Vegan Masters Reviews

4.35 Rating 2,789 Reviews
86 %
of reviewers recommend Vegan Masters
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier
Average Delivery Time
Next Day
On-time Delivery
97%
Accurate And Undamaged Orders
Greater than 82%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Vegan Masters Reviews
Echt heel erg lekker.
Posted 3 minutes ago
Verrassend lekker!
Posted 1 hour ago
Absoluut de moeite waard! Heerlijk, goede prijs-kwaliteitverhouding en natuurlijk plantaardig!
Posted 1 hour ago
Erg lekker!
Posted 1 day ago
Wonderful meals.
Posted 1 day ago
Zo handig om plantaardig eten aan huis geleverd te krijgen. En lekker natuurlijk 😊
Posted 2 days ago
Goede en acurate bezorging, heerlijk eten en een goede prijs! AANRADER!
Vegan Masters 5 star review on 4th March 2021
Posted 3 days ago
Lekker eten, goed verpakt, duidelijke instructies, fijn diervriendelijk eten. Ik zou als enige tip hebben om het plastic aan de binnenkant van de doosjes en als afsluiter te vervangen door bv iets Wat op plastic lijkt maar van zetmeel of zoiets. Zodat het helemaal ‘groen’ wordt. Check het Pukka thee merk voor tips om helemaal ‘groen’ te zijn.
Posted 3 days ago
wist niet dat goed doen voor de wereld zo lekker kon zijn!!
Posted 3 days ago
Jullie maken van vegan eten een feestje! De sushi hadden we nog niet gehad en is erg lekker. Ga zo door!
Posted 3 days ago
I love that they are always inventing new vegan menu's to keep me coming back. The food is very tasty, and I feel is also fairly priced. Also very grateful that they deliver throughout Holland!
Posted 4 days ago
Party Bites en Gezonde Bastaard zijn heel lekker!
Posted 4 days ago
Vind het fijn dat jullie er zijn, al kook ik graag, ben er niet altijd aan toe.
Posted 4 days ago
Alles heerlijk
Posted 4 days ago
Hoe gemakkelijk kan het zijn om een gezonde vegan maaltijd in een handomdraai op tafel te zetten?!
Posted 4 days ago
Heerlijk eten, goed op tijd. We hadden de Dutch Weedburger besteld, superlekker! Alleen de Romaine sla was een beetje bruinig en slap dus die hebben we niet gegeten. Verder perfect!
Posted 4 days ago
Prima maaltijden alles was zeer lekker
Posted 4 days ago
Het eten is heerlijk. Vond alles lekker. Vooral de wrap. Komt er binnenkort ook meer voor ontbijt en lunch? Krijg vandaag weer wat binnen van jullie. Kan nu al niet wachten.
Posted 5 days ago
Elke keer weer heerlijk! Vorige week 2 sushi schalen besteld en dit werd netjes op tijd afgeleverd. Ik vind ook de weekpakketten fijn; daar zou ik nog wel wat gezondere opties in willen zien. Die zou ik dan zeker vaak bestellen.
Posted 5 days ago
Waardeloze bezorging.
Posted 5 days ago
Vegan Masters is rated 4.35 based on 2,789 reviews