijs!!!
Posted 3 weeks ago
Pakket is niet geleverd bij de uiteindelijke bestemming maar retour geleverd?? Ook is het pakket incompleet retour geleverd. Zeer slecht!
Posted 3 weeks ago
Het is heel duidelijk en overzichtelijk. En bij versturen via Marktplaats een noodzakelijke dienstverlening.
Posted 3 weeks ago
Nog net geen vijf sterren omdat het vaak niet lukt om het volledige adres uit te laten printen bij de PostNL servicebalie,
Posted 3 weeks ago
Nog net geen vijf sterren omdat het vaak niet lukt om het volledige adres uit te laten printen bij de PostNL servicebalie,
Posted 3 weeks ago
Geen problemen ondervonden. Snel en eenvoudig geregeld.
Posted 3 weeks ago
Geen problemen ondervonden. Snel en eenvoudig geregeld.
Posted 3 weeks ago
Goedkoper dan post.nl en de XL toeslag kan je niet kiezen bij post.nl zelf
Posted 3 weeks ago
Zojuist ontving ik het bericht "Het pakket met Track&Trace-code [3S.. etc..] die u via Goedkooppakket.nl heeft verzonden is zojuist geleverd door de vervoerder." Dit is een pakket dat ik heb verzonden en dat bij mij retour is afgeleverd omdat het adres fout of incompleet zou zijn. Ik heb daar niet eerder van uw organisatie bericht van ontvangen. Dat ontstemt mij zeer. Vooral ook omdat ik dus ook omdat ik in uw berichtgeving niets heb gehoord van een zogenaamd foutieve adressering. Naast de slordige taalfout (het pakket DAT u heeft verzonden), ben ik nog veel ontstemder over het feit dat de ontvanger tevergeefs is thuisgebleven op haar verjaardag om het cadeau in ontvangst te kunnen nemen, en dat dat gewoon weer bij mij, de verzender thuis is afgeleverd omdat het adres incompleet zou zijn. Nu woont zij al 40 (VEERTIG!) jaar op dat adres, alleen staat de achternaam van haar partner bij de deurbel. Moet ik de post dan aan haar partner richten in de hoop dat hij het wel begrijpt en aan haar doorgeeft? Zeer teleurstellend dat ik hiervoor ook nog verzendkosten heb moeten betalen.
Posted 3 weeks ago
Alles is duidelijk en netjes
Posted 3 weeks ago
Makkelijk te bedienen, versturen van post is nu makkelijker en goedkoper dan voorheen ( post nl en Dhl)
Posted 3 weeks ago
Zeer goede prijs, opvolging was zeer goed en correcte afhandeing.
Posted 3 weeks ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,707 reviews