Pol-Plan Insurance Reviews

4.78 Rating 2,306 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

wszystko jasne na polisie fachowo przygotowana
Helpful Report
Posted 21 hours ago
Very friendly service, employee conversation for a medal
Helpful Report
Posted 1 day ago
very good and friendly service
Helpful Report
Posted 1 day ago
Karolina Wawrzeniuk to wspaniała osoba pomogła mi dopasować odpowiedni insurance na moje auto super ,jest profesjonalna i bardzo miła bardzo dziekuje. A firma Pol-Plan insurance jest super pod każdym względem zawsze polecam moim znajomym.Monika Zaleska.
Helpful Report
Posted 1 day ago
Składam serdeczne podziękowania  Pani Beacie Klarkowskiej za pomoc okazaną mi dzisiejszym dniu a także za niezwykłe zaangażowanie , professionalizm,wyrozumiałość oraz wielka empatię. Z wyrazami wdzięcznośći Marlena.
Helpful Report
Posted 1 day ago
Bardzo miła obsługa
Helpful Report
Posted 1 day ago
Oceniam na bardzo dobrze very good
Helpful Report
Posted 3 days ago
Wery good
Helpful Report
Posted 3 days ago
Very friendly service, everything is clearly explained. Karolina Wawrzeniek's full professionalism. Thank you and I recommend it.
Helpful Report
Posted 3 days ago
Thank you!
Posted 3 days ago
Fantastic company, very good insurance offer. Thank you Pol-Plan.
Helpful Report
Posted 4 days ago
Thank you :)
Posted 4 days ago
Agentka Anna Czardybon przeprowadzila ze mna bardzo rzetelnie i profesjonalnie rozmowe o roznych ubezpieczeniach, w konsekwencji ktorej podpisalam umowe na ubezpieczenie auta.
Helpful Report
Posted 4 days ago
Pani Urszulo, milo nam to slyszec. Dziekujemy!
Posted 4 days ago
Very good customer service, great communication skills and very polite.
Helpful Report
Posted 4 days ago
Thank you!
Posted 4 days ago
Mimo wcześniejszych wątpliwości zostałem w pełni przekonany do pozostania z Polplanem 😉 Super👌
Helpful Report
Posted 1 week ago
Miło nam to słyszeć! Dziękujemy!
Posted 4 days ago
professional and reliable customer service
Helpful Report
Posted 1 week ago
Excellent price and service
Helpful Report
Posted 1 week ago
Bardzo profesjonalna obsługa klienta ,miła pani Karolina pomocna w odpowiednim doborze dodatków ubezpieczeniowych.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
bardzo miła i dobra obsługa
Helpful Report
Posted 1 week ago
Mialem przyjemnosc odnowic polise na samochod,rozmawialem z bardzo mila i kompetentna pania Beata Klarkowska,wszystko wytlumaczyla mi bardzo dokladnie i zrozumiale.Dziekuje
Helpful Report
Posted 1 week ago
Panie Dariuszu, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Jestem bardzo zadowolona pani Karolina jest bardzo przemiła i bardzo profesjonalnie podchodzi do kliient. Dziękuję
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękujemy!
Posted 1 week ago
Pani Karolina ( przepraszam nie pamiętam nazwiska) dokonując odnowienia mojej polisy była bardzo kompetentna dzięki czemu całą operacja przebiegła sprawnie a jestem usatysfakcjonowany. Podczas całej rozmowy wyróżniał ją kultura osobista oraz pogoda ducha. Wszystko to zrekompensowało mi długie oczekiwanie na rozmowę. Z wyrazami podziękowania Andrzej Taraszkiewicz
Helpful Report
Posted 1 week ago
Panie Andrzeju, bardzo miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.78 based on 2,306 reviews