Pol-Plan Insurance Reviews

4.77 Rating 2,058 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
I VE NEVER HAD TO DEAL WITH SUCH A LOW QUALITY OF SERVCE
(Pol-Plan Tooting) - Posted 3 years ago
Dziekujemy za feedback. Menadzer departamentu samochodow komercyjnych bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 3 years ago
zle informace, klamani klienta atd.
Posted 3 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 3 years ago
Jedynym plusem jest obs?uga w j?zyku polskim co do ceny ubezpieczenia to bardzo du?y minus za cen? która place powinien mie? bardzo rozszerzone ubezpieczenie w porównaniu do innych ofert dost?pnych na rynku
Posted 5 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 5 years ago
Very helpful and friendly staff
Posted 1 year ago
Very good company. They help with everything and quick. Im happy. Thank You Pol-Plan Insurance.
(Pol-Plan London) - Posted 1 year ago
Pracownicy pol-planu są bardzo mili,zawsze służą pomocą.To ludzie którzy wzbudzają pełne zaufanie od pierwszej chwili rozmowy.Jestesmy z mezem w 100% zadowoloni z obsługi.
Posted 1 year ago
Pani Joanno, dziękujemy! Cieszymy się, że jesteście Państwo zadowoleni z naszej obsługi. Pozdrawiamy!
Posted 1 year ago
I have botht - my motorbike and car in your company, but it would be last year when l use yours company. I am disappointed with few things. When l decide insure my motorbike your consultant state that because is second product company would like send me M&S voucher worth £25 - l get leter and voucher worth £10.
With my car l ask to make the payment in quoters (every 3months) however l get payment plan for 4 months in row...
I was served in my native language (Polish) and this is even more disappointed as l completely loos trust for your company
(Pol-Plan Ruislip) - Posted 3 years ago
Very long time waite not good offers insurances
Posted 4 years ago
Thank you for your feedback. One of our consultants will be with you shortly.
Dziekujemy za feedback. Jeden z naszych konsultantow bedzie z Panstwem w kontakcie wkrotce.
Posted 4 years ago
ubezpieczenie samochodu mia?o by? du?o mniejsze,a okaza?o si? du?o wi?ksze
Posted 4 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 4 years ago
Nie potraficie rozwiazac,a bardziej wydaje mi sie ze wam sie nie chce niezbyt zawilej kolizji. Latwiej jest zaproponowac naprawe auta z mojej polisy niz odnalesc ubespieczyciela winnego kolizji.
Posted 5 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 5 years ago
Dziekujemy za feedback. Nasz konsultant bedzie z Panem w kontakcie wkrotce.
Posted 4 years ago
Profesjonalna obsluga,
Mile podejscie do klijeta
Pelne zaangazowanie
Wyczerpujace odpowiedzi na pytania
Pelna profeska;)))
Napewno bede polecal wasza firme.
Roznawialem z Panem Jakubem Broszewskim odnosnie ubezpieczenia auta jest naprawde dobrym konsultantem i z Pania Joanna Dudzik odnosnie ubezpieczenia domu,rowniez fachowa pomoc i przemila obsluga.;))))
Posted 1 month ago
Panie Mariuszu, zadowolenie klienta jest dla nas najważniejsze. Cieszymy się, że udało nam się Panu pomóc. Pozdrawiamy serdecznie!
Posted 1 month ago
Jestem nowym klientem
Początek był miły i łatwy
Cdn....
(Pol-Plan London) - Posted 1 month ago
Jestem bardzo zadowolony z Waszej oferty, którą przyjąłem bez wahania. Przez kilka lat byłem skubany i to bardzo. Każdemu polecam Wasze usługi. Pozdrawiam i życzę sukcesów.
(Pol-Plan Worthing) - Posted 2 months ago
Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 2 months ago
Jesteśmy bardzo zadowoleni.Profesjonalna obsługa życzliwi ludzie .
Dziękujemy
(Pol-Plan Northampton) - Posted 2 months ago
Bardzo uprzejma obsługa
Posted 2 months ago
Obsługa bardzo miła i fachowa. jestem zadowolony z porad które otrzymałem.
tak trzymać. będę was polecał.
Pozdrawiam : Tomasz
Posted 2 months ago
Miło nam to słyszeć. Dziękujemy!
Posted 2 months ago
Szybko i profesjonalnie
Posted 2 months ago
Super obsługa , jestem bardzo zadowolony
Posted 3 months ago
Nieoceniona pomoc Pani Małgorzaty Boguszewskiej przy płatnościach.
(Pol-Plan Swindon) - Posted 4 months ago
Dziękujemy :)
Posted 4 months ago
Kind and professional service , very friendly and helpful employees. Thank you
(Pol-Plan Luton) - Posted 4 months ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.77 based on 2,058 reviews