Vegan Masters Reviews

4.32 Rating 3,617 Reviews
85 %
of reviewers recommend Vegan Masters
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier
Average Delivery Time
Next Day
On-time Delivery
97%
Accurate And Undamaged Orders
Greater than 82%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Vegan Masters Reviews
See specific reviews below.
Helpful Report
Posted 1 day ago
Het was een heerlijke afsluiting van een bijzondere tijd, ter ere van zoon dit pakket besteld, wat supergoed werd afgeleverd met koeling voor de producten. We hebben ervan gesmuld. Wat wÊl jammer is, dat ik het pas de volgende dag kon eten, omdat het te laat in de avond werd bezorgd en we een alternatief moesten maken.
Helpful Report
Posted 1 day ago
Topproducten, heel lekker en vers! Ik ga beslist vaker bestellen.
Helpful Report
Posted 1 day ago
Helaas niets ontvangen
Helpful Report
Posted 2 days ago
Goedemorgen :) wij hebben uw bestelling er voor maandag de 20ste in staan en niet voor de 17de. Zou dit kunnen kloppen? Mvg Amanda Vegan Masters Team
Posted 2 days ago
Heerlijke producten! Elke keer weer.😊
Helpful Report
Posted 2 days ago
A party to my tummy so jummy
Vegan Masters 5 star review on 16th September 2021
Helpful Report
Posted 3 days ago
Thank you so much :) Happy you enjoy our food!
Posted 3 days ago
Het was heerlijk!
Helpful Report
Posted 5 days ago
Wat fijn dat alles in de smaak is gevallen! Daar worden wij erg blij van! :)
Posted 4 days ago
Top. Fijn dat dit bedrijf er is.
Helpful Report
Posted 6 days ago
Goed om te horen dat u zo positief over ons bent! Dank u wel!
Posted 6 days ago
Heerlijk eten, puur en goed. Porties zijn voor mij voldoende maar voor mijn zoon te klein.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat het eten in de smaak valt! :)
Posted 6 days ago
I am ordering vegan food for more then a year now, and I am really happy what they offer. Also glad that you can also order without a membership.
Vegan Masters 5 star review on 12th September 2021
Helpful Report
Posted 1 week ago
We are very pleased to hear that you are enthusiastic about our food! Thank you so much!
Posted 6 days ago
Heerlijk van smaak en vers!
Helpful Report
Posted 1 week ago
Fijn te horen dat u tevreden bent! :)
Posted 6 days ago
Heerlijk eten!
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dank voor uw positieve reviews! We zijn blij dat horen dat alles zo naar wens is!
Posted 6 days ago
Very good food! Good prices. The delivery is a bit less. Foodpackaging is damaged, scrambeled, and all packages were very wet..
Helpful Report
Posted 1 week ago
We are glad to hear that our dishes were to your liking! However, we are truly sorry to hear that the delivery was not up to our standards. We will definitely contact our delivery partner about this issue, since it is unacceptable and out of our control. Thank you so much for your feedback! Enjoy your evening and kind regards, Vegan Masters Team
Posted 1 week ago
Perfect!!! We hebben gekozen voor de vegan BBQ. Ik zou het zo opnieuw bestellen.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Wat super dat onze BBQ gerechten u zo goed zijn bevallen Sofie! We maken u vaak graag vaker blij met onze gerechten bij u thuis. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring :)
Posted 1 week ago
4 gerechten besteld. 3 lekker, 1 mwah. Bestelling was netjes op tijd binnen en goed verpakt
Helpful Report
Posted 1 week ago
Goed om te horen dat de levering soepel is verlopen! Mocht u suggesties en/of verbeterpunten voor onze gerechten hebben, horen wij het uiteraard meer dan graag! Alle feedback helpt ons immers te blijven verbeteren :)
Posted 1 week ago
Altijd even vers en smaakvol
Helpful Report
Posted 1 week ago
Wat een mooie recensie! Daar doen we het voor bij Vegan Masters. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring Miranda :)
Posted 1 week ago
Vegan Masters levert smakelijk & voedzaam eten voor een schappelijke prijs. Deze producten zijn zelf gemakkelijk om op tafel te zetten. Een aanrader voor wie een keer wat anders wil proberen, hier niet heel veel tijd en moeite in wil steken & ook niet de hoofdprijs wil betalen.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Hi David, Dank je wel :) Wat fijn dat onze producten je zo goed zijn bevallen!!
Posted 1 week ago
Goede smaakvolle Veganproducten
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dank u wel :)
Posted 1 week ago
Delivery was perfect, with coolingpacks. Meals were nice and delicious.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Thank you so much :)
Posted 1 week ago
It was really delicious! Tempehtation Bowl; lovely, and Satay with me, so nice, Sho-Karma pizza we eat in the park, we like! Ordered my new meals and breakfast and pastries a moment ago. 😋😋
Helpful Report
Posted 1 week ago
Thank you so much :)
Posted 1 week ago
Vegan Masters is rated 4.32 based on 3,617 reviews