Pol-Plan Insurance Reviews

4.77 Rating 2,058 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Miła współpraca jestem zadowolony dlatego ubezpieczyłem u was kolejne auto pozdrawiam
(Pol-Plan Southampton) - Posted 3 weeks ago
Dziękujemy, miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 3 weeks ago
Good service,fast response to customer.They give pretty good deals.I'm happy so far. We'll see how it will be in the future.
(Pol-Plan London) - Posted 4 weeks ago
Super extra
(Pol-Plan London) - Posted 1 month ago
Miło i szybko załatwię się sprawy
(Pol-Plan Swindon) - Posted 1 month ago
Sprawna i miła obsługa klienta
(Pol-Plan Southampton) - Posted 1 month ago
Great company, easily accessible via the phone or online, able to address the inquiries quickly and efficiently. Highly recommend
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 months ago
Bardzo miła i fachowa obsługa, polecam.
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Miła obsługa
(Pol-Plan Luton) - Posted 4 months ago
Mogło by być taniej😁
(Pol-Plan London) - Posted 4 months ago
Jeśli chodzi o obsługę klienta nie mam żadnych zastrzeżeń tylko ceny ubezpieczenia mogły by być troszkę niższe pozatym jest Ok dziękuję i pozdrawiam serdecznie
(Pol-Plan London) - Posted 4 months ago
szybka i miła obsługa
(Pol-Plan London) - Posted 4 months ago
Od piątku czekam na telefon zwtotmy a do dzisiaj Pnipe mam odpowiedzi.
(Pol-Plan London) - Posted 4 months ago
Bardzo przykro nam to słyszeć. Przekazaliśmy wiadomość do odpowiedniego managera, będzie z Panem w kontakcie. Pozdrawiamy!
Posted 4 months ago
Very reliable company.
Posted 5 months ago
Witam,kolejny raz ubezpieczylam samochod w Pol plan Cala operacje przeprowadzil Jakub B Wyszlo szybko I przyzwoicie cenowo Agent byl mily I dal mi czas do namyslu,a on w tym czasie znalazl dla mnie dobra oferte,ktora moglam porownac do innej I okazalo sie duzo tansze Byl zaangazowany I przeprowadzil sprawe do konca
Posted 5 months ago
Pani Jadwigo, bardzo miło nam to słyszeć. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej obsługi. Pozdrawiamy!
Posted 5 months ago
jestem zadowolony z serwisu Pol plan .. s
Szczegulnie gdy chodzi o jakies porady czy odnowienie to stawiam.na pana Jakuba i pana Karola .. Mysle ze oni jedyni robia tą robotw swietnie. pozdrawia.
Posted 6 months ago
Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 6 months ago
Bez problemu mozna załatwić przez telefon jestem zadowolony
Posted 6 months ago
Very nice and professional service!
Posted 6 months ago
witam nie jest żel mogło by być taniej ale ogólnie spoko
Posted 6 months ago
I'm very happy..All person so helpful.
Posted 6 months ago
prosze o kontakt poniewaz nie moge sie do was dodzwonic 07524572687
(Pol-Plan Southampton) - Posted 7 months ago
Dzień dobry, jeden z naszych konsultantów będzie z Panem w kontakcie. Pozdrawiamy!
Posted 7 months ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.77 based on 2,058 reviews