Pol-Plan Insurance Reviews

4.77 Rating 2,061 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
1 na tysiąc
Posted 7 months ago
Jestescie bardzo drodzy w zeszlym roku placilem 80 £ miesiecznie teraz 90 £ poniewaz nie moglem rozmawiac kiedy dzwoniliscie odzwonilem do Was ale byliscie zajeci coronavirus time szukam tanszej opcji do uslyszenia4
(Pol-Plan London) - Posted 9 months ago
Przykro nam słyszeć, że nie jest Pan zadowolony z naszej oferty. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci byli zadowoleni i obsłużeni na wysokim poziomie. Dlatego przekazaliśmy sprawę do odpowiedniego managera. Pozdrawiamy!
Posted 9 months ago
Jedno z droższych
(Pol-Plan Southampton) - Posted 11 months ago
Personally, I am very disappointed with the cooperation with this company. The way they conclude the contract is very insidious, the process is quite long and the service is mainly commission-oriented, i.e. everything is done so that the customer pays as much as possible.
(Pol-Plan London) - Posted 11 months ago
We are sorry to hear that you are not satisfied with our service. A suitable manager will contact you directly to clarify the matter. Kind regards!
Posted 11 months ago
Słabe oferty ubezpieczeń a konsultanci nie umia przyznać racji klientowi jeżeli przedstawi im lepsza ofertę od waszej
(Pol-Plan Luton) - Posted 11 months ago
Przykro nam słyszeć, że jest Pani niezadowolona z naszej obsługi. Przekazaliśmy opinię do odpowiedniego managera. Pozdrawiamy!
Posted 11 months ago
I think there are people who are not competent for a given position. You need time and patience to get something done. Thank.you
(Pol-Plan London) - Posted 1 year ago
We are sorry to hear that you are not satisfied with our service. A suitable manager will contact you directly to clarify the matter.
Posted 1 year ago
High costs of addition of temporary second driver
(Pol-Plan Southampton) - Posted 1 year ago
Ubezpieczam w Pol-Plan moje samochody od paru ładnych lat. 3-4 lata temu zrobiliśmy przerwe ponieważ nie byli w stanie zaoferować żadnego sensownego ubezpieczenia. Ze dwa lata temu zadzwoniono do mnie i zaoferowano nowe stawki. Kiedy zapytalem dlaczego powinienem kożystac z uslug brokera uslyszalem, że dbaja o klienta i maja obecenie lepsze stawki.
Niedawno zmienialem auto na polisie. Z BMW 3 Coupe na malutkiego Peugouta. Okazalo sie ze to drugie auto jest znacznie drozsze niz BMW! Ale tylko w PolPlan... Kiedy zaprotestowalem zaproponowano mi ze poszukaja lepszego ubezpieczenia.
No tak ale ktos mial o mnie zadbac tak?
To byl weekend, mialem zaplanowany wazny dla mnie wyjazd. Obiecali ze oddzwonia. Nie oddzwonili. W koncu jakas malo orientowana w temacie ale mila pani zadzwonila i powiedziala ze zostala po godzinach aby zrobic ubezieczenie. Dostalem oferte o 50% drozsza od tego co znalazlem. Niestety potrzebowalem ubezpieczenia i wziolem w koncu co dawali...
Rozczarowanie....
Drodzy menagerowie PolPlan: Powiedzcie ze trzeba sie z wami targowac jak na tureckim bazarze to nie bede mial pretensji... Jak mowicie ze zadbacie o moje interesy a tego nie robicie... oj nie ladnie...
(Pol-Plan Southampton) - Posted 1 year ago
Przykro nam słyszeć o Pana doświadczeniu. Odpowiedni menedżer skontaktuje się z Panem bezpośrednio, aby sprawę wyjaśnić.
Posted 1 year ago
three years ago I would have rated it at 5 and now at 3
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
Troszkę jaśnie mówiąca obsługę by wiedziała co robi
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
Przykro nam słyszeć, że jest Pan niezadowolony z naszej obsługi. Odpowiedni manager będzie z Panem w kontakcie. Pozdrawiamy.
Posted 2 years ago
I'm with Pol-plan few years and i'm not happy with Pol-plan service, specially about prices. What i expect from insurance Spacialists is that you will find me cheapest insurance but your prices are much bigger that prices i can find myself on compare market. And when i saying that price to your advisor he changes his mind and finding cheaper option than he did find before. So this is my last year with Pol-plan as i feeling you don't looking for best insurance for me. Thank you.
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
Dear Mr Pietrolaj, we are sorry to hear about your experience. A suitable manager will contact you directly to clarify the matter.
Posted 2 years ago
Pol-Plan przypomina mi trochę firmy z czasów komuny setki niepotrzebnych formalności głupich pytań itd.
(Pol-Plan Luton) - Posted 2 years ago
why poor? after 8 years insure car bike in polplan,last year they try give insurance for 1000f, 3 minutes later was 350f,
(Pol-Plan Tooting) - Posted 2 years ago
I have botht - my motorbike and car in your company, but it would be last year when l use yours company. I am disappointed with few things. When l decide insure my motorbike your consultant state that because is second product company would like send me M&S voucher worth £25 - l get leter and voucher worth £10.
With my car l ask to make the payment in quoters (every 3months) however l get payment plan for 4 months in row...
I was served in my native language (Polish) and this is even more disappointed as l completely loos trust for your company
(Pol-Plan Ruislip) - Posted 3 years ago
ubezpieczenie samochodu mia?o by? du?o mniejsze,a okaza?o si? du?o wi?ksze
Posted 4 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 4 years ago
!!! ! ! ! ! ! ! !
Posted 4 years ago
jestem zadowolony z swojej polisy szybka i solidna obs?uga troche drogo bo w polisie za 1700 na rok niem szyb ubezpieczonych co mnie zawiod?o znajomi p?ac? 500 na rok i maja wszystko a ja 3 razy dro?ej i niemam nic wszysko za dop?at?.
Posted 4 years ago
Jedynym plusem jest obs?uga w j?zyku polskim co do ceny ubezpieczenia to bardzo du?y minus za cen? która place powinien mie? bardzo rozszerzone ubezpieczenie w porównaniu do innych ofert dost?pnych na rynku
Posted 5 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 5 years ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.77 based on 2,061 reviews