Pol-Plan Insurance Reviews

4.79 Rating 2,398 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Bardzo miła obsługa i wszystko dobrze wytłumaczone i to co mogę otrzymać to otrzymałem i polecam swoim znajomym
Helpful Report
Posted 2 hours ago
Rzetelna i bardzo odpowiedzialna firma
Helpful Report
Posted 1 day ago
Thank you for your service.
Helpful Report
Posted 4 days ago
The conversation was very professional, everything was very well explained. Best regards
Helpful Report
Posted 4 days ago
Thank you :)
Posted 4 days ago
Bardzo polecam!!!! Jakub Boruszewski! Konsultant Pol-Planu , który doradził mi w kwesti ubezpieczenia. Przeprowadzi konkretną i rzetelną rozmowę w bardzo miłej atmosferze. Miałam przyjemność współpracować z Panem Jakubem i życzę każdemu kto boryka się z załatwianiem wszelkich formalności oby trafił na Pana Jakuba. Dziękuję raz jeszcze za szybkie i profesjonalne załatwienie ubezpieczenia na moje nowe auto.
Helpful Report
Posted 5 days ago
Pani Anno, bardzo miło nam to słyszeć :) Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z obsługi. Pozdrawiamy!
Posted 4 days ago
Profesjonalni i szlachetni jak diamenty. To zaszczyt być z Wami od lat.
Helpful Report
Posted 5 days ago
Panie Bartoszu, bardzo miło nam to słyszeć :) Dziękujemy!
Posted 4 days ago
Obsługa na najwyższym poziomie , dziękuję
Helpful Report
Posted 5 days ago
Dziękujemy!
Posted 4 days ago
Bardzo dobra firma i miła obsługa
Helpful Report
Posted 6 days ago
Pełen profesjonalizm. Miło sprawnie i szybko. Polecam.
Helpful Report
Posted 6 days ago
Dziękujemy!
Posted 5 days ago
Solidna, rzetelna i miła obsługa.
Helpful Report
Posted 6 days ago
Super nice service
Helpful Report
Posted 1 week ago
Jestem bardzo zadowolona z pol-plan insurance dziekuje
Helpful Report
Posted 1 week ago
Profesjonalna obsługa. Wszystkie kwestie dotyczące ubezpieczenia wyjaśnione są w sposób zrozumiały i przejrzysty. Polecam korzystać z produktów Pol-Plan Insurance.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękujemy!
Posted 5 days ago
Bardzo dobra firma pomogą jak najlepiej potrafią szybko dokładnie
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękujemy!
Posted 1 week ago
Miła obsługa.Jasno wszystko wyjaśnione.Polecam
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękujemy!
Posted 1 week ago
Profesjonalna usługa, pani Karolina Wawrzeniuk bardzo przyjemna i sympatyczna pani która wszystko ładnie wytłumaczyła krok po kroku. Dziękuję Przemysław
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękujemy, miło nam to słyszeć :) Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Polecam każdemu bardzo dobra obsługa jestem zadowolony
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękujemy!
Posted 1 week ago
Bardzo pomocni i zawsze uprzejmi i profesjonalni
Helpful Report
Posted 1 week ago
bardzo miła obsługa , dokładnie wyjaśnienie na czym polega ubezpieczenie i co zawiera. Niesamowita cierpliwość ,pani Patrycji Osuch i bardzo miłe prowadzenie rozmowy , doradctwo w podejmowaniu decyzji , z czystym sercem polecam firmą więcej takich osób jak pani Patrycja , a obecnej firmie gratuluję takiego pracownika , z poważaniem Grażyna Bekisz
Helpful Report
Posted 1 week ago
Pani Grażyno, bardzo miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Przemiła obsuga .Pani Kinga Piàtek przemila osoba Polecam.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękujemy!
Posted 1 week ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.79 based on 2,398 reviews