Pol-Plan Insurance Reviews

4.77 Rating 2,058 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Profesjonalna obsługa to trzeba przyznać ,najlepsza ubezpieczenia w jakiej miałem auto ubezpieczone
(Pol-Plan Swindon) - Posted 11 hours ago
Naprawdę polecam 👍Pełen profesjonalizm, przemiła obsluga,expresowo załatwiona sprawa . Specjalne podziękowania dla Pani Agnieszki Workiewicz która profesjonalnie i bardzo miło podchodzi do klientów to jest to czego oczekujesz .Pozdrawiam i polecam K7 KOX
Posted 4 days ago
Panie Piotrze, bardzo miło nam to słyszeć. Dziękujemy za dobre słowa pod adresem naszego pracownika. Pozdrawiamy serdecznie!
Posted 4 days ago
Jestem bardzo zadowolona z waszych ofert bardzo mila.rozmawa z panem patrykiem pozdrawiam
Posted 4 days ago
Dziękujemy!
Posted 4 days ago
Wspaniala obsluga i pomoc w wyborze ubezpieczenia jestem bardzo zadowolona. Polecam kazdemu.
Posted 1 week ago
Dziękujemy!
Posted 4 days ago
Witam, wczoraj zawieralam umowe polisy na auto z Panem Jakubem Boruszewskim.Jestem bardzo zadowolona z jego pomocy, porad, okazal sie profesjonalista, dotrzymal slowa i odzwonil w ustalonym podczsa rozmowy trrminie.Dziekuje mu serdecznie za pomoc i dokladne przedstawienie mojej polisy.
Posted 1 week ago
Pani Barbaro, dziękujemy za Pani opinię oraz za docenienie naszego pracownika. Pozdrawiamy!
Posted 4 days ago
Wspolpracowalem z P Patrykiem Kulasem w sprawie ubezpieczenia domu Bardzo profesionalna i szybka obsługa wszystko załatwilismy w jeden dzien przez telefon polecam
Posted 1 week ago
Panie Robercie, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Konsultant Pan Patryk okazał się bardzo pomocny w wyborze ubezpieczenia domu. W klarowny i rzetelny sposób przedstawił i wyjaśnił warunki i korzyści płynące z ochrony mienia.Dzieki tej polisie ja i moja rodzina jesteśmy spokojni o nasze bezpieczeństwo. Polecam i rekomenduje firmę Pol Plan.
Posted 2 weeks ago
Panie Krzysztofie, bardzo miło nam to słyszeć. Dziękujemy za Pana opinię. Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Miła i konkretną rozmową.
Posted 2 weeks ago
Pan Jakub Boruszewski rozmawial ze mna odnosnie polisy ubezpieczeniowej.Jest osoba bardzo mila kompetentna w wykonywanie swojej pracy dobrze mi doradzil jestem bardzo zadowolny i z czystym sumieniem polecam tego pana.
Posted 2 weeks ago
Panie Stanisławie, miło nam to słyszeć. Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 2 weeks ago
Mialam przyjemność rozmawiac z Panem Jakubem Boruszewskim, świetny doradzca, wszystko dobrze mi wyjaśnił, co ważne, żadnego dodatkowego ubezpieczenia nie "wciskał". Pan Jakub w każdej rozmowie byl profesjonalistą a zarazem zawsze uprzejmy i miły. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
(Pol-Plan London) - Posted 2 weeks ago
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej obsługi klienta. Pozdrawiamy!
Posted 2 weeks ago
pan JAKUB BORUSZEWSKI zaja sie mna profesjonalne milo .wyjasnial mi wszystko zrozumiale jestem bardzo zadowolona
Posted 2 weeks ago
Profesjonalna obsluga klienta!!!wszystko klarownie przectawione ,wyszczegolnione co jak I za ile. Bez zbednego pospiechu oraz wciskania dodatkowych opcji.well don !!!
Posted 3 weeks ago
Dziękujemy za opinię :)
Posted 2 weeks ago
Excellent work from Jakub Boruszewski so profession. 👍
Posted 3 weeks ago
Thank you!
Posted 3 weeks ago
Fachowa mika zetelna obsluga jestem zadowolony z waszwj obslugi
(Pol-Plan Birmingham) - Posted 3 weeks ago
Bardzo dobra obsluga klijeta
Posted 3 weeks ago
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wszystko zgodne z przedstawiona oferta.
szybki kontakt telefoniczny.
Można polecić firmę Pol-Plan znajomym.
(Pol-Plan London) - Posted 3 weeks ago
Dziękujemy :)
Posted 3 weeks ago
Dziekuje za fachowe doradztwo w sprawie ubezpieczenia auta,konsultanci bardzo pomocni,Dziekuje Panu Rafalowi Banat za swietna wycene mojego ubezpieczenia, polecam ubezpieczenia w Pol-Plan. Beata Olbrycht
(Pol-Plan London) - Posted 3 weeks ago
Pani Beato, miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 3 weeks ago
Jakub Boruszewski fachowa obsluga dobry doradca
Posted 3 weeks ago
Dziękujemy.
Posted 3 weeks ago
hi robert kondys is ok
(Pol-Plan Southampton) - Posted 3 weeks ago
Miła obsługa telefoniczna, szybko załatwiona sprawa.
(Pol-Plan London) - Posted 3 weeks ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.77 based on 2,058 reviews