Pol-Plan Insurance Reviews

4.79 Rating 2,398 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

I would like to inform you that my husband Adam Andrzejak passed away on March 29 this year. Regards Danuta Andrzejak
Helpful Report
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Na polisę naniesione zmiany.wszystko skończyło się dobrze.oczywiście musiałem się kontaktować kilka razy ale po ostatnim telefonie wszystko się wyjaśniło i zakończyło pomyślnie.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Panie Piotrze, dziękujemy za informacje. Odpowiedni Manager przyjrzy się sprawie i będzie z Panem w kontakcie, aby to wyjaśnić. Pozdrawiamy!
Posted 3 months ago
The first insurance policy was great, and the lady I spoke to was amazing, at the time of insuring the company car we done a quote for my personal car when the policy runs out (2 months ago) and when called 2 weeks ago to insure price was trippled.
Helpful Report
(Pol-Plan London) - Posted 5 months ago
We are sorry to hear that. A suitable manager will contact you directly to clarify the matter.
Posted 5 months ago
na poczatku jak to kazda nowa firma bylo ok . teraz panowie z obsligi klienta poczuli sie madrzejsi i nie zachowuja sie zawsze.elegancko , nie dotrzymuja slowa, noe robia tego co ustalaja z klientam . 3 roz z lenistwa z pol plan ale obawiam sie ze ostatni . pozdrawiam.
Helpful Report
(Pol-Plan Southampton) - Posted 9 months ago
Bardzo przykro nam to słyszeć. Odpowiedni Manager będzie z Państwem w kontakcie. Pozdrawiamy!
Posted 9 months ago
Dlugi czas oczekiwania, niezbyt konkuremcyjne ceny.
Helpful Report
(Pol-Plan Swindon) - Posted 1 year ago
jestem tak zadowolony jak bym chciał. Myślę że w przyszłym roku znowu od was nie odejdę
Helpful Report
Posted 1 year ago
Miła profesjonalna obsługa. Bardzo dobrze wytłumaczą na czym polega ubezpieczenie. Bardzo pomocni w razie wypadku. Minusy to długie oczekiwanie na infolini oraz wysokie ceny.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Dziękujemy za Pana opinię. Każdego dnia staramy się usprawniać naszą pracę, tak, żeby nasi klienci mogli otrzymać szybką pomoc. Pozdrawiamy!
Posted 1 year ago
All fine But they start to be expensive(administration fee)
Helpful Report
(Pol-Plan Southampton) - Posted 1 year ago
Obsluga OK ale mimo powolania sie na osobe znajoma ktora poleca mi ta firme nie zostalo to uwzglednione, nie jest to profesjonalne podejscie do osoby ktora placi za swiadczenie insurance czy tez inne. Pozdrawiam
Helpful Report
(Pol-plan Peterborough) - Posted 2 years ago
Przykro nam słyszeć o Pana doświadczeniu. Odpowiedni menedżer skontaktuje się z Panem bezpośrednio, aby sprawę wyjaśnić. Pozdrawiamy!
Posted 2 years ago
Wszystko fajne szczera rozmowa
Helpful Report
Posted 2 years ago
Dobra miła obsługa klienta szybkie załatwienie trudnych sytuacjach
Helpful Report
(Pol-Plan Birmingham) - Posted 2 years ago
Macie problem z dokumentami!!! Zbyt często je gubicie i próbujecie zgonić winę na Klijenta!!!! A później straszycie ludzi ze rozwiążecie umowę, bo nie wysłali wszystkiego na czas! To jest moj przypadek i wielu innych osób!! Jeśli potrzebujecie więcej informacji to proszę dzwonić ja wszystko wyjaśnię dokładnie!!! Pozdrawiam i zycze powodzenia!!!
Helpful Report
(Pol-Plan London) - Posted 2 years ago
Przykro nam słyszeć, że nie jest Pan zadowolony z naszej obsługi. Odpowiedni menedżer skontaktuje się z Panem bezpośrednio, aby sprawę wyjaśnić. Pozdrawiamy!
Posted 2 years ago
dobra obsługa.
Helpful Report
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
They are good but too much expensive
Helpful Report
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
Konsultanci za szybko mowia jak by ich ktos gonil przewaznie tyczy sie ro meszczyzn poza tym jest za drog poriwnujac ceny w inernecie 9 lat ubezpieczm sie z pol plan i jeszcze nigdy nie dostalam oferty ktora by mnie zaskoczyla cenowo
Helpful Report
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
Dziękujemy za Pani wieloletnie zaufanie oraz opinię. Zależy nam, aby każdy klient był zadowolony z naszej obsługi. Odpowiedni manager skontaktuje się z Panią wkrótce.
Posted 2 years ago
ok
Helpful Report
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
Nie którzy konsultanci nie są zbyt mili i wprowadzają w błąd.
Helpful Report
(Pol-Plan Luton) - Posted 2 years ago
Przykro nam słyszeć o Pana doświadczeniu. Odpowiedni menedżer skontaktuje się z Panem bezpośrednio, aby sprawę wyjaśnić.
Posted 2 years ago
Very expensive insurances
Helpful Report
(Pol-Plan Ruislip) - Posted 3 years ago
Mało konkurencja.
Helpful Report
(Pol-Plan Tooting) - Posted 3 years ago
:)).............:)
Helpful Report
(Pol-Plan Tooting) - Posted 3 years ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.79 based on 2,398 reviews