Pol-Plan Insurance Reviews

4.78 Rating 2,306 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

I VE NEVER HAD TO DEAL WITH SUCH A LOW QUALITY OF SERVCE
Helpful Report
(Pol-Plan Tooting) - Posted 4 years ago
Dziekujemy za feedback. Menadzer departamentu samochodow komercyjnych bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 4 years ago
zle informace, klamani klienta atd.
Helpful Report
Posted 4 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 4 years ago
Jedynym plusem jest obs?uga w j?zyku polskim co do ceny ubezpieczenia to bardzo du?y minus za cen? która place powinien mie? bardzo rozszerzone ubezpieczenie w porównaniu do innych ofert dost?pnych na rynku
Helpful Report
Posted 5 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 5 years ago
Bardzo miła obsługa sympatyczny człowiek z drugiej strony kompetentny Dziękuję panie Jakubie Boruszewski
Helpful Report
Posted 3 months ago
Dziękujemy, miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 3 months ago
Bardzo polecam polPlan 😀 bardzo wyczerpującą rozmową przez Panią Patrycję Osuch nawet nie trzeba zadawać pytań bo Pani Patrycja sama wyciąga je z gardła 😀
Helpful Report
Posted 3 months ago
Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 3 months ago
wszystko sprawnie i ok !
Helpful Report
Posted 4 months ago
Very helpful and friendly staff
Helpful Report
Posted 1 year ago
Very good company. They help with everything and quick. Im happy. Thank You Pol-Plan Insurance.
Helpful Report
(Pol-Plan London) - Posted 1 year ago
Pracownicy pol-planu są bardzo mili,zawsze służą pomocą.To ludzie którzy wzbudzają pełne zaufanie od pierwszej chwili rozmowy.Jestesmy z mezem w 100% zadowoloni z obsługi.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pani Joanno, dziękujemy! Cieszymy się, że jesteście Państwo zadowoleni z naszej obsługi. Pozdrawiamy!
Posted 1 year ago
I have botht - my motorbike and car in your company, but it would be last year when l use yours company. I am disappointed with few things. When l decide insure my motorbike your consultant state that because is second product company would like send me M&S voucher worth £25 - l get leter and voucher worth £10. With my car l ask to make the payment in quoters (every 3months) however l get payment plan for 4 months in row... I was served in my native language (Polish) and this is even more disappointed as l completely loos trust for your company
Helpful Report
(Pol-Plan Ruislip) - Posted 3 years ago
Very long time waite not good offers insurances
Helpful Report
Posted 4 years ago
Thank you for your feedback. One of our consultants will be with you shortly. Dziekujemy za feedback. Jeden z naszych konsultantow bedzie z Panstwem w kontakcie wkrotce.
Posted 4 years ago
ubezpieczenie samochodu mia?o by? du?o mniejsze,a okaza?o si? du?o wi?ksze
Helpful Report
Posted 4 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 4 years ago
Nie potraficie rozwiazac,a bardziej wydaje mi sie ze wam sie nie chce niezbyt zawilej kolizji. Latwiej jest zaproponowac naprawe auta z mojej polisy niz odnalesc ubespieczyciela winnego kolizji.
Helpful Report
Posted 5 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 5 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 5 years ago
Very reliable and friendly service
Helpful Report
Posted 1 month ago
Thank you!
Posted 1 month ago
Bardzo pomocna i przesympatyczna obsługa ... Polecam
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy :)
Posted 1 month ago
Firma godna polecenia.fachowcy w kazdym wzgledzie. Bardzo pomocni.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
The best xD Bardzo mily i pomocny
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
Doradcy z Pol - Pol-Plan Insurance wykazali się aktem odwagi, okazując mi nieograniczoną cierpliwosc. Jestem przekonany, ze moje rozmowy z Pol-Plan Insurance w tygodniu (19 - 25 lipca) trwały znacznie dłużej, niz negocjacje polski przed wstapieniem do U E. Skuter udało się ubezpieczyc.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Panie Gabrielu, cieszymy się, że udało nam się Panu pomóc :) Pozdrawiamy!
Posted 1 month ago
Miła profesjonalna obsługa klijenta
Helpful Report
(Pol-Plan Southampton) - Posted 3 months ago
Good and fast
Helpful Report
(Pol-Plan Southampton) - Posted 3 months ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.78 based on 2,306 reviews