Vegan Masters Reviews

4.34 Rating 1,816 Reviews
87 %
of reviewers recommend Vegan Masters
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier
Average Delivery Time
Next Day
On-time Delivery
97%
Accurate And Undamaged Orders
Greater than 82%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Vegan Masters Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Goede service, heerlijk eten, echt genieten en leuke weetjes op de verpakking hoeveel liter water je bespaart en CO2 vermindering, welke kok het bereidt heeft, echt super leuk! In ga zeker weer bestellen
Posted 12 hours ago
Heerlijk en veganistisch, goede bezorgservice, goede prijs-kwaliteit.
Posted 13 hours ago
Sinds kort heb ik Vegan Masters ontdekt. Mijn eerste bestelling was de introductiebox. Die beviel me zo goed dat ik direct de week erna meer heb besteld. De maaltijden zijn vers, mooi verpakt en erg lekker.
Posted 13 hours ago
Gerechten zien er heerlijk uit en smaken goed. Mooi en zoveel mogelijk duurzaam verpakt. Iets ruimere keus in bezorgtijden zou fijn zijn.
Posted 14 hours ago
Lekker makkelijk en erg smaakvol. Bezorging is online te volgen dus je weet precies wanneer ze er zijn.
Posted 1 day ago
alles ontdooid in box sandwich lag los doosje drijfnat van ontdooide koelpakjes niets gekoeld jammer
Posted 1 day ago
Hi We Mulder, Wij hebben contact gehad over de email en ik hoop u een passende oplossing te hebben geboden en dat u de volgende keer weer bij ons zal bestellen. met vriendelijke groeten, Isabeau
Posted 1 day ago
Prima eten en een knappe bezorgster. Zal zeker nog een keer bestellen.
Posted 1 day ago
Hi Rob,

Geweldig om te weten dat je vaker gaat bestellen. Wij zouden het waarderen als u ook een review kan achterlaten op Google Reviews.

Met vriendelijke groeten,

Hillary
Vegan Masters Team
Posted 1 day ago
Het eten smaakte lekker, zag er mooi uit en was goed verzorgd.
Posted 1 day ago
Lasagne en karma-shoarma waren heerlijk. Ik vond het wel vrij duur dus zal het niet wekelijks bestellen, maar voor af en toe is het super!!
Posted 2 days ago
Ik was zeer enthousiast en nieuwsgierig wat betreft het concept, maar uiteindelijk vond ik de smaken en kwaliteit jammergenoeg niet fantastisch. Wat dat betreft was ik een beetje teleurgesteld, daar ik dit soort initiatieven wil toejuichen(ben zelf sinds 6 maanden veganist).
Posted 2 days ago
Hi Meikeminne,

Ik heb u een privé bericht gestuurd.

Met vriendelijke groeten,

Hillary
Vegan Masters Team
Posted 1 day ago
De introductiebox uitgeprobeerd en het was echt lekker! De pizza, wrap, curry en pasta ....alles is prima bevallen en het voedt goed! Ook de hamburgers waren super! En makkelijk te maken! Die had ik extra besteld erbij.(no way burger kit)
Posted 2 days ago
Heerlijk!! Echt een aanrader.
Posted 2 days ago
5 gerechten besteld en het was erg lekker, vooral de groene pizza en curry.
Het zag er ook goed verpakt uit.
Perfect.
Nu nog ijs leverbaar maken ;-)
Posted 2 days ago
de wrap was een te kleine maaltijd
curry was heerlijk!
Posted 2 days ago
Ik vind de meeste maaltijden erg lekker. De bereiding is via uitleg op de website makkelijk te volgen. Ik zou het huidige assortiment nog wel graag uitgebreid willen zien worden met vetarme(re) maaltijden. Wellicht zijn er in de toekomst ook keuzes mogelijk voor de maaltijden v.w.b. saus (bijv. tomatensaus of pestosaus).
Posted 2 days ago
Hey Astrid!

Vegan Masters is nog veel aan het innoveren en ook dit zit eraan te komen in de toekomst. Wij werken op dit moment aan meer glutenvrije producten, waar ook zeker lagere calorie opties bijzitten. Helaas kunnen wij geen zekere tijdlijn vaststellen, maar we staan altijd open voor suggesties van wat jullie als klant graag willen zien en eten!

Met vriendelijke groet,

Hillary
Vegan Masters Team
Posted 2 days ago
Makkelijke gerechten goed voor het milieu. Bezorging op tijd.
Posted 3 days ago
Heerlijke gerechten en een goede bezorging
Posted 3 days ago
Erg lekker, ook nog een paar dagen later. Ik vind de meeste verpakkingen erg onhandig te openen, geen makkelijk lipje / scheurt vaak karton mee.
Posted 3 days ago
We hebben de pizza’s en de festival 📦 besteld. Beide waren bijzonder aangenaam en lekker! We zijn nog lang niet klaar. Er is zoveel om nog te proberen. 🙂 Top.
Posted 3 days ago
Ik vind t super dat dit mogelijk is;

- gezond
- goed voor dier en milieu
- niet hoeven koken
- minder afwas voor de vaatwasser
- puur plantaardig en toch gevarieerd en lekker eten
- helemaal in Heerlen ( zuid -Limburg) bezorgen vanuit jullie locatie.
- en veel in een keer kunnen bestellen door in te vriezen
- relatief goedkoop. Een keer een maaltijd bij uit eten is het zelfde als 3 maaltijden bij jullie.

Echt geweldig wat jullie doen !
De tijd van t koken spendeer ik nu aan leuk werk en leuke vrije tijd.

Had nu de bestseller box en cool box. Die ga ik vaker nemen maar volgende keer ook zeker nieuwe dingen uitproberen.

Ik ga er heul veul gebruik van maken. Bedankt hiervoor. Ik ben fan 😉😉👍
Posted 3 days ago
Vegan Masters is rated 4.34 based on 1,816 reviews