Vegan Masters Reviews

4.3 Rating 4,092 Reviews
85 %
of reviewers recommend Vegan Masters
4.3
Based on 4,092 reviews
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier
Average Delivery Time
Next Day
On-time Delivery
97%
Accurate And Undamaged Orders
Greater than 82%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Vegan Masters Reviews
Lekker maar slechte bezorgdienst
Helpful Report
Posted 14 hours ago
I was expecting a little bit more from vegan masters. The package was delivered and the cartons were all dented and bent from the journey. I was really excited to try the food but was let down by the lasagne. It lacked taste. The rengdang wasn't bad but didn't blow me away. We'll try the curry tonight.
Helpful Report
Posted 1 day ago
Missing content in BBQ Box, unreachable helpdesk by phone, incorrect description on website, 1 day delay on sending of missing items. In short, disappointing.
Helpful Report
Posted 2 days ago
Erg lekker! Mooie smaken en vers eten!
Helpful Report
Posted 6 days ago
Ik vind de kwaliteit wat achteruit gegaan. In het begin steeds 5 sterren maar nu smaakt het of er minder aandacht aan besteedt is. Het gemak en levering etc prima.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Heerlijk, heerlijk, heerlijk!
Helpful Report
Posted 1 week ago
De go peanuts besteld…hele zure smaak…alsof niet ok was durfde niet verder op te eten en helaas weg gegooid…
Helpful Report
Posted 1 week ago
Hi Carmela! Wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met een van onze salades. We hebben je een mail gestuurd om dit op een passende manier op te lossen!
Posted 1 week ago
Er zaten producten in de doos met een sticker erop voor Kerst 2021. Verder waren de verpakkingen van mijn 3 Chairly Brown kapot waardoor veel inhoud door de hele doos was gelopen.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Hi Helma! Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden was over je bestelling. We hebben je een mail gestuurd om dit passend op te lossen :)
Posted 1 week ago
Very tasty food, good portions, price worth, definitely recommended
Helpful Report
Posted 1 week ago
Thank you so much for your review! We are very happy to hear your enthusiasm for our products! :)
Posted 1 week ago
Deze keer verliep het op rolletjes!!
Helpful Report
Posted 1 week ago
N paar keer besteld en prima eten. Zou iets meer groente bij bepaalde gerechten mogen.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Hartelijk dank voor de feedback! We willen onze gerechten altijd blijven verbeteren en dit soort punten helpen daar zeker bij.
Posted 1 week ago
Heerlijk die sandwiches en salades!!! Een salade heette : hello yellow. Heerlijk! Ook heb ik de veggie overload en italian stallion geprobeerd deze vielen ook zeker in de smaak!! Dit ga ik zeker nog eens bestellen.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Hartelijk dank voor de review! We vinden het ontzettend leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze producten! :)
Posted 1 week ago
Jullie bewijzen, dat je fantastisch kunt eten, zonder dierenleed!!! En super service!!!
Helpful Report
Posted 1 week ago
Wauw! Onwijs bedankt voor dit fantastische compliment! :)
Posted 1 week ago
Ik begreep niet wat bij elkaar hoorde in de surprise box. Sommige zonder sticker, wat is het, hoe maak je dat klaar? Maarrrr....gesmuld!
Helpful Report
Posted 1 week ago
As usual great food
Helpful Report
Posted 1 week ago
Lekker eten, verzenden ging ook prima. Ga er zeker vaker bestellen!
Helpful Report
Posted 1 week ago
Wat ontzettend fijn om te horen dat alles zo goed in de smaak is gevallen! Hartelijk dank! :)
Posted 1 week ago
Helaas ontbrak er een product en vond ik ook geen instructies voor de bereiding van de verrassingsproducten. Buiten dat smikkel en smul ik meestal van jullie eten.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Heerlijk eten, vriendelijke mensen en snelle bezorging. Top!
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Hartelijk dank voor je review! We vinden het heel erg fijn om te horen dat alles zo goed in de smaakt valt! :)
Posted 2 weeks ago
Ik had het pakket niet gekregen. Ik heb gebeld en kreeg n paar dagen later het pakket met extra lekkers erin
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Ontzettend bedankt voor je review! We vinden het fijn dat je toch een positieve ervaring hebt gehad! :)
Posted 2 weeks ago
Het eten was opnieuw voortreffelijk. De levering kan zoals steeds wat beter. Misschien wordt het tijd om zelf een leveringsdienst op poten te zetten.
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Wat ontzettend fijn om te horen dat de gerecht zo in de smaak vallen! :) Hartelijk dank ook voor de feedback, we zullen het zeker meenemen voor de toekomst!
Posted 2 weeks ago
Vegan Masters is rated 4.31 based on 4,092 reviews