Pol-Plan Insurance Reviews

4.77 Rating 2,061 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
na poczatku jak to kazda nowa firma bylo ok . teraz panowie z obsligi klienta poczuli sie madrzejsi i nie zachowuja sie zawsze.elegancko , nie dotrzymuja slowa, noe robia tego co ustalaja z klientam . 3 roz z lenistwa z pol plan ale obawiam sie ze ostatni . pozdrawiam.
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 months ago
Bardzo przykro nam to słyszeć. Odpowiedni Manager będzie z Państwem w kontakcie. Pozdrawiamy!
Posted 2 months ago
Dlugi czas oczekiwania, niezbyt konkuremcyjne ceny.
(Pol-Plan Swindon) - Posted 4 months ago
jestem tak zadowolony jak bym chciał.
Myślę że w przyszłym roku znowu od was nie odejdę
Posted 6 months ago
Miła profesjonalna obsługa. Bardzo dobrze wytłumaczą na czym polega ubezpieczenie. Bardzo pomocni w razie wypadku.
Minusy to długie oczekiwanie na infolini oraz wysokie ceny.
Posted 8 months ago
Dziękujemy za Pana opinię. Każdego dnia staramy się usprawniać naszą pracę, tak, żeby nasi klienci mogli otrzymać szybką pomoc. Pozdrawiamy!
Posted 8 months ago
All fine
But they start to be expensive(administration fee)
(Pol-Plan Southampton) - Posted 1 year ago
Obsluga OK ale mimo powolania sie na osobe znajoma ktora poleca mi ta firme nie zostalo to uwzglednione, nie jest to profesjonalne podejscie do osoby ktora placi za swiadczenie insurance czy tez inne. Pozdrawiam
(Pol-plan Peterborough) - Posted 1 year ago
Przykro nam słyszeć o Pana doświadczeniu. Odpowiedni menedżer skontaktuje się z Panem bezpośrednio, aby sprawę wyjaśnić. Pozdrawiamy!
Posted 1 year ago
Wszystko fajne szczera rozmowa
Posted 1 year ago
Dobra miła obsługa klienta szybkie załatwienie trudnych sytuacjach
(Pol-Plan Birmingham) - Posted 1 year ago
Macie problem z dokumentami!!! Zbyt często je gubicie i próbujecie zgonić winę na Klijenta!!!! A później straszycie ludzi ze rozwiążecie umowę, bo nie wysłali wszystkiego na czas! To jest moj przypadek i wielu innych osób!! Jeśli potrzebujecie więcej informacji to proszę dzwonić ja wszystko wyjaśnię dokładnie!!! Pozdrawiam i zycze powodzenia!!!
(Pol-Plan London) - Posted 1 year ago
Przykro nam słyszeć, że nie jest Pan zadowolony z naszej obsługi. Odpowiedni menedżer skontaktuje się z Panem bezpośrednio, aby sprawę wyjaśnić. Pozdrawiamy!
Posted 1 year ago
dobra obsługa.
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
They are good but too much expensive
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
Konsultanci za szybko mowia jak by ich ktos gonil przewaznie tyczy sie ro meszczyzn poza tym jest za drog poriwnujac ceny w inernecie 9 lat ubezpieczm sie z pol plan i jeszcze nigdy nie dostalam oferty ktora by mnie zaskoczyla cenowo
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
Dziękujemy za Pani wieloletnie zaufanie oraz opinię. Zależy nam, aby każdy klient był zadowolony z naszej obsługi. Odpowiedni manager skontaktuje się z Panią wkrótce.
Posted 2 years ago
ok
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
Nie którzy konsultanci nie są zbyt mili i wprowadzają w błąd.
(Pol-Plan Luton) - Posted 2 years ago
Przykro nam słyszeć o Pana doświadczeniu. Odpowiedni menedżer skontaktuje się z Panem bezpośrednio, aby sprawę wyjaśnić.
Posted 2 years ago
Very expensive insurances
(Pol-Plan Ruislip) - Posted 2 years ago
Mało konkurencja.
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
:)).............:)
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
price shooed be go down
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
super firma
Posted 2 years ago
Is expensive but no to bad
(Pol-Plan Ruislip) - Posted 3 years ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.77 based on 2,061 reviews