Pol-Plan Insurance Reviews

4.79 Rating 2,398 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Pani Beata Klarkowska udzielila mi bardzo precyzyjnie warunki umowy wyczerpujace odpowiedzi. Jest bardzo przemiłą osobą. Oby takich wiecej a jestem z Panstwem juz 8 lat. Bylam bardzo mile zaskoczona. Pozdrawiam
Helpful Report
Posted 6 days ago
Pani Małgorzato, miło nam to słyszeć. Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 5 days ago
Jestem w Polplan 3 lata i jestem zadowolony z ubezpieczenia
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Dziękujemy!
Posted 2 weeks ago
Miła obsługa
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Bardzo chciałbym podziękować Panu Piotrowi Gabrielowi za szybką i super obsługę pomógł mi bardzo dziekuje
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
pol-plan is ok
Helpful Report
Posted 1 month ago
Kompetentna i mila obsluga.Szczegolne podziekowanie dla pani Agnieszki Workiewicz ktora kolejny rok przedluzala mi polise na samochod.Nie dosc ze mila to sprawnie z pelnym zaangazowaniem i znajomoscia przepisow.Mozna pogratulowac firmie takiego wspanialego pracownika i fachowca.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Miło nam to słyszeć :) Dziękujemy!
Posted 1 month ago
Witam serdecznie. Bardzo profesjonalna I mila obsluga. Osobiscie mialem wielką przyjemnosc rozmawiac z dwiema paniami. Pani Agnieszka, przemila osobka, z ktora swietnie mi sie rozmawialo (za krutko) Znalazla dla mnie odpowiednia oferte na odnowe auto ubezpieczenia I pozytywnie zalatwilismy sprawe. Dokladnie to samo moge powiedziec o Pani Monice, ktora zajmowala sie moim ubezpieczeniem na dom, rowniez przemila kobieta, z ktora chcialo by sie jeszcze troche pogadac. Polecam oczywiscie 👍👍👍 Dzieki wielkie.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Panie Mariuszu, bardzo miło nam to słyszeć. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej obsługi. Pozdrawiamy!
Posted 2 months ago
Bardzo miła i kompetentna obsługa
Helpful Report
Posted 2 months ago
Jestem z Wami od wielu lat i polecam Wasze uslugi
Helpful Report
(Pol-Plan London) - Posted 3 months ago
jestem zadowolony
Helpful Report
(Pol-Plan London) - Posted 3 months ago
Competent service. Recommended.
Helpful Report
Posted 4 months ago
Thank you!
Posted 4 months ago
Fachowa pomoc miła obsługa
Helpful Report
(Pol-Plan Southampton) - Posted 5 months ago
Dziękujemy!
Posted 5 months ago
Bardzo miła obsługa.. I jestem zadowolony z nowego ubezpieczenia.. Pomogła mi Pani Dominika Micherda, pozdrawiam serdecznie 😘😘
Helpful Report
(Pol-Plan London) - Posted 5 months ago
Dziękujemy za opinię, miło nam to słyszeć :) Dziękujemy!
Posted 5 months ago
Fachowa obsługa
Helpful Report
(Pol-Plan London) - Posted 6 months ago
Naprawde dobrze
Helpful Report
(Pol-Plan Southampton) - Posted 6 months ago
Inne ubezpieczalnie nie wymagsja Zdjęcia dowodu rej,potwierdzenia punktow karnych itp.
Helpful Report
(Pol-Plan London) - Posted 6 months ago
Szanowny kliencie, firmy ubezpieczeniowe mogą wymagać takich dokumentów, aby zweryfikować tożsamość klienta oraz zgodność podanych danych. W razie dodatkowych pytań, prosimy o kontakt. Pozdrawiamy!
Posted 6 months ago
I am satisfied with the service
Helpful Report
(Pol-Plan Southampton) - Posted 6 months ago
Jestem zadowolony
Helpful Report
(Pol-Plan London) - Posted 7 months ago
Starting with minuses: No access to account and documents after polisy expired. No provider name in agreement. Pluses: Any issues were fixed quickly thru phone, not that fast thru e-mail. Nice consultants and great service. I would recommend
Helpful Report
(Pol-Plan Birmingham) - Posted 7 months ago
We are really sorry to hear that. A suitable manager will contact you directly to clarify the matter. Kind regards!
Posted 7 months ago
Miła współpraca jestem zadowolony dlatego ubezpieczyłem u was kolejne auto pozdrawiam
Helpful Report
(Pol-Plan Southampton) - Posted 8 months ago
Dziękujemy, miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 8 months ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.79 based on 2,398 reviews